G.Saraylı yıldız: ‘Camilerden rahatsızım!‘

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reaksiyon puanı
10,315
G.Saraylı yıldız: ‘Camilerden rahatsızım!‘

270320151609538327066.jpg

Galatasaray'ın yıldız basketbolcusu Patric Young, camiilerden rahatsız olduğunu ifade ederek önümüzdeki yıl sarı-kırmızılı takımdan ayrılacağını açıkladı.

Bu sezon krizle boğuşan Galatasaray Liv Hospital'da Patric Young şoku yaşanıyor.

Bu sezon maddi problemler yüzünden zor günler yaşayan ve birçok oyuncusunu kaybeden Galatasaray Liv Hospital'da Patric Young'dan gelen haber şok etkisi yarattı.

Mikro Blog sitesi Twitter aracılığı ile ezan sesinden duyduğu rahatsızlığı dile getiren Young, "Neden her sabah saat 4'te camiden gelen sesle uyanmak zorundayım? Önümüzdeki sezon geri dönmek zorundayım ve bunun için ne gerekiyorsa yapacağım." ifadelerini kullandı.

Young'un attığı bu twitler sosyal medyada büyük tepki çekti. Türkiye'nin müslüman bir ülke olduğunu ve ne kadar başarılı olursa olsun böyle bir hakaret edemeyeceğini savunan taraftarlar Young'u eleştiri yağmuruna tuttu. Galatasaray yönetiminin konuyla ilgili nasıl bir açıklama yapacağı büyük merak konusu oldu.

patric(1).jpg

KaynaK

Haber içeriği kaynak site tarafından aşağıdaki şekilde güncellenmiştir.

G.Saraylı yıldız: ‘Seneye yokum!‘

Galatasaray'ın yıldız basketbolcusu Patric Young, sabah saatlerinde attığı bir tweetle sosyal medyayı karıştırdı.

Bu sezon krizle boğuşan Galatasaray Liv Hospital'da Patric Young şoku yaşanıyor.

Bu sezon maddi problemler yüzünden zor günler yaşayan ve birçok oyuncusunu kaybeden Galatasaray Liv Hospital'da Patric Young'dan gelen haber şok etkisi yarattı.

Mikro Blog sitesi Twitter'dan erkek kalkmak ile ilgili şikayetlerini dile getiren Young, "Neden her sabah saat 4'te, ezandan bile önce uyanmak zorundayım? Önümüzdeki sezon geri dönmek zorundayım ve bunun için ne gerekiyorsa yapacağım." ifadelerini kullandı.

Young'un attığı bu twitler sosyal medyada çabuk bir şekilde yayıldı. Genç oyuncu daha sonra ezanla ilgili tweetini sildi.

Sporx
patric(1).jpg

http://www.aksam.com.tr/spor/basketbol/gsarayli-yildiz-camilerden-rahatsizim/haber-393380

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Yanlış çeviri yapılmış.

"Niye saat 4'te camiden de önce uyanmak zorundayım." demiş. Camilerden rahatsız olduğunu anlatan bir ifade yok bunda.

NBA maçlarını kastetmiş saat 4'le sanırım.

Reaksiyon puanı
10,315
ben gazetede olanı aynen alıntıladım [MENTION=74670]mazruf[/MENTION], ancak senin de dediğin gibi rahatsızlık camiden değil de, ezandan olduğunu tahmin ediyorum. saat 4 vurgusu sanırım NBA maçlarına değil de ezan için olmalı diye düşünüyorum. yalnız istanbulda ezanlar şu an itibariyle 4.50 sularında okunuyor. muhtemelen biraz abartı da olabilir diye düşünüyorum.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Bariz abartı var. İstanbul'da 4'ten önce ezan okunan bir cami mi varmış ki?

Demek istediği maçları izlemek için hep 4'te kalkıyorum, gelecek sene NBA'ya döneyim de böyle bir müşkülüm olmasın.

Ki kaynak site haberin içeriğini değiştirmiş.

Bu yüzden konuyu kilitliyorum ki oyuncuyla ilgili daha fazla polemiğe yol açmayalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...