S
SDN Okuru
SDN Okuru
bende de güncellemeden sonra ses daha az çıkmaya başladı telefondan sanki ses olayına bi kısıtlama getirilmiş
Arkadaşlar S3 ü 4.1 e güncellemek için illa kies'e bağlamak gerekiyormu yoksa telefon üzerinden kendi kendini güncelliye biliyor mu ?
S3 'mü aldın reis ?![]()
Hahah yok yav bir arkadaşımın S3'nü güncelliyorum. Kies kurmak zor geldi telefondan yapıyorum inşallah sorun çıkarmaz![]()
Ne sorun çıkaracak ki ?
Ben genelde telefondan güncelliyorum![]()
Bellimi olur kilitlenip elimizde kalmasın gece geceÇizmeyelim karizmayı
![]()
arkadaşlar dün gece eşimin S3'üne kies'ten güncelleme yükledim. herşey tamam, süper oldu, ama...
maalesef ki, rehber yerinde olmasına rağmen, arama yapmıyor, aranamıyor.
birini arayınca "ağ'da değil" diye yazı çıkıyor.
ne yaptımsa olmadı, olmuyor.
bunun çaresi var mı? ne yapayım, valla bizim mutfak müdürü canıma okuyor, kurtarın beni!:laugh:
hemi de çok acil!
edit: kies telefona 4.1.2'yi yükledi arkadaşlar, bu demek oluyor ki, son sürüm şu an kieste!
Merhaba,
jelly bean yüklemeden önce benimde sorunum yoktu. Telefonum galaxyS2. Yükledikten sonra yukardaki sorunlara benzer sorunlar bendede oldu.
bu sorunlar:
1-Şarj süresi kısaldı.
2-Ekran dokunmatiğinde performans düştü. Hatta zaman zaman donuyor. Örneğin mesaj veya rehberi açarkan zorlanıyor. (Rehberde isim ararken sanal klavye açılmıyor yada geç açılıyor)
3-Güncelledikten sonra wifi performansı bile düştü. Örneğin hava durumu widgeti bile yenilemiyor. Takılıp dünde kalıyor
4-Neye elimi attıysam sanki yeni bir telefon kullanıyorum ama samsung değil performansı daha kötü bir telefon.
bu durumda sanırım 4.2 güncellemesini bekleyeceğim yada yasal güncelleme yayınlanmasını gibi düşünüyorum
3.
Telefonumda daha önce etkin olan sürekli giris yani klavyeyle kaydırarak yazma şuan etkinleştirilemiyor4.1.2 polonya rom kullaniyorum
mobil veriyi etkinleştirmessen kullanmaz kardeş.
![]()