Galaxy S3 Jelly Bean sorunları Ana Başlık

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Czmi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
açtığın anda gitmesi normal bende de gidiyor. Programların güncellemeleri face, twitter widgetler vs. resimde gösterdiğim en üstteki tiki kaldıracaksın kullanmadığın zaman yada widgetler var ordan daha kolay kapatabilirsin. Ayrıca telefonu wifi'den bağlayarak inmesi gereken güncellemeleri indirmesini bekle bence ilk önce.

kayseri398

Asistan
Reaksiyon puanı
0
açtığın anda gitmesi normal bende de gidiyor. Programların güncellemeleri face, twitter widgetler vs. resimde gösterdiğim en üstteki tiki kaldıracaksın kullanmadığın zaman yada widgetler var ordan daha kolay kapatabilirsin. Ayrıca telefonu wifi'den bağlayarak inmesi gereken güncellemeleri indirmesini bekle bence ilk önce.

işte tam sorunu orda facebook paketi yaptım.Mobil veriyi açmam gerek.Açtıgım anda andoid os çekiyor.Başka kullanan yok.Bunu engellersem sorun çözülür.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya i9300 da rom atcam ama power tusuna bastıgımda file enror restore default dıyo uzun bastıgımda kapatıyo telı rom atmak ıcın kısma tusu ev power bastıgımda telde tık yok ne yapmam gerek

onder0326

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Merhaba S3 telefonuma gelen son güncellemeden sonra şarz sorunu yaşıyorumdün sıfırladım ayarları ama yinede dün gece yatarken şarzım&98 di sabah kalktığımda %30 ki dünkü sıfırlamadan sonra telefonumda uygulama bile yoktu yinee şarj bitti.Ayarlardan pil eceneğine girdiğimde medya isminde bi uygulamanın% 60 şarj tükettiğini gördüm tıkladığımda ise com .sec.android.providers.downlands DRM korumalı içerik deposu indirilenler diye bir yazı var bu nedir bilen avrmı başka bir s3 e baktım bu şekilde şarj tüketen bir uygulama yoktu lütfen yardımm.

onder0326

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
icon1.png
Arkadaşlar Merhaba S3 telefonuma gelen son güncellemeden sonra şarz sorunu yaşıyorumdün sıfırladım ayarları ama yinede dün gece yatarken şarzım&98 di sabah kalktığımda %30 ki dünkü sıfırlamadan sonra telefonumda uygulama bile yoktu yinee şarj bitti.Ayarlardan pil eceneğine girdiğimde medya isminde bi uygulamanın% 60 şarj tükettiğini gördüm tıkladığımda ise com .sec.android.providers.downlands DRM korumalı içerik deposu indirilenler diye bir yazı var bu nedir bilen avrmı başka bir s3 e baktım bu şekilde şarj tüketen bir uygulama yoktu lütfen yardımm.​

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
bu jelly bean telefona otomatik güncellemeyle mi geliyor yoksa elle kurmam mı gerekiyor ve elle gerekiyorsa nereden indirebilirim ?

sofualanli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba;
yaklaşık 10 aydır s3 kullanıyorum ve hep methedilen hızını bir türlü yaşayamadım. android 4.1.2 sürümündeyim. temel uygulamalar olan mesajlar, arama ekranı, rehber vb. ben tıkladıktan sonra 1-2 saniye gecikmeli açılıyor. Bu durum özellikle acilen telefon açmam gerktiği durumlarda bu gecikmeler beni deli ediyor. her 2-3 günde telefonu kapatıp açıyorum, ram temizleme yapıyorum ama en sonunda yine boş ram miktarı 100-150mb seviyesine kadar düşüyor.
canlı duvarkağıdı yok. internet kapalı. sırf bu geç açılmalar yüzünden teknik servise göndereceğim telefonu

Önerileriniz?

81AHMERT61

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar 4.2.1 felan nezaman gelecek

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bırde telefon bazen takılıyor neden

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende de aynı sorun oluşmuştu. yardım için çok teşekkür ederim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar, samsung Galaxy s3'de hafiza karti degistirildikten sonra vaktile cekilmis resmi geri dondurmek olabilirmi? yani resim hafiza kartindan baska biryere kayit oluyormu?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Evet arkadaşlar 24/10/2012 sabahı yükselteyim artık dedim Jelly Bean sürümüne. Yükledim de. Hoş olmuş. Klasörler değişmiş, arayüzde minik minik oynamalar yapılmış. Ekranda iyileşmeler fark ettim ayar menüsünde köklü değişiklikler olmuş. Fena değil ama ana ekrana sayfa ekledım ama kaldırılmıyor. Üzerine basılı tutup "sil" in üzerine getirdiğimde "samsung touchwiz" durduruldu ibaresi veriyor. Kaldıramadım kısacası..
aynı sorunu yaşayan veya çözümünü bulan olursa diye konu açmak istedim

Çok önemli bilgi vermem gerek. bu konudaki ilk mesaj konusu olan sorunun çözümü:
Widget olan kamera ışık kısa yolu (ışık asistanı) nı kaldırıp yaparsanız eğer sorun çözülmüş olacak.
nasıl anlatsam şimdi bi fotoğrafı uzaklaştırırken ekranı içer getiriyormuş gibi yapıyorsun aynı şeyi ekrana yapacaksın ve sayfayı tutup çöp kutusuna atacaksın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende de degisik değişik sorunlar oldu telefon kendini yeniden başlatti ama sifirladim düzeldi tavsiyem güncelledikten sonra fabrika ayarlarina döndürün

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar bisey diycem benım telefonumda s3 kiesten güncelleme yok telefondan ise en yeni guncellemeler yuklendi diyor napmam lazım kafayı yemek üzereyim hic bi sekilde guncelleme yok diyor kieste en sonda thr diyo napcam şaşırdım

asrocker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende afg yani afganistan guncelleme henuz yok

S

SDN Okuru

SDN Okuru
herkese selam.
benim sorunum, dün s3 güncellemesini yaptım. Telefon kapatıp açıldı ama SAMSUNG ekranında takılı kaldı.

telefonun yedeğini almadığımdan başımdan dumanlar çıkıyor :). 2 gündür netten baya araştırdım, biraz bir şeyler öğrendim; bilgisayara odin v1.85 ve v3.07 versiyonlarını indirdim. bunların hangisini kullanmak lazım
1- Jelly bean 4.3 güncellemesini indireceğim zaman eset virüs alarmı veriyor bu normal mi.
2- 4.3 ü tekrar sistemin üstüne mi kurmak lazım yoksa 4.1 i kurup ondan sonra 4.3 mü yüklenecek.
3- sd karta başka telefon ile yükleme yapıp, sd kartan direk yüklemek daha kolay mı olur
4- hafızayı kaybetmeden yapılabilecek bir şeyler varsa önerileriniz çok makbule geçer
5- servise götürsek format mı atıyorlar yoksa kurtarma imkanları varmı

şimdiden teşekkürler

poli05

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Kardeşim en üstte görüyosun 4.1.1 Jellybean Türkiye için. Burdan indirip yükleyebilirsin. Yükledikten sonra yapım numarası değişebilir o önemli değil.

benim sorunumda benzer , geçen ay 4.3 güncellemesi gelince telefon çöktü o zamandan beri telefonla uğraşıyorum, ben odine yükledim bir haftada gene çöktü, servise gittim, illegal yazılım var, garanti gitmiş, anakart değişecek ücreti 475tl dediler.
bir telefoncuya götürdüm, 4.1.1 yüklemiş ama farklı ülke romu olduğundan kuşkulanmıştım.(gogle store ve samsung apps da bazı uygulamalar japonca veya çince gözüküyordu) ama telefon çalışıyordu ve rehberi de kiesden güncellemiştim.

neyse birkaç yerde direk 4.3 kur sorun olmaz diye yazmış arkadaşlar bende 4.3 türkiye güncellemesini odinle yükledim(kiesde güncelleme yoktu) ama telefon gene çöktü açılmadı. bu sefer 4.1.1 türkiye sürümünü yükledim telefon açıldı ama bu sefer ağ hatası veriyor, arama yapmıyor ve almıyor. tablet gibi oldu sadece wifiden internete giriyor.

burda dikkatimi çeken bir başka konu; servise ilk gittiğimden beri download modda "custom" yazıyorken iken 4.1.1 türkiye romunu yükleyince "offical" oldu

neyse döndük gene başa, burdan neler yapabiliriz.
telefonu geri kazanabilecekmiyiz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Cevap verilmiş olabilir, bilmiyorum. Bütün mesajlara bakamadım ama "Geliştirici seçenekler" açık iken aynı problem vardı. "Geliştirici seçenekler"i tamamen kapattım, touchwiz hatası vermeyi bıraktı.

Evet arkadaşlar 24/10/2012 sabahı yükselteyim artık dedim Jelly Bean sürümüne. Yükledim de. Hoş olmuş. Klasörler değişmiş, arayüzde minik minik oynamalar yapılmış. Ekranda iyileşmeler fark ettim ayar menüsünde köklü değişiklikler olmuş. Fena değil ama ana ekrana sayfa ekledım ama kaldırılmıyor. Üzerine basılı tutup "sil" in üzerine getirdiğimde "samsung touchwiz" durduruldu ibaresi veriyor. Kaldıramadım kısacası..
aynı sorunu yaşayan veya çözümünü bulan olursa diye konu açmak istedim

Çok önemli bilgi vermem gerek. bu konudaki ilk mesaj konusu olan sorunun çözümü:
Widget olan kamera ışık kısa yolu (ışık asistanı) nı kaldırıp yaparsanız eğer sorun çözülmüş olacak.