- Reaksiyon puanı
- 6,931
Yakında gelir, dersleri varmış.Sende gittin :/
Yakında gelir, dersleri varmış.Sende gittin :/
İnşallah.Yakında gelir, dersleri varmış.
Okullar kapandığı zaman gelen olurSende gittin :/
Atılan banların sebebi uçuşan üyelerde yazıyor. Ayrıca aldığınız cezayı özel mesajla da belirtiyoruz. Ayrıca gönüllü olarak yapan moderatörler tek bir kuruş ücret almıyor ve özel çalışan gibi davranmıyoruz. Durduk yere kimseye ceza vermiyoruz ve ban atmıyoruz. Lütfen forum kurallarını okumuş olsaydınız, gereksiz banlar atılıyor demezdiniz.Gönüllü yapılan moderatörlükde sanki Özel Çalışan gibi davranan moderatörlerden sıkıldık.Eski hesabımı hatırlıyomusunuz bilmem ama o hesapda hiç uyarım vs. yoktu.Çok gereksiz banlar vs. atılıyor.Madem ban atıyosunuz nedeninide söyleyin yani.Çoğu arkadaşım ve ben bu nedenlerden forumdan ayrıldık.
Sayenizde gereksiz yere 20 veya 21 kere okudum kurallarınızı.Atılan banların sebebi uçuşan üyelerde yazıyor. Ayrıca aldığınız cezayı özel mesajla da belirtiyoruz. Ayrıca gönüllü olarak yapan moderatörler tek bir kuruş ücret almıyor ve özel çalışan gibi davranmıyoruz. Durduk yere kimseye ceza vermiyoruz ve ban atmıyoruz. Lütfen forum kurallarını okumuş olsaydınız, gereksiz banlar atılıyor demezdiniz.
Kurallar düzeni sağlamak içindir. Gereksiz bile görseniz bu kuralları kabul etmek durumundasınız. Eğer kuralları beğenmiyorsanız, kurallarını beğendiğiniz başka forumlarda gezinebilirsiniz. Kimseyi bu forumda zorla tutmaya hakkımız yok.Sayenizde gereksiz yere 20 veya 21 kere okudum kurallarınızı.
Dayatılmış ama yönetimce adil ve hakkaniyet ölçülerince uygulanmayan kuralların dünyanın hiç bir yerinde geçerliliği olmaz, modlar bu kurallarda yönetimin tutum ve davranışları doğrultusunda yazılı olmadığı şekliyle kendilerine iltimas geçmeyi ve dokunulmazlık zırhına bürünüp "ben yaptım oldu" demeyi de bırakmalı. Biraz eğri oturup doğru konuşmalı sonra DOĞRU SÖYLEYENİ DOKUZ FORUMDAN KOVARIZ anlayışı da haksızlıktan başka bi şey değildir.Kurallar düzeni sağlamak içindir. Gereksiz bile görseniz bu kuralları kabul etmek durumundasınız. Eğer kuralları beğenmiyorsanız, kurallarını beğendiğiniz başka forumlarda gezinebilirsiniz. Kimseyi bu forumda zorla tutmaya hakkımız yok.
katılıyorumBu forumun düşünce özgürlüğüne önem verdiğini sanmıyorum. Özgür bir platform olmadığı için ayrılıklar oluyor olabilir. Burada yeniyim fakat saçma sapan nedenlerle mesajlar siliniyor ve tam teşekküllü bir dikta rejimi gibi çalışıyor adminler. Keyfi uygulamalar kabul edilemez.
@Fakehero Bunada ne diyecek merak ediyorum.Konuyu tartışmadan çıkarıp boş muhabbete sürüklüyor @FakeheroDayatılmış ama yönetimce adil ve hakkaniyet ölçülerince uygulanmayan kuralların dünyanın hiç bir yerinde geçerliliği olmaz, modlar bu kurallarda yönetimin tutum ve davranışları doğrultusunda yazılı olmadığı şekliyle kendilerine iltimas geçmeyi ve dokunulmazlık zırhına bürünüp "ben yaptım oldu" demeyi de bırakmalı. Biraz eğri oturup doğru konuşmalı sonra DOĞRU SÖYLEYENİ DOKUZ FORUMDAN KOVARIZ anlayışı da haksızlıktan başka bi şey değildir.
Bu foruma belki modlardan daha çok katkısı olan saygın ve sevilen üyeler hizmet etmiş veya forumda hizmet edinmiştir. Bu forum kültüründe yakışık bulunmaz bir ifadedir. Forumdan kovmanın süslü halidir...
Çok fazla kişi okuyup ta çok az kişinin cevap vermesinin sebebi sadece çözümünü bilenin cevap vermesi.yani bence bir konu başlatıktan sonra 200 kişini konuyu okuyorsa en fazla 5-6 kişi cevap veriyor olması bence ayrıca bu cevaplarda kesin değil varsayım oluyor
bu yazıyla bende varsayım yaptım
Forum'da kalmak için bir sebep yok.Sanırım forumdan ayrılmak moda oldu,hani ayrılıklar olur bu normaldir fakat neden herkes aynı anda ayrılıyorum yazdı benim fark etmediğim bi olay mı yaşandı? (son 1 haftada olan ayrılık sayısı dehşet verici) forumdan sıkılmış olabilirler normaldir de, ama sanırım biri ayrılınca diğerleride ondan güç alıp onlarda ayrılıyoruz yazdı,siz ne diyorsunuz?
Dayatılmış ama yönetimce adil ve hakkaniyet ölçülerince uygulanmayan kuralların dünyanın hiç bir yerinde geçerliliği olmaz, modlar bu kurallarda yönetimin tutum ve davranışları doğrultusunda yazılı olmadığı şekliyle kendilerine iltimas geçmeyi ve dokunulmazlık zırhına bürünüp "ben yaptım oldu" demeyi de bırakmalı. Biraz eğri oturup doğru konuşmalı sonra DOĞRU SÖYLEYENİ DOKUZ FORUMDAN KOVARIZ anlayışı da haksızlıktan başka bi şey değildir.
Bu foruma belki modlardan daha çok katkısı olan saygın ve sevilen üyeler hizmet etmiş veya forumda hizmet edinmiştir. Bu forum kültüründe yakışık bulunmaz bir ifadedir. Forumdan kovmanın süslü halidir...
Kim konuyu tartışmadan çıkarıp boş muhabbete yöneltiyor söyler misiniz?
Şu BOŞ VE GEREKSİZ ciddiyete bayılıyorum.Sizin yaptığınız çıkarım sadece bir zorlamadan ibarettir. Yönetim asla kendine iltimas geçmemektedir. Farkındaysanız işini yapmayan bir moderatör var ise görevinden yönetim kararıyla alınıyor. Geçenlerde uyarmamıza rağmen eski bir editörümüzü, editörlük görevini yaptığı zaman ban cezası vermiştik. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovan yok. Forum kurallarının gereksiz olduğunu söylemek doğru oluyor fakat kuralları kabul etmek durumundasınız demek yanlış mı oluyor? Farkındaysanız foruma katkısı olan üyelerin ceza aldığını bile görmemişsinizdir.
Kimseyi kovmuyorum, sadece buranın kurallarından memnun olmayanlar başka forumlarda istedikleri gibi gezinebilirler. Biz buna asla karışamayız ve asla kimseyi burada zorla tutamayız, buna asla hakkımız yok diyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kim konuyu tartışmadan çıkarıp boş muhabbete yöneltiyor söyler misiniz?
Lütfen ithamlarınızda kullandığınız kelimelere dikkat ediniz. Yönetimdeki hiçkimse boş ve gereksiz bir ciddiyet sergilememektedir. Bu kullandığınız cümleyi diğer forumlarda yazsaydınız, takma adınız gibi emin olun sizi banlarlardı. Bu kadar rahat davranıp bu cümleyi kullandığınızda ceza yemeyeceğiniz bir forum bulamazsınız.Şu BOŞ VE GEREKSİZ ciddiyete bayılıyorum.
Troll çok, der gibi.Troll yok .
Bakıyorum 15 Mayıs'ta foruma katılım sağlamışsınız ve 40 küsür mesajınız var. Bu sürede bu forumun özgürlüğe önem vermediği sonucuna nasıl vardınız. Hangi mesajınız saçma sebeple silinmiş söyler misiniz?Bu forumun düşünce özgürlüğüne önem verdiğini sanmıyorum. Özgür bir platform olmadığı için ayrılıklar oluyor olabilir. Burada yeniyim fakat saçma sapan nedenlerle mesajlar siliniyor ve tam teşekküllü bir dikta rejimi gibi çalışıyor adminler. Keyfi uygulamalar kabul edilemez.
aynen bende görüyorum millet teker teker ayrılıyor bi sorun varSanırım forumdan ayrılmak moda oldu,hani ayrılıklar olur bu normaldir fakat neden herkes aynı anda ayrılıyorum yazdı benim fark etmediğim bi olay mı yaşandı? (son 1 haftada olan ayrılık sayısı dehşet verici) forumdan sıkılmış olabilirler normaldir de, ama sanırım biri ayrılınca diğerleride ondan güç alıp onlarda ayrılıyoruz yazdı,siz ne diyorsunuz?
Bir tane örnek paylaşır mısınız?Kurallara eyvallah ama çift başlılık var örneğin siyaset konularında küfür ve argo yokken de müdahale ediliyor bazen iktidarı övdüğüm zaman yazılarımın bir kismi silinip yenisi ekleniyor yada karaladığım zamanlarda da müdahale ediliyor.. edenler farklı görüşü de farklı olduğu için. Bazıları da okul bazıları keyfi gidiyor gidene de dur denmez...
Lütfen ithamlarınızda kullandığınız kelimelere dikkat ediniz. Yönetimdeki hiçkimse boş ve gereksiz bir ciddiyet sergilememektedir. Bu kullandığınız cümleyi diğer forumlarda yazsaydınız, takma adınız gibi emin olun sizi banlarlardı. Bu kadar rahat davranıp bu cümleyi kullandığınızda ceza yemeyeceğiniz bir forum bulamazsınız.
İstiyorsanız diğer forumlarda deneyebilirsiniz. Denemek sonuçta bedava. Ama sonrasında bu foruma gelip beni banladılar demeyiniz.