Desene yattı bizim avatar işi Dur Radon' a da söyleyeyim bari. Tek başıma üzülmeyeyim
Birde bence Profiliniz, Üye listesi sekmelerinin olduğu yere Ana Sayfa sekmeside eklenmeli. Foruma girince ana sayfaya dönmek için adres satırına dönmeyelim.
Hakikaten * ne? Bende de olmadı, forumda birkaç alıntı yaptım, ama olmadı. Day_Walker' a özel bir şey olmasın sakın Hani forum yeni ya o bakımdan
Edit: Şunuda belirtmeden geçmek istemedim. Avatarlarımıza .gif uzantılı resimler ekleyelim artık Elmacık. Bunu dikkate alacağını umuyorum, yoksa Adana buluşmasında kafanın etini yerim biliyorsun
..ayrıca tüm mesajları okundu yap ı bulamıyorum kalktı mı?
yöneticilerin paneliüyelerde görünmesi sinir bozucu tıklandığında buraya erişime yetkiniz yok demesi uyuz ediyor ayrıca tüm mesajları okundu yap ı bulamıyorum kalktı mı?
Bu özellik var zaten.görevliye bildir butonu vardı eskiden atılan her mesajın altında.bu sayede küfür içeren mesajlar olursa veya daha başka sakıncalar içeren mesajların daha çabuk tespit edilmesini sağlıyorduk.
tekrar konulabiliyorsa çok güzel olur...
Bu özellik var zaten.
Üyenin mesaj sayısının yazdığı bölümün altında kırmızı ''RAP.'' butonu var. Tıklayarak mesajı bildirebilirsin
Rica ederim.saolasın görmemiştim şimdiye kadar
eskiden sağ alttaydı.şimdi her yere baktım ama orayı ilk defa görüyorum desem yeridir.saolasın tekrardan