Galaxy gio mu? galaxy mini2 mi ?Xperia Tipo mu ?

Hangi telefon

• Kullanılan toplam oy
    12

tayfun_byr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
500 tl bütçeyle alınabilecek en iyi telefon hangisidir. çok oyun oynarım kamarası idare etsin ve biraz dayanıklı olsun uzun süre kullanıcam

Beeroftheyear

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
tipo açık ara öndedir. mini 2nin tek iyi yanı jelly bean güncellemesi alacak olması. fakat tipodaki ics de çok altta kalır bir sürüm değil. hem flashı da var. eline alıp incelersen de mini 2nin ekranının daha soluk ve yavaş olduğunu görürsün. gioya girmiyorum bile hiç tavsiye etmem...

tayfun_byr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mini2 güncelleme aldığında bizim ne yapmamız gerekiyor(root felan mı) ya da kendisi güncelliyor mu

e_emin

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Mini2 güncelleme aldığında bizim ne yapmamız gerekiyor(root felan mı) ya da kendisi güncelliyor mu
O şekilde değil. Güncelleme var mı diye bakmak için Uygulamalar>Ayarlar>Telefon hakkında>Yazılım güncelleme'ye girmeniz ve kontrol etmeniz (eğer mobil internetten güncelleştirecekseniz Sadece Wi-Fi yazan kutuyu boş bırakın, yani tik olmasın) gerekiyor. Bir şey daha var: Ben Galaxy Ace 2 kullanıyorum. Bu telefona güncelleme şubatın başında gelecek. Mini 2'ye ise martın ortalarında (muhtemelen) gelir.
Hangisi derseniz, bence Galaxy mini 2. Ama 600 liraya çıkabilirim derseniz de, Galaxy Ace Plus tavsiye ederim. 600 liraya bulamazsanız, link: http://www.electroworld.com.tr/p/samsung-s7500-dark-blue-cep-telefonu/ Bu telefonu (Galaxy Ace Plus) şiddetle tavsiye ederim.

KyA27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tipo tabikide veya optimus l5

darkagresif06

Asistan
Reaksiyon puanı
0
O şekilde değil. Güncelleme var mı diye bakmak için Uygulamalar>Ayarlar>Telefon hakkında>Yazılım güncelleme'ye girmeniz ve kontrol etmeniz (eğer mobil internetten güncelleştirecekseniz Sadece Wi-Fi yazan kutuyu boş bırakın, yani tik olmasın) gerekiyor. Bir şey daha var: Ben Galaxy Ace 2 kullanıyorum. Bu telefona güncelleme şubatın başında gelecek. Mini 2'ye ise martın ortalarında (muhtemelen) gelir.
Hangisi derseniz, bence Galaxy mini 2. Ama 600 liraya çıkabilirim derseniz de, Galaxy Ace Plus tavsiye ederim. 600 liraya bulamazsanız, link: http://www.electroworld.com.tr/p/samsung-s7500-dark-blue-cep-telefonu/ Bu telefonu (Galaxy Ace Plus) şiddetle tavsiye ederim.

Subatin basinda degiliz ortasina geldik ve ace 2 nisanda guncelleme alacak, mini 2 de guncelleme icin alma 512 mb ram ile telefon cok kasar. Benim tavsiyem xperia tipo.

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
üstüne biraz daha koyup wonder veya desire c falan almanı öneririm

44asLan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam bende Gio var kesinlikle size tavsiye etmem. Çünkü hafıza sıkıntısı yaşarsınız. Çok oyun oynuyorum dediğiniz için. Bence Mini 2 alın rahat edersiniz.

GoByMe

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Tipo. gio kullandim mini2 de bir arkadasta vardi oyun icin alacaksaniz samsung wonder alti tel tavsiye etmem

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
oyun derken asphalt moswanted hatta gioda temple run bile oynayamazsın