Forum gncellemesi

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
Desene yattı bizim avatar işi :( Dur Radon' a da söyleyeyim bari. Tek başıma üzülmeyeyim :(

evet bencede tek üzülme başkalrınıda çağıralım acımız azalsın..

webmaster'a ö.m gönderecektim ama o özelliğini kaldırmış olmalı.. yok yani ö.m gönderme yeri.. bende bi kaç kişi gibi profiline yazdım.. bakalım sonuç bekliyoruz..

DaY_WalkeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Birde bence Profiliniz, Üye listesi sekmelerinin olduğu yere Ana Sayfa sekmeside eklenmeli. Foruma girince ana sayfaya dönmek için adres satırına dönmeyelim.
Hakikaten * ne? Bende de olmadı, forumda birkaç alıntı yaptım, ama olmadı. Day_Walker' a özel bir şey olmasın sakın :D Hani forum yeni ya o bakımdan :D

Edit: Şunuda belirtmeden geçmek istemedim. Avatarlarımıza .gif uzantılı resimler ekleyelim artık Elmacık. Bunu dikkate alacağını umuyorum, yoksa Adana buluşmasında kafanın etini yerim biliyorsun :D

Ben mi yeniyim ? :D

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
Bütün isteklerinizi not alıyoruz ve önem derecesine göre çözmeye çalışıyoruz değerli dostlar. Bize destek olmaya devam edin lütfen ;)

Bu arada forumumuz için geliştirici sayımız şu anda iki. Bir kişi daha katılabilir. Üç geliştiriciile beraber, bu işlemleri daha da hızlandıracağız.

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Forum geliştirici arkadaşlar baya hızlı çalışıyorlar. Arbalot ve Elmacik'ı aramıyorlar.

lafcanbazi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben yardimci olabilirim su an aktif olarak vbulletin destek sitesinde adminlik yapiyorum.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
Tüm geliştiricilere kapımız açık. Webmaster ile görüşebilirsin lafcanbazi.

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Sayfanın En altında ve Sağ tarafta bulunan " Yukarı git " Fonksiyonunu Sol tarafa ve forumun son mesajına daha yakın şekilde konumlandırabilirmiyiz? Mesela "Cevap Yaz" butonun yanına ?

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
yöneticilerin paneliüyelerde görünmesi sinir bozucu tıklandığında buraya erişime yetkiniz yok demesi uyuz ediyor ayrıca tüm mesajları okundu yap ı bulamıyorum kalktı mı?

centigrade

Doçent
Reaksiyon puanı
4
görevliye bildir butonu vardı eskiden atılan her mesajın altında.bu sayede küfür içeren mesajlar olursa veya daha başka sakıncalar içeren mesajların daha çabuk tespit edilmesini sağlıyorduk.
tekrar konulabiliyorsa çok güzel olur...

anticor

Profesör
Reaksiyon puanı
16
görevliye bildir butonu vardı eskiden atılan her mesajın altında.bu sayede küfür içeren mesajlar olursa veya daha başka sakıncalar içeren mesajların daha çabuk tespit edilmesini sağlıyorduk.
tekrar konulabiliyorsa çok güzel olur...
Bu özellik var zaten.
Üyenin mesaj sayısının yazdığı bölümün altında kırmızı ''RAP.'' butonu var. Tıklayarak mesajı bildirebilirsin :)

centigrade

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Bu özellik var zaten.
Üyenin mesaj sayısının yazdığı bölümün altında kırmızı ''RAP.'' butonu var. Tıklayarak mesajı bildirebilirsin :)

saolasın görmemiştim şimdiye kadar :)
eskiden sağ alttaydı.şimdi her yere baktım ama orayı ilk defa görüyorum desem yeridir.saolasın tekrardan

anticor

Profesör
Reaksiyon puanı
16
saolasın görmemiştim şimdiye kadar :)
eskiden sağ alttaydı.şimdi her yere baktım ama orayı ilk defa görüyorum desem yeridir.saolasın tekrardan
Rica ederim.
Forum gün geçtikçe güzelleşiyor bu arada. Uğraşanların, emek harcayanların ellerine sağlık.

regedit

Profesör
Reaksiyon puanı
1
firefox adblockplus eklentisi ile giriyorum foruma, kulllanıcı resmi altında çok uzun bir boşluk var, hiç güzel durmuyor ve sürekli sayfayı aşağı çekiyorum :sad: