LG Optimus G Yeni İşlemcisiyle Daha da Güçlü

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
LG Optimus G serisinin yeni telefonlarında kullanılacak Qualcomm Snapdragon işlemci, üst düzey mobil deneyim sunuyor.

LG-Qualcomm.jpg

LG Electronics, Optimus G serisinin yeni telefonlarında Qualcomm işlemcinin kullanılacağını duyurdu. LG’nin Qualcomm Snapdragon 800 işlemcili akıllı telefonu, çarpıcı performansı, zengin grafik özellikleri ve uzun süreli pil ömrü ile akıllı telefon deneyimini yeniden tanımlıyor.

LG Electronics Mobil İletişim Bölümü Başkanı ve CEO’su olan Dr. John-seok Park konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “LG’nin akıllı telefon teknolojileri ve Qualcomm Spandragon 800 işlemcinin güçlü kombinasyonu ile mobil deneyime güçlü bir adım attık. Bu ortaklığın sonucunda üretilen tüm akıllı telefonların içinde bulunduğu endüstrinin en iyi telefonu ortaya çıkacak.”

Qualcomm Technologies Başkan Yardımcısı Murthy Renduchintala ise “LG Electronics ile olan ortaklığımızın devam etmesinden son derece memnunuz. Yeni Optimus G serisi platformu ile tamamen uygun hale getirilmiş Qualcomm Snapdragon 800 işlemci, hızlı web taraması, göz alıcı grafik tasarımları ve kusursuz bir multimedya deneyimini sunuyor.”

Qualcomm Snapdragon S4 Pro işlemcisinden yüzde 75 daha iyi bir performans veren Snapdragon 800 işlemcisi, bu endüstrinin en üst düzey mobil deneyimi olma özelliği taşıyacak.

Snapdragon 800’ün özellikleri:

• Krait 400 CPUs ile daha yüksek hız, mükemmel bir iletişim performansı sunuyor.
• Artırılmış aSMP (Asynchronous Symetric Multiprocessing-Eşzamanlı olmayan Simetrik İşlemci) yapısı ile yüksek performans sunuyor, uzun pil ömrünü olanaklı kılıyor.
• New Adreno 330 GPU, Adreno 320 GPU’dan iki kattan daha fazla uygulama performansına sahip.
• Ultra HD görüntü, 1080p HD’den dört kat daha yüksek kalitede.
• DTS-HD and Dolby Digital Plus ile çoklukanal ses kalitesini, 2560 x 2048 piksel ve Miracast 1080p HD ekran çözünürlüğünü destekliyor.
• Qualcomm IZat Location teknolojisi, GNNS özelliği ile tam bir navigasyon ve konum hizmeti sağlıyor.

kaynak

Snapdragon 800'lü Xperia Z den sonra Optimus G'ninde işlemcisi güncellenecek anlaşılan.

efehakan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
LG L serisi telefonlarının 2. serisini çıkartıyormuş diye duydum. Optimus G'de dahil mi buna?

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
dragon 800 çıktı herşey altüst oldu ilk seri s4,xperia z, one, optimus g alanlar çok pis kazıklandılar bence. hepsinin daha güçlü versiyonları yakında çıkacak.

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
ben lg optimus g kullanıyorum g pro çıkacak yakı da ama türkiyeye gelmeyecek diye duydum ne kadar doğru bilemem gelse bile zaman alır

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
LG Optimus G2 çıkacak yakında

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
dragon 800 çıktı herşey altüst oldu ilk seri s4,xperia z, one, optimus g alanlar çok pis kazıklandılar bence. hepsinin daha güçlü versiyonları yakında çıkacak.

Altı üstü bir telefon nolacak ne kazığı.

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Telefondan ziyade 2bin lira.2bin lira veriyorsun ve daha yılını hatta yarı yılını doldurmadan çok daha üst seviyeleri yola çıkıyor malesef bu bir kazık

o zaman s3 alanlar s2 alanlar yatsın ölsün öyle şey var mı çok önemsemeyin kapitalizmin özelliği bu.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Altı üstü bir telefon nolacak ne kazığı.

Sadece telefona 2000 lira kimse wermez, bu telefonları alanlar en iyisini istedikleri için aldılar yoksa s3 te one x te işlerini görürdü daha birkac sene. 2000 lira versem 2-3 ay sonra o paraya daha güçlüsü cıkınca kendımı kötü hissederdim kimse kendini ben memnunum diye kandırmasın bence

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Sadece telefona 2000 lira kimse wermez, bu telefonları alanlar en iyisini istedikleri için aldılar yoksa s3 te one x te işlerini görürdü daha birkac sene. 2000 lira versem 2-3 ay sonra o paraya daha güçlüsü cıkınca kendımı kötü hissederdim kimse kendini ben memnunum diye kandırmasın bence
s3 üde zamanında en iyisi diye aldılar s2 yide hap aynı hikaye en iyisi diye bişi varmı bu teknoloji işinde

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
o zaman s3 alanlar s2 alanlar yatsın ölsün öyle şey var mı çok önemsemeyin kapitalizmin özelliği bu.

Hocam zaten s3 ve s2 kaç yıl önce çıktı.s2 alanlar ulan 2bin lira verdik s2 aldık 2 yıl sonra çok iyisini çıkardılar diyecek hali yok.Sonuçta 2bin lirada kolay kazanılmıyor 1 2 ay uğraşıp direk küçük bir alete veriyorsun. Yaptıkları genel bir hareket bu siz alınmayın çıkartıyorlar şöyle böyle şurası böyle alın 2bin lira diye.Koşa koşa alıyor insanımız oo süper diye sonra aradan 3 4 ay geçiyor kandırdık en iyisi bu dercesine telefon çıkartıyorlar ilginç

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201

haklılık payın var açıkcası aynı telefonda 800lü işlemci olursa yasal yoldan değişim talebi yapılabilir mi araştıracağım.

ben lg optimus g kullanıyorum g pro çıkacak yakı da ama türkiyeye gelmeyecek diye duydum ne kadar doğru bilemem gelse bile zaman alır

Optimus G Pronun bu ay sonuna kadar burada olacağı söyleniyor ama ne kadar doğru bilemem.

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Hocam zaten s3 ve s2 kaç yıl önce çıktı.s2 alanlar ulan 2bin lira verdik s2 aldık 2 yıl sonra çok iyisini çıkardılar diyecek hali yok.Sonuçta 2bin lirada kolay kazanılmıyor 1 2 ay uğraşıp direk küçük bir alete veriyorsun. Yaptıkları genel bir hareket bu siz alınmayın çıkartıyorlar şöyle böyle şurası böyle alın 2bin lira diye.Koşa koşa alıyor insanımız oo süper diye sonra aradan 3 4 ay geçiyor kandırdık en iyisi bu dercesine telefon çıkartıyorlar ilginç
Yani aldın mı artık yeni modellere bakmayacaksın ilerde ne olacağı hiç belli olmaz bir teknoloji çıkar bu telefonlar çöpe bile gidebilir herşey beklenir.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
s3 üde zamanında en iyisi diye aldılar s2 yide hap aynı hikaye en iyisi diye bişi varmı bu teknoloji işinde

Yanlız senin dikkat etmediğin bişey var yeni bir model çıkmıyor mevcut modellerin daha güçlü işlemcili versiyonları çıkıyor. s4 ün 800 işlemcili versiyonu korede cıktı burayada elbet gelecek one max cıkacak şimdide optimus g bilmem anlatabildimmi. S2 s3 heryerde herzaman aynı kalacak önce sonra alman biseyi degıstırmıyor

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
G serisinin yeni telefonu G Pro, Snapdragon 800 ve denildiği gibi 3GB Ram ile gelirse ne olur? :)

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
G serisinin yeni telefonu G Pro, Snapdragon 800 ve denildiği gibi 3GB Ram ile gelirse ne olur? :)

Pardon G Pro değil G2 3GB Ram ile gelebilirmiş.. Lg o kadar çok telefon çıkarmaya başladı ki artık karıştırıyorum :)

efehakan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Pardon G Pro değil G2 3GB Ram ile gelebilirmiş.. Lg o kadar çok telefon çıkarmaya başladı ki artık karıştırıyorum :)

Katılmıyorum LG yine az ve öz telefon çıkartıyo. Devamlı aynı telefonları çıkartmak Samsung'un işi :)
Bunu Cevahir Avm'de Samsung çalışanına söledim. Bana dediği; "Abi artık telefonları birbirinden ayıramıyoruz karıştırıyoruz" dedi. :)

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Katılmıyorum LG yine az ve öz telefon çıkartıyo. Devamlı aynı telefonları çıkartmak Samsung'un işi :)
Bunu Cevahir Avm'de Samsung çalışanına söledim. Bana dediği; "Abi artık telefonları birbirinden ayıramıyoruz karıştırıyoruz" dedi. :)

katılmayabilirsin. hergün yeni bir telefon haberi okuyoruz. daha millet nexus 4' ü konuşurken optimus G ortaya çıktı. Optimus G "nasıl? iyimi acaba bir araştırayim" derken şimdi G2 ve G Pro' dan bahsediliyor. bu modellerin belki bazıları bizim ülkemize geliyor ama yine de çok telefon çıkıyor dünya bazında.

Samsung konusunda haklısın. Ona diyecek laf yok.

efehakan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
katılmayabilirsin. hergün yeni bir telefon haberi okuyoruz. daha millet nexus 4' ü konuşurken optimus G ortaya çıktı. Optimus G "nasıl? iyimi acaba bir araştırayim" derken şimdi G2 ve G Pro' dan bahsediliyor. bu modellerin belki bazıları bizim ülkemize geliyor ama yine de çok telefon çıkıyor dünya bazında.

Samsung konusunda haklısın. Ona diyecek laf yok.

Dünya bazında Telefon çıktığı kesinlikle doğru. Telefon pazarı çok fazla büyüdü bunun içinde her firma bu pazardan pay almak istiyor. Benim anlatmak istediğim LG tadında çıkartıyor telefonları ama Samsung olayın cılkını çıkartıyor

allura

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
73
LG markasını kimse tavsiye etmiyor sizcede edilmicek gibi mi ?