Furkan Karagülle
Bilim ve Teknoloji
- Reaksiyon puanı
- 70
Zamanında çok tartışması yapıldı bunun. Maalesef yok. Ben direkt ülke değiştirip -13 yaşından küçük bir hesap oluşturdum. Yt Kids ülkenizde kullanılamıyor diyor ve vid vb açılmıyor.
Maalesef bu konuda biz moderatörlerin yapabileceği pek bir şey yok.Ekli dosyayı görüntüle 180748
Konular arasında gezerken bir anda videonun sesi çıkıyor ve sinir edici olabiliyor belli bir zamandan sonra. Bu videonun sesini kısabilir miyiz?
@Nixc0r, @Suiela,
Mobilde olmaz ama?Ekteki SS'de videoyu kaldırdım mesela.![]()
Mobilde olmaz ama?
Ben direkt görmüyorum.Mobilde olmaz ama?
Ben direkt görmüyorum.
Görüyormuşum pardon.
Evet bilgisayar üzerinde otomatik başlıyorsa sinir bozucu olur.Bende mobilde video var ancak oynatılmamış vaziyette kendi halinde duruyor. Engel teşkil etmiyor böylece.
Evet bilgisayar üzerinde otomatik başlıyorsa sinir bozucu olur.
Bende oynuyordu sadece bende mi öyle?Bende mobilde video var ancak oynatılmamış vaziyette kendi halinde duruyor. Engel teşkil etmiyor böylece.
Bende oynuyordu sadece bende mi öyle?
Bilgisayar ve telefonda ikisindede video oynamıyor bende.![]()
SDN uygulamasında Forum yoktu en son. Eklendi de brnim haberim mi yok?Direkt site şeklinde girmek yerine uygulamasını ekleyin telefona. Oynamaz böylelikle.
Telefonda Chrome PC'de Opera Gx kullanıyorum.Tarayıcı olarak Google Chrome mu kullanıyorsunuz?
Sağ üst > üç nokta > uygulamayı yükleSDN uygulamasında Forum yoktu en son. Eklendi de brnim haberim mi yok?
SDN uygulamasında Forum yoktu en son. Eklendi de brnim haberim mi yok?
Ben orda bir video olduğunu bile şimdi öğrendimBilgisayar ve telefonda ikisindede video oynamıyor bende.![]()
Telefonda Chrome
PC'de Opera Gx kullanıyorum.
Bende bugüne kadar bir kez bile başlamadı. Şanslı taraftayım sanırım.
Bende de hiç sıkıntı çıkmadı ancak otomatik başlayan arkadaşlar için iyi bir güncelleme olmuş.Bende bugüne kadar bir kez bile başlamadı. Şanslı taraftayım sanırım.