tayfun_byr
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
500 tl bütçeyle alınabilecek en iyi telefon hangisidir. çok oyun oynarım kamarası idare etsin ve biraz dayanıklı olsun uzun süre kullanıcam
O şekilde değil. Güncelleme var mı diye bakmak için Uygulamalar>Ayarlar>Telefon hakkında>Yazılım güncelleme'ye girmeniz ve kontrol etmeniz (eğer mobil internetten güncelleştirecekseniz Sadece Wi-Fi yazan kutuyu boş bırakın, yani tik olmasın) gerekiyor. Bir şey daha var: Ben Galaxy Ace 2 kullanıyorum. Bu telefona güncelleme şubatın başında gelecek. Mini 2'ye ise martın ortalarında (muhtemelen) gelir.Mini2 güncelleme aldığında bizim ne yapmamız gerekiyor(root felan mı) ya da kendisi güncelliyor mu
O şekilde değil. Güncelleme var mı diye bakmak için Uygulamalar>Ayarlar>Telefon hakkında>Yazılım güncelleme'ye girmeniz ve kontrol etmeniz (eğer mobil internetten güncelleştirecekseniz Sadece Wi-Fi yazan kutuyu boş bırakın, yani tik olmasın) gerekiyor. Bir şey daha var: Ben Galaxy Ace 2 kullanıyorum. Bu telefona güncelleme şubatın başında gelecek. Mini 2'ye ise martın ortalarında (muhtemelen) gelir.
Hangisi derseniz, bence Galaxy mini 2. Ama 600 liraya çıkabilirim derseniz de, Galaxy Ace Plus tavsiye ederim. 600 liraya bulamazsanız, link: http://www.electroworld.com.tr/p/samsung-s7500-dark-blue-cep-telefonu/ Bu telefonu (Galaxy Ace Plus) şiddetle tavsiye ederim.