Galaxy Ace 2 mi Lumia 620 mi?

CHeTHiN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kutucuklar ilgini çekiyorsa Google Play Store'dan Wp8 teması indirebilirsin.Yine Seçim Sana kalmış Hangi telefonu seçersen Lumianın Ram 512 MB Ace 2 : 768 MB
Lumia 620 2 kat daha fazla kapasite genişletme imkanı 2 kat daha yüksek dahili depolama Uygulamalarınız ve oyunlarınız için daha güçlü ve hızlı bir işlemci (%25 civarında daha hızlı) 3G açıkken %32 civarında daha fazla konuşma süresi kamera sı daha iyi ses sistemi daha net ve kaliteli wp li teller enerji tüketimi daha az androide göre ace in tek artısı 768 mb ram oda oyunlarda ya 1gb üstü kabul edilir yada altı ortada kalmış pek fark edeceğini sanmıyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar ben telefon alcam ama lumia 620 ve galaxy ace arasında kaldım telefonlar hakkında bilgisi olan varsa bana yadımcımcı olsun yaa :(

ouzdoan68

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben telefon alcam ama lumia 620 ve galaxy ace arasında kaldım telefonlar hakkında bilgisi olan varsa bana yadımcımcı olsun yaa :(
kardeş galaxy aceden durabildiğin kadar uzak dur .
yanlız ace 2 kullanıyorum ben şuan,
Telefondan çok büyük bekletilerin yoksa alabilirsen ace 2 al ,
türkiyede 4.1.2 jb güncellemeside geldi hem .
yanlız ace'den uzak dur . birşeye yaramaz

88febo88

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kesinlikle nokia öneririm. Kendine has uygulamaları navigasyon mixradio filanda güzel. Rami ace2 den az ama ram kullanımı wp8de daha iyi. Wp8 çok daha stabil bir sistem. Menü geçişleri hızlı efektleri güzel. Ace2 sadece uygulama fazlalığından tercih edilir. Ama ben L620 öneririm.

DominicTr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence o kadar para vericeksen biraz daha ver s3 al .Kesinlikle. .

farukarslan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
ikisini kiyaslamak ne kadar dogru bilmem ama ec2 nin avantaji android olmasi falan ama 620 de fena telefon degil aikcasi bu fiyata yakin sola var bir de ona bak

kaldirimli01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ace 2 kullanıyorum çok memnunum birde söz verdikleri şu güncellemeyi verirlerse tadına doyulmaz daha önce nokia c6.01 kullanıyordum bunu aldım ben daha önce telefon kullanmadığımı anladım.

ouzdoan68

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ace 2 kullanıyorum çok memnunum birde söz verdikleri şu güncellemeyi verirlerse tadına doyulmaz daha önce nokia c6.01 kullanıyordum bunu aldım ben daha önce telefon kullanmadığımı anladım.
kardeş bi kaç forumda okudumda türkiye için jb geldi diyorlar , kieste yokmu hala ?
bu arada ben yurtdısından ace 2 aldım , 2 hafta önce
telefoncuya verdim , hem imei klonlamadı , hem 4.1.2 yaptı ingiltere roomu, eğer gelmediyse ve beklemek istemiyorsan sende 10 liraya yaptırabilirsin .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kesinlikle ace almalısın ben telegonumdan çooooooook memnunum
süper bir telefon herkeze tavsiye ederim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben olsam 620 alırdım her açıdan daha üstün os konusunda zaten wp8 e de sürekli yeni oyunlar geliyor çok tınlamam yani

Simdi sen buyuk ihtimalle telini almissindit ama ben genede yazayim dedim 620 yi kullandim babam daha yeni aldi ama ben kullanicam telefonu cunki babamin sans eseri baska bi telefon alicak simdi ben 620 den daha ii bi telefon yok demiyorum tabikide var ama ace 2 den daha ii ace 2 arkadasimda r telefon tasarimi guzel fakat artik bu telefondan herkeste var dostum bu telefon eskidi artik 620 ise daha yeni cikti sayilir yani lumia daha yeni diyebiliriz ve lumiada her telefonrda olmayan bi ozellik var windows8 ace 2 ise klasik bi telefon bi ayricaligi yok oyun indirme olasiligin var ama oyun oynaman icin sarjin olmasi gerek ama sarj konusundada lumia daha ii oyun olayinada gelirsek gayette guzel oyunlar var. Benim kararin 620 ve renk secenekleride daha fazla zaten mavi yesil siyah beyaz pembe fln.