mustakilyazar
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 33
@sivasbeyefendisi (Değerli hemşerim))) POCO X3 görüşlerinizi bekliyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:
POCO X3 için bazı forumlarda SD Card takılamıyor gibi yorumlar okudum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mesaj göründü mü arkadaşlar
Bütçeyi arttırıp Realme 7 pro almanı tavsiye ederim.@alpotter ilgin için çok teşekkür ederim.
Öncelikler;
2.800 - 3.000 Maksimum bütçe.
İş ve Ailemle iletişim için kullanacağım. Oyun hiç oynamıyorum.
Hoparlör ve ses kalitesi (stereo olması) önemli.
Wifi güçlü olmalı
Foto kamera gündüz ve gece iyi olmalı. (en iyisi olmayacağını biliyorum. Ama kötü de olmasın)
AYRICA konfor sağlayan extralar;
6.4 ve üzeri ekran,
Snapdragon işlemci,
Parmak izinin yan tarafta olması,
5K üzeri pil,
Ben bu özelliklere göre M31 ve Redmi 9Pro arasında kalmıştım. Ama M31'i beğenmedim. Forumlardaki arkadaşların tecrübeleri ve teknoloji editörlerinin ifadelerine göre
ibre POCO X3'e yöneldi.
Bu fiyatlarda Realme 7 düşünebilirsiniz. Bütçe arttırabilir misiniz?@alpotter ilgin için çok teşekkür ederim.
Öncelikler;
2.800 - 3.000 Maksimum bütçe.
İş ve Ailemle iletişim için kullanacağım. Oyun hiç oynamıyorum.
Hoparlör ve ses kalitesi (stereo olması) önemli.
Wifi güçlü olmalı
Foto kamera gündüz ve gece iyi olmalı. (en iyisi olmayacağını biliyorum. Ama kötü de olmasın)
AYRICA konfor sağlayan extralar;
6.4 ve üzeri ekran,
Snapdragon işlemci,
Parmak izinin yan tarafta olması,
5K üzeri pil,
Ben bu özelliklere göre M31 ve Redmi 9Pro arasında kalmıştım. Ama M31'i beğenmedim. Forumlardaki arkadaşların tecrübeleri ve teknoloji editörlerinin ifadelerine göre
ibre POCO X3'e yöneldi.
Bende m31 kullanıcısıyım oyun oynamam siyaset, haber, sosyal medya, forumlar.. gibi ben memnunum herşey den önce samsung...Az evvel HB den 2.799 TL ye Samsung M31 sipariş verdim. 23 Aralık teslim tarihi yazıyor. (Ekranında kırık bulunan ama çalışmasında hiç bir sorun olmayan Samsung Galaxy Note FE'yi de satacağım bilginiz olsun.) M31 Geldiğinde sizler için bir inceleme yaparım.