G pro alınırmı

bmw m3

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar başlıktaki gibi pro düşünüyorum ama boyutu biraz büyük ve adreno 320 grafik birimi full hd de performansı biraz düşük diyorlar ve taşıması sıkıntımı cebe sığıyormu ben lisede okuyorrum pantolon cebine felan sığarmı olmadı optimus g alıcam g2 ve gm elit onermeyin nettende alış veriş yapmayacağım ve çok oyun oynarım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Büyüklüğü konusunda mağazaya gidip deneyebilirsin. Orda bir cebe at bak bakalım. Çok zor değil :) G2'ye olan soğukluğunu anlamadım. Fiyatından dolayı mı? Eğer fiyatından dolayı ise 1400 TL'ye Nexus 5 var. Ekranı gene Optimus G Pro ile aynı. Performans olarak da daha üstün. Oyun odaklı kullanacaksan bence ona yönel.

Ekran büyüklüğü hoşuna gitmez ise Xperia Z1 Compact var. Sony mağazalarına gelmiş olabilir. 1500 TL'ye süper bir telefon diyebilirim. Hem 720p ekranı var hem de içinde nexus 5'e yakın bir sistem var. Oyun konusunda çılgın bir şey olabilir.

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Merhaba Arkadaşlar başlıktaki gibi pro düşünüyorum ama boyutu biraz büyük ve adreno 320 grafik birimi full hd de performansı biraz düşük diyorlar ve taşıması sıkıntımı cebe sığıyormu ben lisede okuyorrum pantolon cebine felan sığarmı olmadı optimus g alıcam g2 ve gm elit onermeyin nettende alış veriş yapmayacağım ve çok oyun oynarım

ben 6 aydır Gpro kullanıcısıym, oldukça memnunum yazılım desteği alınmamasına rağmen oldukça stabil cihaz , kitlenme donma ,ısınma yok , sarj iyi dayanıyor. Ekran boyutu olarak cebe siğiyor ama otururken sıkıntı ama çözüyorsun sonuçta bir mekanda vs otururken telefonu masaya koyuyorsn nokia devirleri kapandı artık :)

Nexus 5'e baktım , Yazılım desteğini ilk Nexuslar alır (tüm cihazlar arasında)
İşlemcisi ve grafik işlemcisi bir seviye daha üst nexus'un (G2 ile aynı)
Ama gözle görülür fark yok açıkcası ,yani G pro yu koydum kafama alıcam dersen vazgeçme.

obmann

Asistan
Reaksiyon puanı
2
200-300 lira daha kat g2 al derim.Adreno 320 artık çokda iyi performans vermıyo açıkçası.

bmw m3

Asistan
Reaksiyon puanı
0
nexus 5 bende biliyorum stock android geliyorda o donanıma o pil nekadar dayanır bataryasi 2600 2800 mah olsa düşünmeden alırıım yada alıkya bataryayı daha yuksek mah bataryayla değiştirebilsek olurdu yine

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
nexus 5 bende biliyorum stock android geliyorda o donanıma o pil nekadar dayanır bataryasi 2600 2800 mah olsa düşünmeden alırıım yada alıkya bataryayı daha yuksek mah bataryayla değiştirebilsek olurdu yine
nexus ta boş uygulama yok pili yicek olan ekrandır ekran parlaklık filan kıstınmı 1 günü rahat çıkarır bence.Zaten android telefonların yoğun kullanımda 1 günden fazla gittiğini görmedm eğer daha fazla pil performansı istiyorsan g2 alcaksın ama onunda fiyatlar uçmuş baya

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Bak nexus 5 ucuzmuş kaçırma derim ben.