Galaxy S3 Neo Şarj olmuyor

farukreal07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba 23 Aralık 2014 ten beri samsung galaxy s3 neo kullanan bir insanım bu zamana kadar telefonun her şeyinden memnun idim ama şuanda telefon hiç bir şekilde şarj almıyor orjinal 2 farklı şarj aleti ile 5 farklı prizde denedim aynı değişen bir şey yok bilgisayara taktım ondada farkı yok hatta bilgisayarda telefonu görmüyor bile tahminen girişi bozuldu telefonun telefon hiç bir şekilde düşmedi üzerine bir şey konulmadı 2 sorum var 1.si telefonun bu durumunun sebebi nedir 2.si çözümü varmıdır? garantiye göndermeyi planlıyorum değişim olurmu?

FataL Rhyme

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Merhaba 23 Aralık 2014 ten beri samsung galaxy s3 neo kullanan bir insanım bu zamana kadar telefonun her şeyinden memnun idim ama şuanda telefon hiç bir şekilde şarj almıyor orjinal 2 farklı şarj aleti ile 5 farklı prizde denedim aynı değişen bir şey yok bilgisayara taktım ondada farkı yok hatta bilgisayarda telefonu görmüyor bile tahminen girişi bozuldu telefonun telefon hiç bir şekilde düşmedi üzerine bir şey konulmadı 2 sorum var 1.si telefonun bu durumunun sebebi nedir 2.si çözümü varmıdır? garantiye göndermeyi planlıyorum değişim olurmu?
büyük ihtimal değişim yapabilirler genpa veya kvk vs. gibi yerden aldıysan

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Garanti dışı bir durum denielecek ve 80 Tl gibi bir ücret karşılığında sadece şarj soketini değiştirirler. Tabi anakart arızası yoksa.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
muhtemelen sıvı teması denecek ve garanti kapsamına girmeyecek. genelde bunu diyorlar çünkü. sen yinede servisine git ver bakalım ne diyecekler.

meraklı ali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar benim s3 neom şarj olmuyordu garantiye gönderdim bataryayı değiştirip verdiler sorun yine devam etti tekrar yolladık soket değiştirmişler dün mesaj geldi telefonunuz tamir edilmiştir teslim noktasına gönderilecek diye para falan istemediler