- Reaksiyon puanı
- 1,313
NESDelisi: NES burada oyun konsolun kısa adıdır. Tam adı: Nintendo Entertainment Sysytem'dir. Delisi: Klasik bir addır.
çok düşündün mü bu ismi bulurken?
mapperdim bi aralar.Forumda bir çok farklı kullanıcı adı (nick) var. Fakat anlamlarını bilmiyoruz.
Bazıları kısaltma, bazıları ingilizce vs..
Peki bu kullanıcı isimlerinizin anlamı nedir ve niye bu ismi kullanıyorsunuz?
Ben başlayayım.
Kamtarir, çatık kaşlı demek Söylenişi hoşuma gidiyor, yoksa çatık kaşlı değilimdir.
Ekli dosyayı görüntüle 120203
oha çok mantıklıBilmiyorum. Belki tersten okuyunca bir seyler cikar.
İyimiş BoomerangBilmiyorum. Belki tersten okuyunca bir seyler cikar.
Nasıl yaniAdı üzerinde.
Technopat.Kullanıcı adımı AhmetRyzen yapacağım. Aranızda bir şeyler hatırlamaya başlayan vardır umarım?.
Ben de o AhmetRyzen'im. Umarım Technopat'ta çatışma yoktur?.Technopat.
Hadi orada konu aç da kudursunlar. Neden AhmetRyzen Shiftdelete'de takılıyor. Profil fotoğrafımı da çekip gönder. Kudursunlar.Emmioğli.
Hayır açmayı düşünmüyorum neden açayımki.Hadi orada konu aç da kudursunlar. Neden AhmetRyzen Shiftdelete'de takılıyor. Profil fotoğrafımı da çekip gönder. Kudursunlar.
BoomerangBilmiyorum. Belki tersten okuyunca bir seyler cikar.
ilginç bir öyküsü varmış.Nello Amore = Aşık demek. Sınıfta İtalyan bir kıza aşık olduğum zaman sözlükten bakarak ( İçinde Aşk Anlamına Geliyor Sanıyordum.) gitarımın üstüne "Nello Amore" yazarak kıza hediye ettim. O da hep "Nello" kelimesini "Mello" gibi okuyordu. Sonra sınıftan ayrıldı İtalya'ya döndüler. Gerçekten seviyordum onu, sonrasında telefonum falan olmasına rağmen ne mesaj attı, ne aradı. Kullanıcı adımı Mello yapacaktım, pek yakıştıramadım bende Amello yaptım.