Galaxy S3 Güncelleme Sorunu

scofield3599

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Selam arkadaşlar az önce yazılım güncelleştirmesini kontrol ettim ve ''Kullanıcılara,yazılım güncelleme hizmetine erişim talepte bulunma sıralarına göre sağlanmaktadır,daha sonra deneyin'' diye bi yazı çıktı,screenshot'da aldım ama buraya nasıl atacağım bilmiyorum.Bu arada ana ekrana yazılım güncelleştirme widget'i koydum üstüne ''N'' yazıyo nasıl yeni mesaj geldiğinde mesaj ikon'unun üstünde 1 yazdığı gibi.Yardımlarınızı bekliyorum.

Stizz

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Selam arkadaşlar az önce yazılım güncelleştirmesini kontrol ettim ve ''Kullanıcılara,yazılım güncelleme hizmetine erişim talepte bulunma sıralarına göre sağlanmaktadır,daha sonra deneyin'' diye bi yazı çıktı,screenshot'da aldım ama buraya nasıl atacağım bilmiyorum.Bu arada ana ekrana yazılım güncelleştirme widget'i koydum üstüne ''N'' yazıyo nasıl yeni mesaj geldiğinde mesaj ikon'unun üstünde 1 yazdığı gibi.Yardımlarınızı bekliyorum.

Yeni bir version yayınlandı evet fakat Jelly Bean değil. Kies yardımcı ile bilgisayara bağlayarak güncelleyebilirsiniz.

scofield3599

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yeni bir version yayınlandı evet fakat Jelly Bean değil. Kies yardımcı ile bilgisayara bağlayarak güncelleyebilirsiniz.

Ne zaman gelecek su jelly bean :(
Bu arada direkt olarak yazilim guncellemesinden yarin falan halledebilirmiyim ? Kies falan daha ogrenmedimde. Bi de zahmet olmazsa su kies olayini anlatabilirmisin ? Tesekkurler simdiden :)

Stizz

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Ne zaman gelecek su jelly bean :(
Bu arada direkt olarak yazilim guncellemesinden yarin falan halledebilirmiyim ? Kies falan daha ogrenmedimde. Bi de zahmet olmazsa su kies olayini anlatabilirmisin ? Tesekkurler simdiden :)

Tarih konusunda henüz kesin bir bilgi yok. Yarın halledebilirmisin; ne desem yalan olur :)
Kies konusuna gelirsek zor bir yanı yok, Kies'i pcye kur, usb kablosu ile telefonu pcye bağla, kies'i aç, zaten telefonu gördükten sonra yeni bir sürüm var indirilip yükseltilsin mi diyor. Evet diyor ve başka hiçbir şey yapmadan bekliyorsun. Bittikten sonrada kabloyu sökün diyor zaten ekranda. Bu kadar :)

oduncu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
az önce benin güncellemeyi yaptım rehber daha hızlı açılmaya başladı performans artışı var

tayfun0606

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güncellemeyi KİES den yaptım fakat Android sürüm gene 4.0.1 görünüyor. Değişmesi gerekmiyormuydu. İşlemin başarılı olup olmadığını nasıl anlarız. KİES de güncellemeden sonra sürümünüz güncel yazmaya başladı ama... birşey değişmedi sanki. Yardımcı olursanız memnun olurum arkadaşlar.

scofield3599

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tarih konusunda henüz kesin bir bilgi yok. Yarın halledebilirmisin; ne desem yalan olur :)
Kies konusuna gelirsek zor bir yanı yok, Kies'i pcye kur, usb kablosu ile telefonu pcye bağla, kies'i aç, zaten telefonu gördükten sonra yeni bir sürüm var indirilip yükseltilsin mi diyor. Evet diyor ve başka hiçbir şey yapmadan bekliyorsun. Bittikten sonrada kabloyu sökün diyor zaten ekranda. Bu kadar :)

Kiesi nasil kurabilirim peki ? Cok bilgisiz gibi gorundum ama ogrenmem lazim :)

yildirim3273

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,

Bu güncellemenin getirdikleri neler? Ayrıca bu jelly bean neler getirecek bize?

Stizz

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Merhaba arkadaşlar,

Bu güncellemenin getirdikleri neler? Ayrıca bu jelly bean neler getirecek bize?

Bu güncellemenin neler getirdiğini henüz tam net çözemedim. Sanırım geçenlerde bazı virüslü uygulamaların ussd kodu kullanarak telefonu fabrika ayarına çevirdiği söylenmişti. Samsung bununla ilgili bir güncelleme yayınlayacağını duyurmuştu. Sanırım bunun hakkında yayınlandı güncelleme. Bir tek şey farkettim arama yaptığınız zaman eskiden bir adam resmi çıkıyordu (default profil resmi) şimdi telefon simgesi çıkıyor bende. Bir tek bunu farkettim.
Jelly Bean'in getirdiği yeniliklere gelecek olursak; sadece şunu söyleyeyim anlatılmaz yaşanır :)

scofield3599

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Herkese teşekkür ederim arkadaşlar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yerel yazan şey de değişmiş local olmuş ve daha ayrıntılı olmuş bu da benden bir bilgi olsun :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
selam arkadaşlar bnim galaxy s 3 e guncelleme uyarısı geldi... guncelle dedim 1 saat oldu halen güncellemesi bitmedi... ekran oldugu gibi duruyor... bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen....

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben kies yoluyla güncelleme yaptım fakat halen sürüm 4.0.4 olarak gözüüyor analamdım bu işten hiç bişey güncelleme yarım saat kadar sürüyot ve orjinal kensi usb ablosu lmadan güncellemiyor hata veriyor bilginize arkadaşlar. Ve jelly beam güncellemesi 4.1.1. die söledi ama ülke listesine göre samsung kensi güncelleme yolluyormus iphone gibi boşa uğraşmayın bilginize

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben kies yoluyla güncelleme yaptım fakat halen sürüm 4.0.4 olarak gözüüyor analamdım bu işten hiç bişey güncelleme yarım saat kadar sürüyot ve orjinal kensi usb ablosu lmadan güncellemiyor hata veriyor bilginize arkadaşlar. Ve jelly beam güncellemesi 4.1.1. die söledi ama ülke listesine göre samsung kensi güncelleme yolluyormus iphone gibi boşa uğraşmayın bilginize
aynı sorun bendede var hala 4.0.0 yazıyor guncellemeleri yaptı ama hala ice c. yazıyor j.b ye gecmemişşş simdide güncel yazıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kablo ile bağlayarak kies e girip güncelleme var diyor.. güncelle diyorum %99 da kalıyo 10 dakka bekledim hareket yok ? bilgisi olan varmı acaba ? %99 da ne kadar beklemek gerekiyor acaba ??

S

SDN Okuru

SDN Okuru
selam arkadaslar az önce pc uzerınden telefonumu guncellemek ıstedım ama kisde soyle bı yazı var ihazınız kies aracılığıyla yazılım yükseltmesını desteklemıyor diye telefonda böyle bi ayar bulamadım nasıl yapıcam bunu yardım edermısınız

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı sorun bendede war. araclardan 'üretici yazılımı yükseltmesi ve baslatma durumuna getirme'ye giriorum modeli yazıorm,ımeı yazıorum kabul etmiyor,neden????

S

SDN Okuru

SDN Okuru
nerde lokal yazıyor yardımcı olurmusunuz benim tel s3

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kablo ile bağlayarak kies e girip güncelleme var diyor.. güncelle diyorum %99 da kalıyo 10 dakka bekledim hareket yok ? bilgisi olan varmı acaba ? %99 da ne kadar beklemek gerekiyor acaba ??
aynı sorun bendede var 1 saattır beklıyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s3 ile güncelleme yapmaya çalışıyorum. telefon modelini ve seri numarasını soruyor fakat doğru girdiğim halde kabul etmiyor. Bilgisi olan kimse yok mu ?

erkaneo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam ben bugün kies ile güncelleme yaptım.önce %99 a gelip kalıyodu 1 saat beklediğim oldu ama bir türlü dolmuyodu güncelleme ve telefonu güncellemiyordu.daha sonra pc deki antivirüs programımı deaktif yapıp tekrar denedim ve oldu.güncellemeyi sorunsuz bir şekilde yaptı telefonum şu an jelly bean 4.1.1 sürümünde.telefon müthiş hızlandı.geçişler ekran değişimleri kapanmalar açılmalar herşey çok hızlandı.

Not : Telefonum Galaxy S3

scofield3599

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Selam ben bugün kies ile güncelleme yaptım.önce %99 a gelip kalıyodu 1 saat beklediğim oldu ama bir türlü dolmuyodu güncelleme ve telefonu güncellemiyordu.daha sonra pc deki antivirüs programımı deaktif yapıp tekrar denedim ve oldu.güncellemeyi sorunsuz bir şekilde yaptı telefonum şu an jelly bean 4.1.1 sürümünde.telefon müthiş hızlandı.geçişler ekran değişimleri kapanmalar açılmalar herşey çok hızlandı.

Not : Telefonum Galaxy S3

Senin adına sevindim dostum ayrıca büyük bir sorunun da çözümünü bulmuş oldun.

velespit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kaç para ver sonra uğraş dur telle işe bak

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar benim s3 e de güncelle geldi güncelleyeyimi bunu iptal edemezmiyiz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar 4.1.1 güncelemesini yaptım ama telefon tamamen kapalıyken açtıktan sonra samsung legosu gözükmüyor ama açılış tonu sesi çikiyor bir ikinciside tuş kiliti açma ekranında ve birkaç yerde daha kırmızı çerçeve geliyor ekrana bu sorunların nedeni ne ola bilir .

sirnatli21

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar 4.1.1 güncelemesini yaptım ama telefon tamamen kapalıyken açtıktan sonra samsung legosu gözükmüyor ama açılış tonu sesi çikiyor bir ikinciside tuş kiliti açma ekranında ve birkaç yerde daha kırmızı çerçeve geliyor ekrana bu sorunların nedeni ne ola bilir .

wipe yapmadıysan wipe yap sorun düzelir..