OkanDaghan
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Jb yukleyince sarj biraz daha hizli bitiyo gibi geldi bana
İMEI numarası sirasına göre dağıtılıyor guncellemeler. yanı bu hafta gelecektır sana daBende güncelleme diye bir şey yok. Hala Jelly Bean gelmedi benim telefona. Neden böyle oluyor anlamış değilim ?
jelly bean den sonra telefona baglanamiyor... benzer problemi yasayan ve cozen oldu mu acaba???
Merhaba Arkadaşlar
GALAXY S3 'e Güncelleme İşlemi Yaparak Son Version'nu Yükledim KİES Üzerinden Fakat İlk Sorum Şu Olacak Wİ-Fİ Üzerinden Yapan Arkadaşlarım Oldu Oldu Yüklenen Dosya sayısı 157 civarında olması lazım dı fakat ben kies üzerinden yaptığım güncellemenin ardından yükleme esnasından da 75 dosya yükledi eksiklik var gibi gördüm doğrumudur sizce öncelikle bunu öğrenmek ve yardımınızı istiyorum ne yapabilirim tekrar güncellemeyi odi üzerinden yapsam garanti dışı kalırmı veya eski sürümüne alabilirmiyiz bu güncellemeye sonra yenisi direk güncelleme gelince telefon üzerinden yapılsa gibi şeyler fikir ve yardımınıza çok ihtiyacım var gerçekten..
ikinci olarak da güncelleme yapıldıktan sonra telefona gelen bildirimler için ses + titreşim oluyordu şimdi sadece telefon çalması durumnda bu işlemi yapıyor onun dışındaki durumlarda hiç titreşim etki halinde görünmüyor
Ram 800 küsür olmuş tamam eyvallah fakat ram kullanımı geçenlerde 740 gördüm yahu.
Bir de Google Now bildiğiniz gibi ingilizce olarak süper kullanılıyor, fakat Türkçe olarak nasıl kullanılır henüz çözemedim. Şuada tek bildiğim hava durumu öğrenmekBaşka kullanabildiğiniz bir özelliği var mı?
Bende arada bir 580 MB kullanıyor.Ama dün gece 430 MB boşta kalan RAM olduğunu gördüm.Google Now meselesine gelirsek bu İngilizce meselesi S Voice'dede böyle.Ne özellikler varda biz kullanamıyoruz, İngilizce şart.![]()
Denemek için bir kere albert einstein kimdir dedim, albırt aynştayn kimdir olarak okudu![]()
Arkadaşlar bana güncelleme gelmedi diger güncelleme gelmişti????
Hayir garanti disi kalmaz ve gereksiz kalintilari silip format atmis olursun. Daha dun yaptimTesekkurler, bu iyi oldu. Begenmezsem denerim. Tamamen zararsiz bir islemdir umarim. Telefonu herhangi bir sekilde garanti disina itmez degil mi? Hani ne bileyim, bilmiyoruz ya o yuzden soruyorum.