tomysawyer
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Evet arkadaşlar bende aranıza katıldım LG G2 sahibi oldum
ilk önce neler yapmam gerekir bilgilendirirmisiniz acaba

Ne kadar düz mantık cevaplar verilmiş çok güldüm :lol:
Demek istediği yanlış anlamadıysam örneğin cihazın ilk bataryasını komple bitirip 10-15 saat şarjda bekletmek tarzı şeyler veyaBaşka ne cevap verilebilirki ?
düz mantık arkadaşlara katılıyorum
alt tarafı telefon yahu kullan işte
bazı şeyleri telefonu almadan önce araştırmak lazım.
Demek istediği yanlış anlamadıysam örneğin cihazın ilk bataryasını komple bitirip 10-15 saat şarjda bekletmek tarzı şeyler veya
ölü pixel , stabiliteye dair şeyler , sentetik testler , kapak gıcırdaması olup olmaması yani bu cihazı kullananların tecrübe edindiği ve ilk aldığında şunu da kontrol etmeyi unutma tarzında söyleyecekleri şeylere ihtiyacı var
Haha geyik fena ama güldüm bayaYa ilk telefonu şu kadar saat şarjda tutma olayı bilmeyen mi var , ölü pixel var var koordinatları veriyorum 36℃ kuzey saat 3.5 yönünde dolunay var iken ekrana baktığında pembemsi ölü pixel var bunu mu istiyo anlamadım varsa zaten gözüne çarpacak ya , stabilite dediğin telefonda nedir ? Aç kullan oyun yukle oyna video izle menu arasi gecis , kasma mı var ? Sor millete sizde varmi ? Cvp: yok. Gonder garantiye. Kapak mi gicirdiyo gonder garantiye. Telefonu kullananlardan merak ediyorum arkadasa ne gibi tavsiyelerde bulunacak. 200 km de titreme olabilir. En sonunda terk edicem dunyayi.
Ya ilk telefonu şu kadar saat şarjda tutma olayı bilmeyen mi var , ölü pixel var var koordinatları veriyorum 36℃ kuzey saat 3.5 yönünde dolunay var iken ekrana baktığında pembemsi ölü pixel var bunu mu istiyo anlamadım varsa zaten gözüne çarpacak ya , stabilite dediğin telefonda nedir ? Aç kullan oyun yukle oyna video izle menu arasi gecis , kasma mı var ? Sor millete sizde varmi ? Cvp: yok. Gonder garantiye. Kapak mi gicirdiyo gonder garantiye. Telefonu kullananlardan merak ediyorum arkadasa ne gibi tavsiyelerde bulunacak. 200 km de titreme olabilir. En sonunda terk edicem dunyayi.
He kardeş he kasma kendini bu kadar tamam.
@tomysawyer hocam sanırım arkadaşların dediği gibi baya telefonu sarjda tutman gerekiyor. Bataryanın daha uzun ömürlü gitmesini istiyorsan ''Greenify'' uygulamasını öneririm. Sıradan pil ömrünü arttırdığını iddia eden uygulamalardan değildir.
Paralel ithalat aldıysan hemen güncellemeleri kontrol et, arkadaşa 4.4 KitKat gelmişti, üst bilgi barı daha oturaklı olmuş ve hızlı olan telefon daha da hızlanmış.
Attığın MP3 müziklerinde albüm kapağı istiyorsan bilgisayaranına MP3tag indir >>> http://www.mp3tag.de/en/download.html tavsiye ederim.
- Kamera'yı iyi incele leke vs bir durum varmı diye.
Adam hayatında ilk defa kameralı telefon mu aldı acaba kamerayı kontrol etmek aklına gelmeyecek. Tabi canim uygulama ile batarya çok sağlıklı yaşıyıcak uzun uzun , verebilceğin önerilerde bunlar he , bende telefonun bilinmeyen aşırı faydalı yanı var diye bekliyodum. Mp3 albume kapak resimi ekleme ooo özelleştirilebilir telefonda ilk adım iyiymiş.
İlk yapman gereken en az 0.5mm kalınlığında bir kılıf alman.Çünkü çerçevesi çok ince.Hatta sağlamlık testlerinde istenen performansı vermemiştir..Hatta hatta sen direkt sigortalatHayırlı olsun kardeşim.