Note 10 Ve Note 10+ İçin Yayınlandı S10 Serisine Gelince Bazı Ülkelerde Hafiften Dağıtımlar Başlandı Beta Sürümüde Bitti Gibi En Son Beta 3 Verildi S10+ İçin.Gelmedi demi haylen yeni ne ozellikler var acaba android 11 de pil dahami iyi olacak
Note 10 Ve Note 10+ İçin Yayınlandı S10 Serisine Gelince Bazı Ülkelerde Hafiften Dağıtımlar Başlandı Beta Sürümüde Bitti Gibi En Son Beta 3 Verildi S10+ İçin.Gelmedi demi haylen yeni ne ozellikler var acaba android 11 de pil dahami iyi olacak
Oyun oynayan biriysen s10 plus bile yetmez. Ama günlük 1-2 saat instagram 1-2 saat youtube yarım saat haber tüm gün mesajlaşma s10e yeter ekranı üzmez yeterli parlaklığı verirS10e kullanıcılarına şunları sormak istiyorum;
1. Benim için en önemli olanı; cihazın pil ömrü yeterli mi? Tam şarj ile bir günü çıkarır mı? Siz nasıl bir kullanım ile bir günü çıkarıyorsunuz?
2. Performans düşmesi yaşayan var mı?
3. Kamera çekimi (Ön ve arka) nasıl?
4. Güneş altında maksimum ekran parlaklığı yeterli mi?
Redmi Note 9 Pro kullanıyorum. Pili dahil çoğunlukla memnunum, ama büyük telefon kullanmak zor geliyor. Ben daha küçük, tek elle kullanıma uygun telefon olarak S10e'yi beğeniyorum. Yorumlarınızı bekliyorum.
Bizim 1 haftamız daha var gibiGüncelleme tekrar yayınlandı.
![]()
Galaxy S10 One UI 3.0 Android 11 update rollout has been resumed
Samsung started rolling out the stable Galaxy S10 One UI 3.0 update a few weeks ago. However, the company ended ...www.sammobile.com
peki bu cıkan sürümde sorunlar cözülmüşmüOyun oynayan biriysen s10 plus bile yetmez. Ama günlük 1-2 saat instagram 1-2 saat youtube yarım saat haber tüm gün mesajlaşma s10e yeter ekranı üzmez yeterli parlaklığı verir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bizim 1 haftamız daha var gibi
Hangi sorunlar mesela? Kamera sorunu çıkıyor bazı s10e modelleri ön kamera kötü çekiyor ama donanımsal diyorlar o konuda bilmiyorum. O konuda da yetkilendirilmiş servise götüren sorun yaşıyor bizzat samsung servisine götüren değişim alıyorpeki bu cıkan sürümde sorunlar cözülmüşmü
Oyun oynayan biriysen s10 plus bile yetmez. Ama günlük 1-2 saat instagram 1-2 saat youtube yarım saat haber tüm gün mesajlaşma s10e yeter ekranı üzmez yeterli parlaklığı verir
İstediğin küçük telefon ise en güncel Android s10e sanırım. Pili dışında bir sıkıntı yaşayacağını zannetmemOyun oynamam, belki yarım saat otobüste vakit geçsin diye bulmaca tarzı şeyler.
Note9 Pro'dan memnunum aslında, kullanıma bağlı olarak 2 günü çok rahat çıkarıyor. Benim sorunum tamamen telefonların büyük olması. Yeni modeller çok büyük, tek elle kullanımı çok zor ve pratik değil. Boyut olarak tek ele uygun olupta performanslı bir cihaz olarak S10e hoşuma gidiyor. Onun da tek handikapı pili, kapasitesi ortalama seviyede. Eğer dediğin gibi 1 günü çıkarıyorsa düşünebilirim
Hayırlı olsun ?
Güncelleme s10 serisinden sadece Plus a gelmiş. S10e ve S10 a hala gelmemiş.
Aynen ama 1-2 güne gelir bence çok daha fazla sürmezGüncelleme s10 serisinden sadece Plus a gelmiş. S10e ve S10 a hala gelmemiş.
Bakalım pile olan tesiri ne olacakŞu an güncelliyorum.
Aynen ama 1-2 güne gelir bence çok daha fazla sürmez
Bakalım pile olan tesiri ne olacak
Android 11, Snapdragonlu cihazlara yaradı ama Exynos kullanıcıları pilde düşüş olduğunu söylüyor maalesef.Aynen ama 1-2 güne gelir bence çok daha fazla sürmez
Bakalım pile olan tesiri ne olacak
Arkadaşımın S10e sinde de hala yok. Eskiden s10e/s10/s10 plus a aynı anda güncelleme gelirdi.S10 üvey evlat sanırım hala yok...
Gün içinde bize de gelir muhtemelen. Çok gecikti çünkü.S10e de de hala yok. Eskiden s10e/s10/s10 plus a aynı anda güncelleme gelirdi.
Güncellemeden sonra hard reset atmanı tavsiye ederim.Şu an güncelliyorum.
Evet dediğiniz gibi oldu. Şimdi arkadaşımın s10e sine güncelleme geldi.Gün içinde bize de gelir muhtemelen. Çok gecikti çünkü.
Benim hala yok.Evet dediğiniz gibi oldu. Şimdi arkadaşımın s10e sine güncelleme geldi.
S10e ye geldiyse 1-2 saat sonra normal S10 lara da gelmesi lazım.Benim hala yok.
S10'larda sorun çıktığı için biz daha bekleyeceğiz sanırım. 15 Şubat'a kadar tarih vermiş Samsung.S10e ye geldiyse 1-2 saat sonra normal S10 lara da gelmesi lazım.
Güncellemeden sonra hard reset atmanı tavsiye ed
Hard reset uğraştırır diyorsan wipe cache yap.Wipe cache sadece eski sürümün sistem dosyalarını siler.Diğer Fotoğraf, uygulama gibi verilerin silinmez.İyi olur ama bir sürü ayar ve dosya var, uğraşmak istemiyorum.
Hard reset uğraştırır diyorsan wipe cache yap.Wipe cache sadece eski sürümün sistem dosyalarını siler.Diğer Fotoğraf, uygulama gibi verilerin silinmez.
Evet O Hızlanmayı Bende Fark Ettim Ama Sanki Pil Vasatlaşmış 30 Dakika Ve 1 Saat Arasında Daha Az Performans Azıcık Isınma Hissediyorum Normalmi Bilmiyorum [emoji848]Şimdilik dursun bakalım... Bu arada telefonda gözle görülür bir hızlanma var, hoşuma gitti.