Galaxy S3 Jelly Bean sorunları Ana Başlık

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Czmi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende de güncellemeden sonra ses daha az çıkmaya başladı telefondan sanki ses olayına bi kısıtlama getirilmiş

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bende yeni güncellemeyi indiriyorum wifi ile ama yüklemiyor duruyor kies le güncellediğimde 54 de kalıyor ne kadar beklemem lazım 1 saat bekledim yine 54 de kalmıştı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bişey sorucam JB de. bu bildirim cubugunda gorunen bıldırım ozetlerını kapatabılıyor muyuz??

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Arkadaşlar S3 ü 4.1 e güncellemek için illa kies'e bağlamak gerekiyormu yoksa telefon üzerinden kendi kendini güncelliye biliyor mu ?

Sinan2094

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar s3 için 4.1.2 güncellemesi kiesten geldimi? bende gözükmüyorda

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar galaxy s3 4 ay oldu alalı fakat sorunlarım uygulamalar olsun oyunları kendılıgınden durduyo 5 sn bır bunları yapıyo lütfen yardım şimdiden tşkklerr

slckalc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Galaxy s3 Jelly bean 4.1.2 ne zaman geliyor arkadaslar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
galaxy s3'e de android'e de lanet olsun.. win 8'li lumia'ya geçin, hızı yaşayın ;)

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Yahu bende bir sıkıntı var yeni farkettim. Video düzenleyicisi açılmıyor. Telefonun içinde yüklü olarak gelen video düzeleyicisinden bahsediyorum. Açılmıyor bir türlü ekran gidip gidip geliyor. Jelly Bean den sonra böyle oldu.

ByMakroad

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Telefonumda daha önce etkin olan sürekli giris yani klavyeyle kaydırarak yazma şuan etkinleştirilemiyor4.1.2 polonya rom kullaniyorum

halild

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,
jelly bean yüklemeden önce benimde sorunum yoktu. Telefonum galaxyS2. Yükledikten sonra yukardaki sorunlara benzer sorunlar bendede oldu.
bu sorunlar:
1-Şarj süresi kısaldı.
2-Ekran dokunmatiğinde performans düştü. Hatta zaman zaman donuyor. Örneğin mesaj veya rehberi açarkan zorlanıyor. (Rehberde isim ararken sanal klavye açılmıyor yada geç açılıyor)
3-Güncelledikten sonra wifi performansı bile düştü. Örneğin hava durumu widgeti bile yenilemiyor. Takılıp dünde kalıyor:)
4-Neye elimi attıysam sanki yeni bir telefon kullanıyorum ama samsung değil performansı daha kötü bir telefon.
bu durumda sanırım 4.2 güncellemesini bekleyeceğim yada yasal güncelleme yayınlanmasını gibi düşünüyorum
3.

Reaksiyon puanı
10,315
arkadaşlar dün gece eşimin S3'üne kies'ten güncelleme yükledim. herşey tamam, süper oldu, ama...

maalesef ki, rehber yerinde olmasına rağmen, arama yapmıyor, aranamıyor.

birini arayınca "ağ'da değil" diye yazı çıkıyor.

ne yaptımsa olmadı, olmuyor.

bunun çaresi var mı? ne yapayım, valla bizim mutfak müdürü canıma okuyor, kurtarın beni!:laugh:

hemi de çok acil!

edit: kies telefona 4.1.2'yi yükledi arkadaşlar, bu demek oluyor ki, son sürüm şu an kieste!

CardinaLe

Doçent
Reaksiyon puanı
18
arkadaşlar dün gece eşimin S3'üne kies'ten güncelleme yükledim. herşey tamam, süper oldu, ama...

maalesef ki, rehber yerinde olmasına rağmen, arama yapmıyor, aranamıyor.

birini arayınca "ağ'da değil" diye yazı çıkıyor.

ne yaptımsa olmadı, olmuyor.

bunun çaresi var mı? ne yapayım, valla bizim mutfak müdürü canıma okuyor, kurtarın beni!:laugh:

hemi de çok acil!

edit: kies telefona 4.1.2'yi yükledi arkadaşlar, bu demek oluyor ki, son sürüm şu an kieste!

Bu konu icin asagidaki yontemi kullanabilirsiniz. Ama islemden once mutlaka telefonunuzun back-upini alın.

Telefonunuzu kapatın. Kapandıktan sonra. Home - Power ve ses acma tusuna aynı anda basın. Android logosu cıkıcak. Cıktıgında butonları bırakın. Acılan menuden ses acma ve kapama tusu ile wipe data / factory settings e gelin. Güç butonu ile OK leyin. İşlem bittikten sonra aynı menunun en usttunde ki reboot system var ona ok leyin.

Merhaba,
jelly bean yüklemeden önce benimde sorunum yoktu. Telefonum galaxyS2. Yükledikten sonra yukardaki sorunlara benzer sorunlar bendede oldu.
bu sorunlar:
1-Şarj süresi kısaldı.
2-Ekran dokunmatiğinde performans düştü. Hatta zaman zaman donuyor. Örneğin mesaj veya rehberi açarkan zorlanıyor. (Rehberde isim ararken sanal klavye açılmıyor yada geç açılıyor)
3-Güncelledikten sonra wifi performansı bile düştü. Örneğin hava durumu widgeti bile yenilemiyor. Takılıp dünde kalıyor:)
4-Neye elimi attıysam sanki yeni bir telefon kullanıyorum ama samsung değil performansı daha kötü bir telefon.
bu durumda sanırım 4.2 güncellemesini bekleyeceğim yada yasal güncelleme yayınlanmasını gibi düşünüyorum
3.

Telefona wipe atarak bu dertten kurtulma sansiniz olabilir.

Telefonumda daha önce etkin olan sürekli giris yani klavyeyle kaydırarak yazma şuan etkinleştirilemiyor4.1.2 polonya rom kullaniyorum

Bunun icin eger sorun vara go keyboard application i indirip kurun. Gayet stabil calisiyor...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba. galaxy s3 kullanıcısıyım uzun zamandır kullanıyorum ilk kez basıma bu tarz bırsey geldi. telefonumun otomatik guncellemsi zaten acık. guncelleme geldiği zaman wifiye baglanıp yapor . lakin dun sabah ekranın çevresinde kırmızı bir çizgi çıkmaya basladı . mesaj yazarken, arama yaparken yada ses tusuna basarken cıkıyor. ne yapmam gerek bir bilgisi olan var mı .. servise goturmelimiyimm.

pranga02

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar samsung galaxy s3 kullanıyorum. kasım ayında gelen jelly bean 4.1.1 güncellemesini wifiyoluyla telefona yükledim. yükleme işlemi sona erdikten sonra kilit ekranda bir solukluk fark ettim. ilk başta emin olamadım. emin olabilmek için ana ve kilit ekranda siyah renkte bir duvar kağıdı kullandım. çok net bir şekilde 2cm çapında solukluklar ekranda artık rahat bir şekilde fark ediliyordu. telefonufabrika ayarlarına geri yükledim ancak solukluklar gitmedi. telefonu garantiye gönderdim hiçbir çözümbulunamadı. yeni güncelleme 4.1.2 henüz gelmedi. yeni güncelleme gelince düzeleceğini umuyordum taki arkadaşın telefonuna (galaxy s3) jelly bean 4.1.2 yi kies yoluyla yükleyene kadar. arkadaşıntelefonunun da kilit ekranında solukluklar meydana geldi. güncellemeleri yükleyen diğer arkadaşlar bu sorunla karşılaştı mı? lütfen özellikle siyah duvar kağıdında kilit ekranınızı kontrol ediniz. Samsung ungönderdiği bu yazılım hatalı mı sizce? görüşlerinizi tecrübelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum. teşekkürler...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba galaxy s3'ü yeni aldım açtığım güncellemeler geldi şu an 4.1.2 yüklü ama şebeke sorunu yaşıyorum ilk iş imei kaydını kontrol ettim telefonla uyuşuyor. micro sim kartı yeni almıştım ve güncellemeler daha telefonu hiç kullanmadan yüklendiği için sorun hangisinden kaynaklanıyor bilemiyorum. bu konuda bilgisi olan var mı? teşekkürler

salak adam

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar acil yardım galaxy s3 mni aldım ve kimseyi arayamıyorum ağda kayıtlı değil diye birer hata alıyorum
bu hattanmı telefondanmı kaynaklanıyor onuda bilmek istiyorum,ACİL!

okralbenim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Samsung Galaxy S III 4.1.2 Güncellemesini Attım Gayet Hoş Oldu ODİN ile Attım Fakat Bugün Bir Hata Aldım ve Cok Canımı Sıktı Gelen Aramayı Cevapladım Ne Ses Geliyor Nede Ses Gidiyor..:(( Lütfen yardımcı Olun Sadece Bi Defa Ses Geldi oda arama sırasında Bir Başkası Beni Aradı o Ara Karsı tarafın Sesini Duydum Lütfen yardım Arkadaşlar.... Nerdeyse Parcalayacam telefonu:hammer::hammer::crying:

Lütfen Aydınlatın...:(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s3'e 4.1.2 'yi yükledim. telefon şimdi şarj olmuyorr!! kapandı kaldı öyle. sarj olduğunu gösteriyor halbuki.

omeraydo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
swype ın sitesinden uygulamayı indir ve kur aktifleşecek

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkaşlar bütün yazılanları okudum hata alan var almayan var çözen var çözemeyen var kısacası bu jb cok gereklimi yani ics de kalsak bi sorun olurmu ayrıca ics kalabiliyormuyuz yoksa sürekli güncellemeyi iptal etmeklemi uğraşıcaz

kayseri398

Asistan
Reaksiyon puanı
0
YAw arkadaşlar bu android os mobil veriyi kullanıyor.Bunu nasıl yapabilirim.Arka planı kısıtladım ama yine olmuyor.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
mobil veriyi etkinleştirmessen kullanmaz kardeş.

oZDc8td.png