Galaksi Wonder ve gps

albars

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Galaksi W almaya karar verdim ancak bazı yorumcular gps te sıkıntı çıkardığını yazmış. Kullanıp test etmiş arkadaşların fikirlerini almak isterim. Gerçekten böyle bir sıkıntı varmı telefonda. Yani gps çalışmaması veya sizi çok farklı yerlerde göstermesi veya çok geç bağlanması vs.? Birde fiyatı şuan 700 tl civarı daha düşme olasılığı vardır merak ediyorum?

Akheria

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben şuanda galaxy w kullanmaktayım. geçen bir iş için ankaraya gitmek zorunda kaldım ankara içini bilmediğim içinde telefonumdaki navigasyondan yararlandım bence hiçbir sorun yoktu istediğim yere rahatlıkla getirdi beni.. fiyat olarakta bakarsan iyi bir fiyat derim.. Telefonun tek kötü yanı şuanda ics güncellemesi almamış olması jelly bean geleceğinide düşünmüyorum... Karar genede sana kalmış bu tarz şeyler senin için önemli ise başka telefonlarada bakanilirsin

albars

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cevabınız için teşekkür ederim. İçimi rahatlattınız. İcs benim için önemli değil açıkçası , zira ilk kez android kullanıcam , yani şuanki haliyle bile beni baya bir idare eder.

yavuz_4106

Dekan
Reaksiyon puanı
51
Telefonu alın pişman olmazsınız bende araştırdım bütçeyi tamamlamama az kaldı yakındır alıcam..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben de de gps sorunu var.bakın eğer nokia kullanmışsanız,nokia daki ses yoğunluğu bunda yok,şarj olayını zaten söylememe gerek yok,programlardan çıkış düğmesi bile yok.valla benim acayibime gitti bunlar.bu wonder da gps sorunu wifi sorunu baya bi genelmiş heralde ben bikaç yerde daha okudum. n79 um vardı onun da gps i geç alırdı ama bunun gbi bile değildi,lakin wifi sinin üstüne tanımazdım.nice dizüssüleri geride bıraktığını bilirim.ama bu wonder modemin yanında olmama rağmen iki üç seviyelerde. ama bütün bunların yanında,bir android telefon dedikleri de bu olsa gerek akıllı yani hakkını verelim.programlar daha güzel yapılmış e ekranda büyük buna uygun.hızlı telefon bu da tamam. root yapmalı yoksa benim gbi program hastaları verem olur.740 tl ye aldım 700-780 o civarda seyreden bi fiyatı var zaten,bu bikaç sorunu çok mu çok saçma geldi ben soğumaya başladığımı itiraf etmeliyim.