ArslanBey.
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 10
Mobile legend oynadınız mı hiç?bende sıkıntı yok aldığım gibi pubg de 60fps alıyorum
Mobile legend oynadınız mı hiç?bende sıkıntı yok aldığım gibi pubg de 60fps alıyorum
HayırMobile legend oynadınız mı hiç?
Oynamadım ama pubg de HDR aşırı yüksekte 60fps alıyorum
Valla Hocam Benim Kafa Rahat Şimdilik 1 Sene Fixpack Koruma Paketi İle Almistim Ben Ama İlerisini Bilmiyorum [emoji28]Elinizden geleni yapmışsınız hocam.
aynen ocakta gelioSanırım o oyunun optimizasyonu ile alakalıydı. Çok saçma kasıyordu. Sırf sınamak için indirip deniycem pıbg. Bu arada Aralık güncellemesi hayırlı olsun. Gelecek ay 11 geliyor ?
Nasıl bir sıkıntı var hocam? Ben dün hdr yi aktifleştiremediğini farkettim normalde açık havada fotoğrafı çektikten sonra baktığımda ciddi bir değişim görürdüm özellikle arka plandaki ışık patlamasını çok temiz düzeltiyordu. Dün düzeltmedi. Henüz tekrar denemedimÖn kamerada sorun yaşayan var mı?
Kapalı alanda ışıklar açıkken bulanik cekiyorNasıl bir sıkıntı var hocam? Ben dün hdr yi aktifleştiremediğini farkettim normalde açık havada fotoğrafı çektikten sonra baktığımda ciddi bir değişim görürdüm özellikle arka plandaki ışık patlamasını çok temiz düzeltiyordu. Dün düzeltmedi. Henüz tekrar denemedim
Şebeke sorunu Turkcell hatlarda var.T.telekom ile Vodafone da çok nadir.Kamera performansı renk doğruluğu hariç çok iyi.Hattın Turkcell ise S10 plus tan uzak dur.Turkcell kullanmıyorsan kendine şu soruları sor: 1-Bu cihazın 2 yaşında olması benim için sorun olur mu? 2-Ekran kapandığında aşırı pil tüketimi sorun olur mu? Bu olumsuzluklar sorun değilse,Turkcell kullanmıyorsan alabilirsin.Merhaba, S10+ almaya karar verdim fakat forumlarda şebeke sıkıntısı var diye okudum. Bilgi doğrumu. Ayrıca telefonun kamerası hakkında bilgi alabilirmiyim.
Exynos 990? Şaka Yapma Nolur Kesinlikle Tercih Edilmez 990 Çok Vasat Bir İşlemci Ve Isınma Sorunları Vararkadaşkar s20fe hemen hemen s10+ fiyatına geldi, sizce s10+ yerine tercih etmek daha mantıklı olur mu ?
S20 Fe exynos 990 işlemcisi ile pişman eder.İllaki İkisinden birini alacaksan S10 plus al derim.arkadaşkar s20fe hemen hemen s10+ fiyatına geldi, sizce s10+ yerine tercih etmek daha mantıklı olur mu ?
vallaha benimki turkcell ama şuana kadar bir problem yaşamadım yaşayanları duydum da bunun caydırıcı olacağını sanmıyorumŞebeke sorunu Turkcell hatlarda var.T.telekom ile Vodafone da çok nadir.Kamera performansı renk doğruluğu hariç çok iyi.Hattın Turkcell ise S10 plus tan uzak dur.Turkcell kullanmıyorsan kendine şu soruları sor: 1-Bu cihazın 2 yaşında olması benim için sorun olur mu? 2-Ekran kapandığında aşırı pil tüketimi sorun olur mu? Bu olumsuzluklar sorun değilse,Turkcell kullanmıyorsan alabilirsin.
bukadar önemlimi ya bir bildirim ışığıAh ulan samsung, nasılda telefonlarından bildirim ışığı özelliğini kaldırdın aylardır arıyorum bildirim ışığı özellikli telefon bulamıyorum.
Sırf bildirim ışığı yok diye S10 almadım, S20 almadım S21e koymasan yeminle onuda almam.
Kaybeden sen olacaksın samsung.
Katılıyorum Bence Always On Display + Edge Aydınlatması Şu Minnacık Bildirim Işığından Kat Kat Daha İyi İş Yapıyorbukadar önemlimi ya bir bildirim ışığı
çok şart değilse ekran kapalıyken bile bildirim geliyor telefonun kendi özelliği ama belliki çok şartAh ulan samsung, nasılda telefonlarından bildirim ışığı özelliğini kaldırdın aylardır arıyorum bildirim ışığı özellikli telefon bulamıyorum.
Sırf bildirim ışığı yok diye S10 almadım, S20 almadım S21e koymasan yeminle onuda almam.
Kesinlikle. En azından bildirimin hangi uygulamadan geldiği görünüyor.Katılıyorum Bence Always On Display + Edge Aydınlatması Şu Minnacık Bildirim Işığından Kat Kat Daha İyi İş Yapıyor
Bence çok önemli bir şey değil.Ah ulan samsung, nasılda telefonlarından bildirim ışığı özelliğini kaldırdın aylardır arıyorum bildirim ışığı özellikli telefon bulamıyorum.
Evet kullanıcı profiliniz olarak bildirim ışığı sizin için önemli görünüyor saygı duyarım. S10+ ucuz çünkü stok fazlası ürünler eritmeye çalışıyorlar.Ben, elleri sürekli yağ içinde çalışan biriyim.
Telefon masada duruyor.
Ellemeden bildirim ışığı sayesinde arama mesaj vs ne gelmişse biliyorum S7 telefonumla.
Çünkü S7'nin bildirim ışığı hepsinin bildirimini farklı ışık renkleriyle bildiriyor.
Onun için bildirim ışığı benim için olmazsa olmaz bişey.
Ha, S10 da programla yükleniyor diyorlar ama ne derece kaliteli bilmiyorum.
Birde S10+ plus neden normal S10'dan daha ucuz?
Dağıtıma başlanmış hocam ama Tr' ye gelmedi.Samsung Galaxy S10 ve Samsung Galaxy S10 Plus için Android 11 güncellemesi geldi mi?
s10e ve s10 5g ye geldi tabi Türkiyede değil diğereleride 1-2 haftaya gelirSamsung Galaxy S10 ve Samsung Galaxy S10 Plus için Android 11 güncellemesi geldi mi?