Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
slm arkadaşlar s3 mini tlf titresim ayarlarını yaptım ama telefonun titresimi çalışmıyor fabrika ayarlarınada döndüm ama hala tık yok bilgisi olan var mı acaba
arkadaşlar tüm programlarımda ( whatsapp, facebook,tango,instgram,forscquar) bildirimler geliyor fakat ana bildirim ekranında msj gelince görünmüyor nezamanki ben herhangibir programı açıp girince bakıyorum bildirimler düşüyor neden böyle bana bir yol gösterin telefon bildirim ayarların yada programların bildirim ayarları normal nasıl düzelir bu. telefon modeli ile alakalı değil sanırım ama belki gereklidir diye telefonum ise huawei p6 nolurrr bana yardımmm
arkadaşlar merha samsung s3 mini telefon kulanıyorum bana çağrı geildiğinde o çağrıları red ettiğim zaman yada çağrılara cevap vermediğim zaman telefon dırek mesaj gönderilior diyor ve faturalarıma baya farklı ücret yansıtıyor giden mesaj bölümünü kapatmak istiyorum ama bir türlü o ayarları göremedim bilgi sahibi olan birisi açıklamak yaparsa sevinir saygılar sevgiler