Acith dedi ki:Ben sevdim ya "Üyecik" tefecik içi dolu turşucukaklayarar dedi ki:üyecik güzel aslında dimi
Olabilir..Acith dedi ki:Değişiyoz mu? Sen benim mesaj sayımı alacan ben senin. Modlar ne der bilmem tabi bide onlara sormak lazım. Eğer istiyorsan vereyim işte.ezgee dedi ki:Acith'e o güzel cevabı için teşekkürler.. : : :
O moderatörlere ait bir özellik olması lazım.Biz ancak resmin altına yazı yazabiliyoruz üstüne yazamıyoruz.Troy dedi ki:Zannediyorum kendi isminizi yazarken Üyecik yazabilirsiniz. Mesela Volkan Taş isimli üyemizin adının hemen altında Downsat yazıyor. Bunun gibi.
byhasanbey dedi ki:üyecik- asistan.. kaç tane böle rütbe var. birisi hepsini küçükten büyüğe doğru yazsa..
Liseli eski forumda vardı şimdi yok.Movy dedi ki:byhasanbey dedi ki:üyecik- asistan.. kaç tane böle rütbe var. birisi hepsini küçükten büyüğe doğru yazsa..
üyecik-liseli-asistan-doçent-profesör-çılgın profesör-mod.-golobol mod.-admin
ewet istiyorum...kaç gündür sınav vardı giremiyordum.Modlar kabul ederse ben seve seve kabul ederimAcith dedi ki:Değişiyoz mu? Sen benim mesaj sayımı alacan ben senin. Modlar ne der bilmem tabi bide onlara sormak lazım. Eğer istiyorsan vereyim işte.ezgee dedi ki:Acith'e o güzel cevabı için teşekkürler.. : : :
oky anladım sağolisot dedi ki:popüler 10 üye en fazla mesaj sayısı olan 10 üye...
ezgee dedi ki:inşallah herkes istediği rütbeye ulaşabilir
pajero dedi ki:rütbe degil paylaşım önemli olan.herşey shift delete.net için
pajero dedi ki:rütbe degil paylaşım önemli olan.herşey shift delete.net için
Ebru yaşar mı dinliyorsun sen +(iol dedi ki:Ben de yeşillendim (ya da yeşerdim) :$
katılıyor size,pajero dedi ki:rütbe degil paylaşım önemli olan.herşey shift delete.net için
FEDERAL60 dedi ki:katılıyor size,pajero dedi ki:rütbe degil paylaşım önemli olan.herşey shift delete.net için
boş yere mesaj çekmenin ne anlamı var yıldız almak için
iş olsun diye yazmanın ne anlamı var bilgi olmadıkca