Galaxy Note 3 mü One Max mi?

tolgacem

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Galaxy Note 3 mü One Max mi?

Samsung'un 3. nesil phablet modeli Galaxy Note 3 ile, HTC'nin ilk phablet modeli 5.9 inçlik One Max'i karşılaştırıyoruz. Bakalım kim galip gelecek?

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Doğru buldum incelemenizi ve haliyle sonuç da tahmin ettiğim gibi oldu...

Reaksiyon puanı
10,315
incelemeye baktığımızda 61-57 note3 önde gözüküyor. buna rağmen ben sevgili tolga'nın htc'yi kayırdığı hissine bile kapıldım. çünkü kamera ve ses konusunda aralarındaki farkın, verilen puanlar kadar açık olmadığını düşünüyorum. ayrıca ekran konusunda da tercihini htc'den yana kullandı. tabii bu sübjektif bir karar olsa da saygı duyarım. ancak daha evvel one x kullanmış biri olarak s3'ün amoled ekranı karşısındaki renk silikliğini görünce vazgeçmiş, değiştirmiştim. amoled ekranların verdiği renk doygunluğunu ıps ekranlar veremiyor, şahsi görüşüm. ppı değeri olarak yüksek olsa bile.

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
incelemeye baktığımızda 61-57 note3 önde gözüküyor. buna rağmen ben sevgili tolga'nın htc'yi kayırdığı hissine bile kapıldım. çünkü kamera ve ses konusunda aralarındaki farkın, verilen puanlar kadar açık olmadığını düşünüyorum. ayrıca ekran konusunda da tercihini htc'den yana kullandı. tabii bu sübjektif bir karar olsa da saygı duyarım. ancak daha evvel one x kullanmış biri olarak s3'ün amoled ekranı karşısındaki renk silikliğini görünce vazgeçmiş, değiştirmiştim. amoled ekranların verdiği renk doygunluğunu ıps ekranlar veremiyor, şahsi görüşüm. ppı değeri olarak yüksek olsa bile.

Bence note 3 ü övdü baya htc ye okadar önem vermemiş ama puan farkına bakarak belli olmuyor ancak son konuşmasında note 3 üstün birçok ekstra özelliği var felan diyor.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Ne şiş yansın ne kebap.

HTC'nin politakasını bilmem de, Samsung'un iyi bilirim bir kez daha tiksindim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beyler HTC one max alıcam sizce nasıl S4 karşısında android yönünden kamera ve ses konusunda iyi olduğunu biliyorum 4 çekirdekli işlemci var. Bu telefonda sizce rahat rahat internete gezip oyun oynayabilirmiyim herhangi bir sorunu varmı yardımcı olurmusunuz :)