G2 aldim ilk yapmam gerekenler

tomysawyer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet arkadaşlar bende aranıza katıldım LG G2 sahibi oldum :) ilk önce neler yapmam gerekir bilgilendirirmisiniz acaba

Lee Tai

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Kullan işte telefonu ne yapman gerekicek ki

tomysawyer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
zeki arkadaşım benim :) yani telefonun belli bug ölü pixel çıtırdama vs.. gibi şeyler kardeşim benim

droidfan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sen kullanmaya başla eksiği zaten hissedersin ona göre yardım edelim

Lee Tai

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Onu sen kendi gözünle görüceksin pixelini kusurunu bugunu çatırdamasını , telefon hatalıysa gidip geri vericen bu kadar basit.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
bence root cok onemli :p ben hep ilk root yaparim :)

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Ne kadar düz mantık cevaplar verilmiş çok güldüm :lol:

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Başka ne cevap verilebilirki ?
Demek istediği yanlış anlamadıysam örneğin cihazın ilk bataryasını komple bitirip 10-15 saat şarjda bekletmek tarzı şeyler veya
ölü pixel , stabiliteye dair şeyler , sentetik testler , kapak gıcırdaması olup olmaması yani bu cihazı kullananların tecrübe edindiği ve ilk aldığında şunu da kontrol etmeyi unutma tarzında söyleyecekleri şeylere ihtiyacı var

mdkbet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
89
düz mantık arkadaşlara katılıyorum
alt tarafı telefon yahu kullan işte
bazı şeyleri telefonu almadan önce araştırmak lazım.

Lee Tai

Profesör
Reaksiyon puanı
2
düz mantık arkadaşlara katılıyorum
alt tarafı telefon yahu kullan işte
bazı şeyleri telefonu almadan önce araştırmak lazım.

Telefonu ihtiyacına göremi alıyosun her şeyden önce bu önemli dimi :) aa bu guzelmiş bunu aliyim da diyebilirsin. Aldıktan sonra ne önerisi al kullan ihtiyacin olan programi marketten indir , telefonda olabilecek çok çok faydali olabilecek şey güç tasarrufu , animasyoarı kapama bu yani başka bişey yok. İlla telefona bağımlı olucaklar...

Lee Tai

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Demek istediği yanlış anlamadıysam örneğin cihazın ilk bataryasını komple bitirip 10-15 saat şarjda bekletmek tarzı şeyler veya
ölü pixel , stabiliteye dair şeyler , sentetik testler , kapak gıcırdaması olup olmaması yani bu cihazı kullananların tecrübe edindiği ve ilk aldığında şunu da kontrol etmeyi unutma tarzında söyleyecekleri şeylere ihtiyacı var

Ya ilk telefonu şu kadar saat şarjda tutma olayı bilmeyen mi var , ölü pixel var var koordinatları veriyorum 36℃ kuzey saat 3.5 yönünde dolunay var iken ekrana baktığında pembemsi ölü pixel var bunu mu istiyo anlamadım varsa zaten gözüne çarpacak ya , stabilite dediğin telefonda nedir ? Aç kullan oyun yukle oyna video izle menu arasi gecis , kasma mı var ? Sor millete sizde varmi ? Cvp: yok. Gonder garantiye. Kapak mi gicirdiyo gonder garantiye. Telefonu kullananlardan merak ediyorum arkadasa ne gibi tavsiyelerde bulunacak. 200 km de titreme olabilir. En sonunda terk edicem dunyayi.

Kallican

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ya ilk telefonu şu kadar saat şarjda tutma olayı bilmeyen mi var , ölü pixel var var koordinatları veriyorum 36℃ kuzey saat 3.5 yönünde dolunay var iken ekrana baktığında pembemsi ölü pixel var bunu mu istiyo anlamadım varsa zaten gözüne çarpacak ya , stabilite dediğin telefonda nedir ? Aç kullan oyun yukle oyna video izle menu arasi gecis , kasma mı var ? Sor millete sizde varmi ? Cvp: yok. Gonder garantiye. Kapak mi gicirdiyo gonder garantiye. Telefonu kullananlardan merak ediyorum arkadasa ne gibi tavsiyelerde bulunacak. 200 km de titreme olabilir. En sonunda terk edicem dunyayi.
Haha geyik fena ama güldüm baya :))

Arkadaş biraz tedirgin anlaşılan paranoyak yaklaşmış olaya :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
İlk yapmanız gereken şarjı %15'e indirip 3 saat şarj etmeniz. Başka bir şeye gerek yok. Ayarlarınızı, ekranınızı istediğiniz şekilde düzenleyin ve kullanın.

global_deejay

Doçent
Reaksiyon puanı
35

He kardeş he kasma kendini bu kadar tamam.

@tomysawyer hocam sanırım arkadaşların dediği gibi baya telefonu sarjda tutman gerekiyor. Bataryanın daha uzun ömürlü gitmesini istiyorsan ''Greenify'' uygulamasını öneririm. Sıradan pil ömrünü arttırdığını iddia eden uygulamalardan değildir.

Paralel ithalat aldıysan hemen güncellemeleri kontrol et, arkadaşa 4.4 KitKat gelmişti, üst bilgi barı daha oturaklı olmuş ve hızlı olan telefon daha da hızlanmış.

Attığın MP3 müziklerinde albüm kapağı istiyorsan bilgisayaranına MP3tag indir >>> http://www.mp3tag.de/en/download.html tavsiye ederim.

- Kamera'yı iyi incele leke vs bir durum varmı diye.

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
kutudan çıkarın güzelce bir yıkayın ılık suda bol köpüklü sonra güzelce kurulayıp bataryayı takın ardından power tuşuna basıp telefonu başlatın
arama yapmaya hazır ::devil2:

Lee Tai

Profesör
Reaksiyon puanı
2
He kardeş he kasma kendini bu kadar tamam.

@tomysawyer hocam sanırım arkadaşların dediği gibi baya telefonu sarjda tutman gerekiyor. Bataryanın daha uzun ömürlü gitmesini istiyorsan ''Greenify'' uygulamasını öneririm. Sıradan pil ömrünü arttırdığını iddia eden uygulamalardan değildir.

Paralel ithalat aldıysan hemen güncellemeleri kontrol et, arkadaşa 4.4 KitKat gelmişti, üst bilgi barı daha oturaklı olmuş ve hızlı olan telefon daha da hızlanmış.

Attığın MP3 müziklerinde albüm kapağı istiyorsan bilgisayaranına MP3tag indir >>> http://www.mp3tag.de/en/download.html tavsiye ederim.

- Kamera'yı iyi incele leke vs bir durum varmı diye.

Adam hayatında ilk defa kameralı telefon mu aldı acaba kamerayı kontrol etmek aklına gelmeyecek. Tabi canim uygulama ile batarya çok sağlıklı yaşıyıcak uzun uzun , verebilceğin önerilerde bunlar he , bende telefonun bilinmeyen aşırı faydalı yanı var diye bekliyodum. Mp3 albume kapak resimi ekleme ooo özelleştirilebilir telefonda ilk adım iyiymiş.

global_deejay

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Adam hayatında ilk defa kameralı telefon mu aldı acaba kamerayı kontrol etmek aklına gelmeyecek. Tabi canim uygulama ile batarya çok sağlıklı yaşıyıcak uzun uzun , verebilceğin önerilerde bunlar he , bende telefonun bilinmeyen aşırı faydalı yanı var diye bekliyodum. Mp3 albume kapak resimi ekleme ooo özelleştirilebilir telefonda ilk adım iyiymiş.

Birader ben yaşadığım sorunları paylaştım belki arkadaşın işine yarar diye. Ben aldığımda kamerada siyah lekeler mevcuttu. Greenfy kullan öyle tartışalım. Son olarak albüm kapağı olmayan şarkılara albüm kapağı verebiliyorsun neyin kafasındasın?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Telefon'u kullanan kişilerin baktığı sorunlar: Ölü piksel, Kasma, Gıcırdama, Aşırı ısınma varmı ? tarzında şeylere bakıyorlar. Yanlış. Ölü pikseli günlük yaşantında da keşif edebilirsin. Oyunlar indirerek ve oynayarak ısındımı kastımı gibi soru işaretlerini kafandan kaldırabilirsin. Gıcırdamaya gelirsek iki elinde tutup ortadan bükersen ve hafif yamultursan gıcırdama oluyor bunun sebebi ise telefonu alıp yamultmaya çalıştığımızdan kaynaklıdır. Günlük kullanımda gıcırdama söz konusu değil, yarım zekalı heriflerin attığı iftiralar. Telefonun iyi yanlarını ve kötü yanlarını problemlerini vs kullana kullana keşfedeceksin. Hayırlı olsun bu arada güle güle eksit.

EsPriTüeL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hayırlı olsun. Aman diyim bizim telefonları kötülemede naparsan yap :D

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
cam filmi taktır
kap al kullan
hayırlı olsun bende de var çok memnunum:D

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
sana şarj konusundakileri söyliyim g2 kullanmadım hiç o bakımdan özellikleri nedir bilmem fakat iyi telefon olduğu kesin.

şarjını tam boşaltma , şarjı bitir %20 ' nin altına gelmeden şarja tak.
normal kullan yani kardeş :) paranoyak olmayın bu kadar.
kap kullanman gerekmez temiz kullan yeter birde jelatin tamamdır.

omerfaruk18_341

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ilk kullanımdan önce telefonun ana ekranını avuç içine gelecek şekilde tutup orta parmağını sihirle tuşa getirdikten sonra 3 defa besmele çekmelisin

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Adam sizin yüzünüzden telefonu gidip geri verecek. :P

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Bosver g2 yi ben sama s3 veriyim sen onu bana ver :D

byjackal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İlk yapman gereken en az 0.5mm kalınlığında bir kılıf alman.Çünkü çerçevesi çok ince.Hatta sağlamlık testlerinde istenen performansı vermemiştir..Hatta hatta sen direkt sigortalat :D Hayırlı olsun kardeşim.

bysertac

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İlk yapman gereken en az 0.5mm kalınlığında bir kılıf alman.Çünkü çerçevesi çok ince.Hatta sağlamlık testlerinde istenen performansı vermemiştir..Hatta hatta sen direkt sigortalat :D Hayırlı olsun kardeşim.

arkadaşa katılıyorum onu diyecektim :D bence kılıf al direk bu arada hayırlı olsun :) bir de bu butarya kalibrasyonunu falan kesinlikle yap derim düzgün birşey olursa çok iyi bi şarj süresi var o telefonun rahat rahat kullanırsın.