cypriotfootballer07
Asistan
Gençler merhaba. U15'de oynuyor yetenekli ve hocaların gözünde biriyim. Bu yeteneğimi şekillendirmek için vücut yapmak istiyorum 15 yaşındayım. Tavsiyelerinizi isterim. Teşekkürler.
1.80/59
1.80/59
Bu adam gibi olmak en büyük hayalimProfil resmindeki adamın antrenman ve beslenme metodlarını kendi durumuna göre uyarlayabilirsen, gerisi de yeteneğinle hallolur diye düşünüyorum. GOAT![]()
O kasda sorun yok bacaklarım çok sağlam mermi gibi şut atıyorum ama üst vücut sıkıntısı teşekkürler yine de ?Futbol ile uğraşıyorsan bacak kası çalışabilirsin.
Karın kası evet çok önemliAralıksız mekik, plank, şinav çalışmalısın. Karın kası çalışmalarını daha sık yapmalısın.
Bir sorum olcaktı ben çok şınav çekemiyorum dizle çekmeye başlasam olur mu gelişmeAralıksız mekik, plank, şinav çalışmalısın. Karın kası çalışmalarını daha sık yapmalısın.
atletizim çalışmalısın şınav çekmelisin ancak şimdiden soyliyim bir genç olarak bizler bu konularda dikkat etmemiz gerekiyor 0-20 yaş arası insanların gelişme süreci kaslarmız ve kemiklerimiz %100 hazır deyil yani demek istediğim bunları yapmak sadece yeterli değil bol bol süt ve süt ürünleri tüketmen gerekiyor kemiklerinin gelişmesi gerekiyor.. kalsiyum ,A vitaminini, d vitamini, vücudundan eksik etme şınav vb. şeyleri dikkatli yap (mersinde basketbol takımındaydım) bende aynısını yapıyordum eskiden.Futbol ile uğraşıyorsan bacak kası çalışabilirsin.
Kalsiyumları gerçekten iyi şekilde alıyorum ve süt ürünlerini seviyorum..atletizim çalışmalısın şınav çekmelisin ancak şimdiden soyliyim bir genç olarak bizler bu konularda dikkat etmemiz gerekiyor 0-20 yaş arası insanların gelişme süreci kaslarmız ve kemiklerimiz %100 hazır deyil yani demek istediğim bunları yapmak sadece yeterli değil bol bol süt ve süt ürünleri tüketmen gerekiyor kemiklerinin gelişmesi gerekiyor.. kalsiyum ,A vitaminini, d vitamini, vücudundan eksik etme şınav vb. şeyleri dikkatli yap (mersinde basketbol takımındaydım) bende aynısını yapıyordum eskiden.
Onları harfiyen yapıyorum beslenmemi gayet iyi yapıyorum 1-2 kilo kazanacağım inşallah. Dizde şınav çeksem gelişim olur mu ?Aynı zamanda idmanlardan sonra protein olarak kaslar için dardanel ton balığı yemelisin. Bu çok fayda verir.
Olur tabiki de ama çeşitli metodlar ile farklı farklı çalışmalısın ki gelişim daha hızlı olsun.Onları harfiyen yapıyorum beslenmemi gayet iyi yapıyorum 1-2 kilo kazanacağım inşallah. Dizde şınav çeksem gelişim olur mu ?
Çok teşekkür ederim birşeyler öğrendiysem gelişim hakkında sendendir hocam.Olur tabiki de ama çeşitli metodlar ile farklı farklı çalışmalısın ki gelişim daha hızlı olsun.
buarada birşey daha eklesem iyi olur eğer enerji içiceği vb. birşey içiyorsan dikkat et kazandığın enerjiyi harca fazla enerji kalbe zarar verir ve enerjiyi harcayamadığın için kalp krizi geçirebilirsin (Allah korusun)Onları harfiyen yapıyorum beslenmemi gayet iyi yapıyorum 1-2 kilo kazanacağım inşallah. Dizde şınav çeksem gelişim olur mu ?
O şeyleri hiç içmedim içmeyeceğim. Teşekkür ederimbuarada birşey daha eklesem iyi olur eğer enerji içiceği vb. birşey içiyorsan dikkat et kazandığın enerjiyi harca fazla enerji kalbe zarar verir ve enerjiyi harcayamadığın için kalp krizi geçirebilirsin (Allah korusun)
İdmanlardan sonra sporcu içeceği olan mavi renkli Powerade içebilirsin.O şeyleri hiç içmedim içmeyeceğim. Teşekkür ederim![]()
Evet onun bir zararı yoktur değil mi ?İdmanlardan sonra sporcu içeceği olan mavi renkli Powerade içebilirsin.
Günde 8-9 şişe içiyorum su. Bacak kası ve karın kası en önemli etkenler diye düşünüyorum hız ve esneklik açısından. Enerji içeceği içmeyi düşünmüyorum. Sporcu içeceği bilmiyorum pek.11 yıl dövüş sanatları ile uğraştım. Futbol ustası değilim ama vücut geliştirmesinden anlarım. Futbolda sana kas hacminden çok kas gücü ve esneklik lazım. Bacak kası çalışman seni sıkılaştırır futbola önerilmez onun yerine bisiklette daha zor güce bacaklarını alıştırman. Spor ile ilgili hiçbir enerji, sporcu içeceği önermem asla ve asla en önemlisi SU dur.
Su tabiki. Ama enerji içeceği ile sporcu içeceği farklı şeyler. Profesyonel futbolcular bile idmanlarda ve maçlarından sonra sporcu içeceklerini içiyorlar. Mineraller var içinde. Fayda veriyor. Ben şahsen abartı olmayacak şekilde içiyorum.Günde 8-9 şişe içiyorum su. Bacak kası ve karın kası en önemli etkenler diye düşünüyorum hız ve esneklik açısından. Enerji içeceği içmeyi düşünmüyorum. Sporcu içeceği bilmiyorum pek.
Bacak kasının hacminden çok sertliği önemli ona göre çalışma yapın. Hacim kilodur , kilo hız kaybıdır unutmayın.Günde 8-9 şişe içiyorum su. Bacak kası ve karın kası en önemli etkenler diye düşünüyorum hız ve esneklik açısından. Enerji içeceği içmeyi düşünmüyorum. Sporcu içeceği bilmiyorum pek.
Cristiano Ronaldo gibi futbolcular bile içiyor ama evet yapay tatlandırıcılar var içinde. Bacak kasım var fakat hafif yağ var üstünde onuda zamanla bacak egzersizleriyle atlatacağım. Kilom yok fiziğim iyi ama bir tık daha kaslanırsam muazzam bir adım olacak hayatımda ve sağlığım için. Abur cubur 1 haftadır yemiyorum kendime program yaptım ara öğünlerde meyve ve badem fındık leblebi gibi şeyler tüketiyorum tavuk et makarna yiyorum kızartmadan çok uzağım. İçecek hep su içiyorum yemeklerin yanında. Soda bile asit taşıyor yahuBacak kasının hacminden çok sertliği önemli ona göre çalışma yapın. Hacim kilodur , kilo hız kaybıdır unutmayın.
Enerji içeceği kesinlikle içmeyin spordan önce veya sonra kalp çarpıntısı yapar %100. Powerade de önermiyorum. Yapay tatlandırıcı sporcunun düşmanıdır.
Eğer sen de cristiano ronaldo gibi beslenebiliyorsan iç sıkıntı olmaz. abur cubur zaten düşman. Makarna tercih etme yiyeceksen porsiyon az olsun. Tavuk pek sağlıklı olmuyor günümüzde o yüzden protein için haşlanmış yumurtaya yönel. Meyve iyidir ama abartmamak lazım. En iyisi muz(potasyum) , turuncular (c vit)dır. Kuruyemiş iyidir ama fıstık soslu mısır vs olmaz. Soda değil de , sade aromasız doğal maden suyu (kızılay ya da özkaynak) haftada 3-4 tane iç derim.Cristiano Ronaldo gibi futbolcular bile içiyor ama evet yapay tatlandırıcılar var içinde. Bacak kasım var fakat hafif yağ var üstünde onuda zamanla bacak egzersizleriyle atlatacağım. Kilom yok fiziğim iyi ama bir tık daha kaslanırsam muazzam bir adım olacak hayatımda ve sağlığım için. Abur cubur 1 haftadır yemiyorum kendime program yaptım ara öğünlerde meyve ve badem fındık leblebi gibi şeyler tüketiyorum tavuk et makarna yiyorum kızartmadan çok uzağım. İçecek hep su içiyorum yemeklerin yanında. Soda bile asit taşıyor yahu![]()
Makarnayı basmıyorum abanmıyorum yani. Yediğim fıstıkların çiğ olmasına özen gösteriyorum. Tavuklarıda iyi şekilde güvendiğim marka var ordan alıyorum. Meyve çoğunlukla Karpuzu az şekilde , muz , şekerpare , kayısı , şeftali yiyorum. Ronaldo gibi beslenmek çok zor onun yedikleri ülkede yok denecek kadar az. Soda içtiğimde Beypazarı veya dediğin gibi kızılay içiyorum.Eğer sen de cristiano ronaldo gibi beslenebiliyorsan iç sıkıntı olmaz. abur cubur zaten düşman. Makarna tercih etme yiyeceksen porsiyon az olsun. Tavuk pek sağlıklı olmuyor günümüzde o yüzden protein için haşlanmış yumurtaya yönel. Meyve iyidir ama abartmamak lazım. En iyisi muz(potasyum) , turuncular (c vit)dır. Kuruyemiş iyidir ama fıstık soslu mısır vs olmaz. Soda değil de , sade aromasız doğal maden suyu (kızılay ya da özkaynak) haftada 3-4 tane iç derim.
Bence o adamın antrenman metodlarını Türkiyede uygulayabilecek biri yok diye düşünüyorum. Her antrenmana iki saat evvelinden gelen, antrenman akabinde herkes evine dağılınca yine sahada kalan, yine saatlerce özel çalışmalar yapan ve aldığı her kuruşuna kadar hak ettiren dünyanın belki de en namuslu futbolcusu. Milyonları cebine indirdikten sonra bar pavyon karı kız peşinde koşan, ağzı leş gibi içki kokan haramzade müptezellerden değil.Profil resmindeki adamın antrenman ve beslenme metodlarını kendi durumuna göre uyarlayabilirsen, gerisi de yeteneğinle hallolur diye düşünüyorum. GOAT![]()
Disiplin istiyor.Bence o adamın antrenman metodlarını Türkiyede uygulayabilecek biri yok diye düşünüyorum. Her antrenmana iki saat evvelinden gelen, antrenman akabinde herkes evine dağılınca yine sahada kalan, yine saatlerce özel çalışmalar yapan ve aldığı her kuruşuna kadar hak ettiren dünyanın belki de en namuslu futbolcusu. Milyonları cebine indirdikten sonra bar pavyon karı kız peşinde koşan, ağzı leş gibi içki kokan haramzade müptezellerden değil.
E şimdi siz söyleyin bakalım, Türkiye'de bu ayarda çalışan, ter döken ya da dökebilecek bir babayiğit var mı ve olabilir mi?
Hocam dünyada Ronaldo'nun sistemini uygulayabilen başka bir futbolcu yok zaten. Ben sadece kendi durumuna göre uyarlamasını söyledimBence o adamın antrenman metodlarını Türkiyede uygulayabilecek biri yok diye düşünüyorum. Her antrenmana iki saat evvelinden gelen, antrenman akabinde herkes evine dağılınca yine sahada kalan, yine saatlerce özel çalışmalar yapan ve aldığı her kuruşuna kadar hak ettiren dünyanın belki de en namuslu futbolcusu. Milyonları cebine indirdikten sonra bar pavyon karı kız peşinde koşan, ağzı leş gibi içki kokan haramzade müptezellerden değil.
E şimdi siz söyleyin bakalım, Türkiye'de bu ayarda çalışan, ter döken ya da dökebilecek bir babayiğit var mı ve olabilir mi?
Tevez'in bunla ilgili bir hikayesi var. İdman saatleri 9'dayken, ne zaman tesislere gelse Ronaldo hep orada oluyormuş. Bir gün inat etmiş saat 7.30'da gitmiş Ronaldo yine tesiste. En son dayanamamış ve sabah saat 6'da tesise gitmiş. Gittiğinde yine Ronaldo'yu tesislerde görmüşGerçekten hayran olunacak bir insan. Geçen test yapılmış, şu anki fizik durumu salgın öncesinden daha iyi çıkmış. Gerçek bir makina. Bugün hakkında yapılan haber, antrenmana baya önce gelmiş.
![]()
Cristiano Ronaldo arkadaşlarından 4 saat önce idmana geldi! - Fanatik Gazetesi Futbol Haberleri - Spor
Juventus'un 35 yaşındaki dünya yıldızı oyuncusu Cristiano Ronaldo her anlamda insanları büyülemeye devam ediyor.www.fanatik.com.tr
Evet, bunu okumuştum.Tevez'in bunla ilgili bir hikayesi var. İdman saatleri 9'dayken, ne zaman tesislere gelse Ronaldo hep orada oluyormuş. Bir gün inat etmiş saat 7.30'da gitmiş Ronaldo yine tesiste. En son dayanamamış ve sabah saat 6'da tesise gitmiş. Gittiğinde yine Ronaldo'yu tesislerde görmüş![]()
İş ahlakı ve profesyonellik anlayışı gerçekten standartların çok üzerinde. Ben şahsen Messi ve Ronaldo gibi bir ikiliyi aynı dönemde hemde modern bir futbolla izleyebildiğim için şanslı sayıyorum. Ancak Ronaldo'ya başarı hırsından ve çalışma ahlakından dolayı biraz daha fazla hayranlık duyuyorum açıkçası. Yoksa Messi'nin yeteneği su götürmez bir gerçek zaten.Evet, bunu okumuştum.İnanılmaz bir şey.
Dünya'nın en iyisi mi? Bu tartışılır elbet ama benim açımdan sadece bu özelliğinden dolayı bile en iyi o. Performansı ortada zaten. Bir ünlüye karşı sevgim olabilir ama bu hayranlık seviyesine çıkmaz bende. Ronaldo ben de bu durumu değiştiriyor. Gerçekten kendisini stadyumda izlemeyi ve bir fotoğrafımız olmasını çok isterdim.![]()
Tamamen aynı fikirdeyim. Sporcu arkadaşlar işi ciddiye alıyorsa sizin konuda bahsettiğiniz yönleriyle mümkün olduğu kadar örnek alabilir Ronaldo'yu. Bu ikilinin rekabetini gördüğümüz için şanslıyız gerçekten.İş ahlakı ve profesyonellik anlayışı gerçekten standartların çok üzerinde. Ben şahsen Messi ve Ronaldo gibi bir ikiliyi aynı dönemde hemde modern bir futbolla izleyebildiğim için şanslı sayıyorum. Ancak Ronaldo'ya başarı hırsından ve çalışma ahlakından dolayı biraz daha fazla hayranlık duyuyorum açıkçası. Yoksa Messi'nin yeteneği su götürmez bir gerçek zaten.