Tehdit etmiyorum uyarıyorum. Gecenin bir yarısı bana yazdıklarını Creative'e yazabilir misin? Yazamazsın.Ban yemem hiçte normal değil.Ben burda sana şaka amaçlı Aferin diyorum sen beni tehdit ediyorsun.Moderatör olman buranın reisi olduğun anlamına gelmiyor.
Yazarım yine tabi her zaman siz haklısınız her zaman haklı olmaya devam edin çok iyi gidiyorsunuz. ???Tehdit etmiyorum uyarıyorum. Gecenin bir yarısı bana yazdıklarını Creative'e yazabilir misin? Yazamazsın.
Karşında çocuk yok. Gecenin bir yarısı tahrik edersen sonucuna katlanırsın. Dinsizin hakkından imansız gelir.
Teklif hala geçerli mi?Tamam hadi madem asker arkadaşı değilim yok şuyum buyum tamamdır zaten şuraya iki arkadaş edinmeye geldik hal bırakmadılar.Forumu bırakıyorum adam gibi adam iki kişi tek var forumda : EFİ Shell ve AliBaki (diğer forum üyelerini tanımıyorum kızmayın biz adam degilmiyiz diye)
Ya ne demezsin...Bilader işini yapan bir moderatorle dalga geçmişsin madalya takmasını falan bekliyordun herhalde. Şakadan anlamayanada şaka yapmazsın bu kadar basit, hem alay et bide haksız yere ceza aldım de oda iyimiş
Geçerli.Teklif hala geçerli mi?
Sabahtan beri bunu konuşuyorsun sanki usain in haksız olduğunu kanıtlayınca çeyrek altın vericeklerBan yemem hiçte normal değil.Ben burda sana şaka amaçlı Aferin diyorum sen beni tehdit ediyorsun.Moderatör olman buranın reisi olduğun anlamına gelmiyor.
Ben haksız demiyorum sadece yaptığı yanlisSabahtan beri bunu konuşuyorsun sanki usain in haksız olduğunu kanıtlayınca çeyrek altın vericekler
Sizin gibiler bitmicek galiba He kardeşim benim haklısın gensndnfYa ne demezsin...
Geçerli.
Seninki çok doğruBen haksız demiyorum sadece yaptığı yanlis
Ne yapsam doğru olurdu kardeşim?Ben haksız demiyorum sadece yaptığı yanlis
Sence ciddi olsaydım gülücük atarmıydım?Ne yapsam doğru olurdu kardeşim?
Altın madalya takman gerekiyorduNe yapsam doğru olurdu kardeşim?
Ben de ciddi değildim. Şakacıktan uyarı verdim.Sence ciddi olsaydım gülücük atarmıydım?
Gülücüğün dalga geçme gibi bir anlamıda vardır nerden bilebilir ?Sence ciddi olsaydım gülücük atarmıydım?
Abi lütfen gitmeeee gejdndndnTamam arkadaşlar susun artık bu kadar vırlamayın alın forumumuz sizin olsun hadi bb.
Düşünsene forum falan yok biri sana aferinHüseyin bencede haklı.
Bu durumda ne şaka yaptigin var. Ne düzgünce sebep sorman. Amacin belli kardeş kusura bakma.
Ek olarak işini yapan birine saçma sapan konuşursan ağzının payını alırsın bu her yerde böyle. Hadi hayatında başarılar dilerimTamam arkadaşlar susun artık bu kadar vırlamayın alın forumumuz sizin olsun hadi bb.
Birşey dememDüşünsene forum falan yok biri sana aferindiye bi mesaj atıyor naparsın
![]()
Sağol kardeşim sanada inşallah birgün seninde başına gelir.Ek olarak işini yapan birine saçma sapan konuşursan ağzının payını alırsın bu her yerde böyle. Hadi hayatında başarılar dilerim
Birşey demem
Sağol kardeşim sanada inşallah birgün seninde başına gelir.
Yav he heBirşey demem
Alakası yok. Arkadaşla dalga geçmişsin oda cezanı kesmiş amma boş yaptınBirşey demem
Sağol kardeşim sanada inşallah birgün seninde başına gelir.
Farkındamısınız ama şuan yaptığınız personel yalakalığı