Galaxy s3 mini bildirim sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan stam01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm arkadaşlar s3 mini tlf titresim ayarlarını yaptım ama telefonun titresimi çalışmıyor fabrika ayarlarınada döndüm ama hala tık yok bilgisi olan var mı acaba

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar aramda ses geliyor ama mesaj sesi gelmiyor ben mesaj kısmını açınca mesaj geliyor bunu nasıl ayarlayabiliriim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
samsung s3 mini telefonum var telefon kilitli iken mesaj falan geliyor ama ses yada titreşim gelmiyor bildirimler açık ne yapabilirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar s3 minide 1 kişiye mesaj gönderdiğimde gitmiyor fakat başka gişilere gidiyor bunun nedeni o telefondamı bendemi acaba ??

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu nasıl led ısıgıdır yapılmıo bende s3 mını kullanıorum ne lanet bıseymıs ya herkesde var bı bızdemı yok yardımcı olursanızz sevınırım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar tüm programlarımda ( whatsapp, facebook,tango,instgram,forscquar) bildirimler geliyor fakat ana bildirim ekranında msj gelince görünmüyor nezamanki ben herhangibir programı açıp girince bakıyorum bildirimler düşüyor neden böyle bana bir yol gösterin telefon bildirim ayarların yada programların bildirim ayarları normal nasıl düzelir bu. telefon modeli ile alakalı değil sanırım ama belki gereklidir diye telefonum ise huawei p6 nolurrr bana yardımmm

S

SDN Okuru

SDN Okuru
selam. galaxy s 2 kullanıyorum çokta memnunum ama mesaj geldiğinde telefonum titresin istiyorum bir türlü beceremedim yardımcı olabilecek vr mı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar merha samsung s3 mini telefon kulanıyorum bana çağrı geildiğinde o çağrıları red ettiğim zaman yada çağrılara cevap vermediğim zaman telefon dırek mesaj gönderilior diyor ve faturalarıma baya farklı ücret yansıtıyor giden mesaj bölümünü kapatmak istiyorum ama bir türlü o ayarları göremedim bilgi sahibi olan birisi açıklamak yaparsa sevinir saygılar sevgiler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
gençler ben buldum bildirim panelinden engelleme moduna basılı tutun orda bildirimleri kapat var onu işaretlemeyin olsun bitsin