Forum üyeliğimi Kapatmak Istiyorum Nasıl Kapatabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
65
Arkadaşlara katılıyorum Banned yakışıksız olmuş.

Yarın hepimizde banned yazıyomuş:)

penguin

Profesör
Reaksiyon puanı
201
Bir de "Banned" nedir? Biz İngiliz miyiz? Jea görmesin, başınıza yıkar bu forumu. :D

hayranim

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Evet yarın bu banned konusunda yorum yapan hepimiz hesabımızda banned forever yazısı görebilir. Ayrıca Merve konusunda haklısınız arkadaşlar. Forumda taş üstünde taş koymaz. Yeter ki canı sıkkın olsun.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Merve şuan msnde açık değil güvendeyiz arkadaşlar :D Ama bencede banned mantıklı gelmiyor.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
üyelik tarihlerindede ingilizce kullanımda :)
bknz. " Üyelik Tarihi: Aug 2008 "

sdnxx

Asistan
Reaksiyon puanı
10
elmacik kardeşin isteğinin gerçekleşmesi güzel olur ...

MüktesebaT

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Tehnaz bi daha yapma böyle numaralar :)

Sessizce gel yerini al...Kendi ağzına bant çekme konşma hakkın her zaman saklı kalsın

MüktesebaT

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Ben öyle bir şey ima etmedim zaten.''böyle numaralar yapma'' derken..Gitme demek istedim.

Hem velev ki kendisi gelmek istedi.Buna kimse itiraz edemez ya da eleştiremez.Şimdiden hoşgeldin sefa geldin..

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
vay arkadaş, adam gidiyorum demiş arkasından millet bir ton tantana etmiş...
adamın açtığı konulara bu kadar yazsanız adam gitmezdi, iyi mi..

limerick

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Uyeligini kendi istegiyle kapatan birisinin isminin altinda Banned ibaresi cikmasi hic hos degil. Ersin Bey umarim bu duruma bir el atarsin. Ayrica bu Banned gibi ingilizce ibareleri Turkceye cevirmek ne kadar zor olsa gerek .

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Bu olay pireye kızıp yorgan yakmaya benzemiş keşke üyeliğini kapattırmasaydın tennaz abi ben oruç sinirine bağlıyorum inşallah yakında dönersin aramıza:)

noname82

Asistan
Reaksiyon puanı
8
kendi kararıdır.. saygı duymak lazım..

banned ingilizceymiş..
asistan, profesör vs türkçe zaten..
forum da türkçe..
kullanılan üye adları da genel de türkçe..
msn eMeSeN diye okunur o da türkçe..
shift ve delete ifadeleri de türçe..

ve sair.. ve sair.. yoruma gerek yok.. arkadaş üyeliğini sildirmek istemiş yaklaşık bir o kadar hıdır idi yunus idi tartışması olmuş.. acaba üyeliğini sildirmesinin sebebi bu hiçbir alakası olmayan mesajlar olabilir mi diye düşünmeden edemiyorum..

MüktesebaT

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Tükürdüğünü yalamak bu olsa gerek!
Yahu insanoğludur ...Kafası bozulmuştur.gitmiştir sonra pişman olup gelmiştir ve bu olanlardan da bir tecrübe edinmiştir.

Lastik patlayınca yol gösteren çok olur hesabı miilet hakaret ediyor habire..

Tükürdüğünü yalamakmış..Sanki senin suratına tükürdü de yalayınca seni ilgilendirdi..

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Günü birlik alınan bir karardı sanırım :D

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
Günü birlik alınan bir karardı sanırım :D
hayır temelliydi hatta ömür boyuydu fakat arkadaş benimle iletişime geçti ılıman bir hava oluştu tekrar dönmeyi uygun buldum.

neden gittim neden geldim : yazdığım yazılara alakası olmadığı halde hassas konular ve siyasi anlamlar yükleniyordu bunun böylşe devam edeceğini gözlemlemiştim aldığım karar tamamen sdn'den ayrılmaktı fakat arkadaş iletişime geçti benimle bunun bir daha tekrarlanmayacağını söyledi ılıman bir hava oluştu bende tekrar döndüm tekrar dönmemden rahatsızlık söz konusuysa herkes açıkça söylesin uygun neyse onu yapayım.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Dönmenden rahatsız değiliz de o sana bu olayların bir daha tekrarlanmayacağını söyleyen üye yetkili biri miydi ki? Hani normal bir üye bunun garantisini nasıl verebilir ki? :)

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
Dönmenden rahatsız değiliz de o sana bu olayların bir daha tekrarlanmayacağını söyleyen üye yetkili biri miydi ki? Hani normal bir üye bunun garantisini nasıl verebilir ki? :)
en azından benim yazılarıma yazmayacağını söyledi.benim için konu kapandı zaten sizlerden sorular gelince açıklama gereği duydum.

Beowulf kaba bir tabir değilmi diyerek kibarca senin vicdanına ve beynine sinyal yolluyorum beynin biraz uğraşsın bu sözle ben uğraşmayacağım şimdilik..her aklına geleni yazma sana zarar verir
ben farklı biriyim yapıcıyım sabırlıyım fakat bu sözü başkasına söylesen emin ol bu yanıtları alamazsın.sonu ummadığın yerlere gider bir gün ömce olanlardan ders çıkarmasını bilen tecrübelerimle harmanladığım için sana farklı yanıtlar veriyorum.

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Hoşgeldin kardeşim yeniden, 1-2 insana yada 1-2 konuya canın sıkılmasın, üyeliğini tamamen kapattıracak şekilde.

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
Hoşgeldin kardeşim yeniden, 1-2 insana yada 1-2 konuya canın sıkılmasın, üyeliğini tamamen kapattıracak şekilde.
tamam kardeşim doğru söylüyorsun hoşbulduk :)

benim abi olarak sdn forumundaki kişilere tavsiyem şu : boş işlerle uğraşmayın siyasete fazla bulaşmayın hassas konular üzerine gitmeyin kişilik haklarına saldırı niteliğinde sözler yazmayın internette herşey kayıt altında ben yapıcı davranıyorum ama her insan benim gibi yanıtlar vermez birde başınız belaya girer hassas konulardan ve de kişilere yanlış sözler kullanmaktan.

benimde yazmak istediğim msaya yatırmak istediğim konular öylesine çokki siyasi politik
veya başka konularda ama yazmıyorum hemde çok istiyorum beynimden taşıyor adeta düşüncelerim paylaşıp rahatlamak istiyorum ama yapamıyorum bildiğim şeyler var.1997 ylında yaşamıyoruz interneti 1997 yılından beri kullanıyorum internet 90lardaki internet değil yazıp çizdiklerinize dikkat edin.

tükürdüğünü yalamak buna denir işte diyecek kadar benim hasmım mısın nedir bu öfke neden daha güzel düşünmüyorsun gıcıklığın mı var bana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...