Galaxy Ace 2 mi Lumia 620 mi?

crewer123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefonumu degiştiricem ama bir türlü karar veremiyorum.İkisi arasında kaldım sizce hangisini almalıyım? Bütçem için en uygun telefonları bu ikisi olarak belirledim eger daha iyi var diyorsanız bu fiyat aralıgında görüşlerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkürler :)

casper47

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İlk önce hangi işletim sistemini kullanacaksın karar ver.Daha sonra Android kullanacaksan ace 2,Windows Phone 8 kullanacaksan Nokia lumia 620 alabilirsin.

crewer123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya android in uygulamaları çok güzel ama windows 8 in de kutucuklar falan çok güzel görünüyor.Sence hangisi?

q0kh4y

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Ya android in uygulamaları çok güzel ama windows 8 in de kutucuklar falan çok güzel görünüyor.Sence hangisi?
Ben şimdi sana iki telefonu kısaca açıklıycam.
ACE 2 : Android işletim sistemini kullanıyo. Yani bu demek oluyoki Google playde daha çok oyun daha çok uygulama ücretsiz bulabilirsin anlamına geliyo.Android oturmuş bi sistem şuan için.
Lumia 620: Windows 8 işletim sistemini kullanıyor. Yeni geldiği ve android gibi yaygın olmadığı için uygulama bulmak çok zor. Güzel olan uygulamalarda ya eksik sürümleri var yada ücretli oluyor. Eğer lumia yı aldıktan sonra 1 yıl bu uygulamaların gelmesini sabırla beklerim diyorsan ve windows phone işletim sistemini beğendiysen lumia yı al. ama 1 yıl uzun bir süre Ben telefonu aldıktan sonra oyun internetle ilgili uygulamalar indiricem ve telefonumu kullanmak istiyorum diyorsan Ace 2 yi tercih ederim. Lumia nın teknik özellikleri biraz daha iyi Ace2 ye göre lumia da 1 ghz çift çekirdekli işlemci var. Ace2 de ise 800 mhz çift çekirdekli bir işlemci var. İkside orta seviye akıllı telefon grubuna giriyo. Sen hangi işletim sitemini daha iyi kullanabilrsen onu tercih et. Bana sorarsan Ben Android işletim sistemini tercih ederim. Bunun nedeni hem uygulamalar fazlalığı olsun hem andoidin kullanışlılığı akıcılığı daha güzel gelmesi hemde o telefonları beğenmemden kaynaklanıyor.

casper47

Asistan
Reaksiyon puanı
1
evet android uygulamaları çok güzel.Windows phone 8'in canlı kutucukları çok güzel ayrıyeten windows phone 8 daha az enerji tüketiyor.Buda ona avantaj sağlıyor.

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
ben olsam 620 alırdım her açıdan daha üstün os konusunda zaten wp8 e de sürekli yeni oyunlar geliyor çok tınlamam yani

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
ben olsam 620 alırdım her açıdan daha üstün os konusunda zaten wp8 e de sürekli yeni oyunlar geliyor çok tınlamam yani

hadi be dostum 620 galaxy kadar güzel olamaz nokia kullanımda samsung kadar iyi değil bence sende galaxy dersin bence

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
hadi be dostum 620 galaxy kadar güzel olamaz nokia kullanımda samsung kadar iyi değil bence sende galaxy dersin bence
lumia kullandın mı??
ben şahsen şu anki galaxy w telefonumu hiç bir s60v5 telefona değişmem(c7 den buna bir geçtim eşekten inip ata binmiş gibi oldum:D) ama wp8 iyi be abi

Jake Sully

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dün bir TİM'e gittim ve Lumia 620 kullanma imkanı buldum. Açıkçası gayet tatmin edici. Farklı bir deneyim yaşamak istiyorsanız tercih edebilirsiniz. Samsung çok şımarık bir şirket gibime geliyor. Şimdilerde GS3'ün kopyalarını piyasaya sürüp duruyor. Eski telefonlarını gözden çıkarmışken (eskilerden) daha düşük özellikli telefonları Android 4.1 v.b önyüklü halde sunuyor. Bu yüzden gerek Nokia kalitesi gerek güncelleme desteği gerekse gelişen uygulama mağazasını göz önüne alırsak, benim tercihim Nokia Lumia 620 olurdu.

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
lumia kullandın mı??
ben şahsen şu anki galaxy w telefonumu hiç bir s60v5 telefona değişmem(c7 den buna bir geçtim eşekten inip ata binmiş gibi oldum:D) ama wp8 iyi be abi

aynena hamza kardeşime katılıyorum o ayrıcalık lumia ile ilgili değil windows mobile ile alakalı

q0kh4y

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Ben Kesinlikle katımlmıyorum wp 8 sadece kutukcklardan oluşan berbat bi tasarımla gelmis bir telefon. Yenilk arayanlar için güzel olabilr:D

crewer123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Muhtemelen uygulamalardan dolayı ace2 alırım ama incelemesinde android için güncellemesinde kafamda soru işareti oluştu.Ama büyük ihtimalle ace 2.

Bu arada galaxy w ye baktım 1,4 GHz işlemci diyor ace 2 ile kıyaslarsak hangisi daha avantajlı?

KyA27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Muhtemelen uygulamalardan dolayı ace2 alırım ama incelemesinde android için güncellemesinde kafamda soru işareti oluştu.Ama büyük ihtimalle ace 2.

Bu arada galaxy w ye baktım 1,4 GHz işlemci diyor ace 2 ile kıyaslarsak hangisi daha avantajlı?

Tek çekirdekli wonder ace 2 ise çiftçekirdekli.

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Ben Kesinlikle katımlmıyorum wp 8 sadece kutukcklardan oluşan berbat bi tasarımla gelmis bir telefon. Yenilk arayanlar için güzel olabilr:D

işte bu doğru kutucuklar dolu ekranda

galaxy ace 2 beni dinleyin siz !

kostheback

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1996 model işletim sisteminin kutucukların yenilik diye sunan wp kullanmak mi kesinlikle hayir !! Ha o kadar düşkün sen kutucuklara 7 MB RAM ile çalisan wp 8 la un her var 1e1 ayni

melik.bck

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Arkadaşlar telefonumu degiştiricem ama bir türlü karar veremiyorum.İkisi arasında kaldım sizce hangisini almalıyım? Bütçem için en uygun telefonları bu ikisi olarak belirledim eger daha iyi var diyorsanız bu fiyat aralıgında görüşlerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkürler :)

Lumia 620... Galaxy Ace 2 800 Mhz Çift Çekirdek ve Arayüzü Fazla Geliyor. İncelemesi De Var Zaten Sitede.

casper47

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Nokia lumia 620'nin işlemcisi daha iyi.Ace 2'nin ramı daha iyi.Bu noktaya dikkat etmelisin.

darkagresif06

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardesim sana bir oneride bulunuyum bence l620 cunku ace 2 de cift cekirdek 800 mhz novathor u8500 var l620 de snapdragon s4 play 1 ghz islemci var ve ace 2 nin islemcisinden daha iyi performans veriyor. Grafik islemcisi olarak ace 2 mali 400 var l620 de adreno 305 var. Sadece ustun oldugu ozelliklerden 2 tanesini yazdim daha bir suru ozelligi var. Kesinlikle l620 oneriyorum.

metinali

Doçent
Reaksiyon puanı
49
Sırf canlı kutucuk var diye lumia alınmaz.Launcher 7 var android de birebir aynısı.WP telefon için erken olduğu kanısındayım. Bir iki sene sonra geldiği noktaya bakmak lazım.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
malzeme kalitesi açısından lumia serisi daha iyi görünüyor. bizzat karşılaştırmak lazım.

galaxy ace 2'nin tasarımı biraz eski görünüyor. lumia açık ara daha şık. ancak oyun ve uygulama konusunda android'in büyük avantajı var.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
vatanın %25 indirimleriyle 950tl'ye xperia p almalısın bence :) forever sony <3

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Şimdi öncelikle şöyle bir şey var, android markette en çok indirilen uygulamaların çoğu windows marketinde zaten var.
Ace 2 tek çekirdek ve işlemci hızı çok düşük, ayrıca o milyon tane uygulamanın tümünü yüklemeyeceksin herkes gibi sen de en çok kullanılan uygulamaları kullanacaksın büyük ihtimalle.
Ve bu uygulamaları Lumia'da akıcı bir şekilde kullanmak varken Ace 2'de akıcı olmadan kullanmak bana mantıklı gelmezdi..

Vefasiz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Android işletim sistemli bir telefon alacaksan ramı en aşağı 1 gb olması lazım diğer türlü tırt bir işe yaramaz bir zaman sonra kasacak..

crewer123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lumia o zaman arkadaşlar saolun bilgiler için ama almama biraz daha zaman var inşallah dogru kararı veririm.

crewer123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya bu nedir bi lumia bi ace 2 kafam bulandı neyseki daha vakit var telefon almama.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:dil::dil:ace 2 alacam ben ilk akıllı dokunmatik kullanımım olacak

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
sen bence ikisini de alma gez gör araştır farklı telefonlar bul
lg optimus(4.0.4 yeni geldi)
huawei acsend p1
htc desire hd
htc sensation hd
xperia p
motorola droid razr xt910
turkcell maxipro5(tavsiyemdir)
yukarıdaki telefonlar senin lumia ve ace 2 nin fiyat ağırlığında neden 2 telefona takılı kalmışsın ki :)

Mdn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kutucuklar ilgini çekiyorsa Google Play Store'dan Wp8 teması indirebilirsin.Yine Seçim Sana kalmış Hangi telefonu seçersen Lumianın Ram 512 MB Ace 2 : 768 MB