şu sınavları geçelim hele sonra alıcam umarımDemek almaya karar verdin bende g2 alacağım sınavladan sonra güle güle kullan ben beyaz alırım sanırım![]()
hangi kılıf markası önerirsin ?Beyaz renk kullanıyorum. Dış yapısı itibari ile kirlenecek bir yüzeye sahip değil. üzeri cilalı plastik gibi. Kirlenme konusunda aynı fikirde değilim. Zaten kılıf ile kullanırsın büyük ihtimal telefonu çünkü ince çerçeve darbelere karşı savunmasızlığını arttırıyor telefonun.
50 TL Civarı oda o kadar para hayatta vermemSpigen diye bir kap markası var g2 için de kap yapıyormuş direk onu alırım sizde bir araştırın isterseniz baya sağlamdır kapları
Çakma kaplar bile 25 ten başlıyo50 TL Civarı oda o kadar para hayatta vermemAltı üstü plastik 10 tlyede var
Ben 5 TLYe almıştım samsundan büyük telefon firmasıydı kendisi üretiyormuş gayetde güzeldi ama bidaha kim gidecek orayaÇakma kaplar bile 25 ten başlıyoben olsam flip cover alırım o ayrı
![]()
Ben 5 TLYe almıştım samsundan büyük telefon firmasıydı kendisi üretiyormuş gayetde güzeldi ama bidaha kim gidecek oraya![]()
Sen bilirsinokadarda değil G2 zaten kasa olarak sağlam değil 5 tl verirsem içim rahat etmez
![]()
ben g2 nin gold rengini alıp kap taksam baya koyar yani o kadar şık görünücek ama kap takınca ...Ben 5 TLYe almıştım samsundan büyük telefon firmasıydı kendisi üretiyormuş gayetde güzeldi ama bidaha kim gidecek oraya![]()
Dik düşmeye karşı en kötü telefon g2 heraldeben g2 nin gold rengini alıp kap taksam baya koyar yani o kadar şık görünücek ama kap takınca ...
yav şimdi istanbul bilişime baktım iphone 5 1600 tl ye dusmusDik düşmeye karşı en kötü telefon g2 heraldeBidaha düşün direk ekran gidiyor ,kötü bir şeffaf kap al o bile korur
Yıne arada kaldımyav şimdi istanbul bilişime baktım iphone 5 1600 tl ye dusmus![]()
Bence hiç arada kalma s modeli alınır iphonenin o yüzden düşünme bile g2 al 5s osla neyseyav şimdi istanbul bilişime baktım iphone 5 1600 tl ye dusmus
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Yıne arada kaldım
aynen ya hiç kafamı kurcalamıyım g2 alıyım rahat edeyımBence hiç arada kalma s modeli alınır iphonenin o yüzden düşünme bile g2 al 5s osla neyse![]()
kılıf guzelde hele dur bakalım daha telefonu almadıkhttp://www.hepsiburada.com/liste/mi...=telkilmiccrystllg2&categoryId=16102#Yorumlar
Bu tarz bir kılıf al işini görür hemde şeffaf
Alana kadar 1000 TLye düşerkılıf guzelde hele dur bakalım daha telefonu almadık![]()