- Reaksiyon puanı
- 11,227
cevap gelmediğine göre yok
cevap gelmediğine göre yok
okay
pardon varmış
IBAN ver alıyorum.Özel mesajlar var fazlaca, onlar da çok önemli. Son 75 daha düşmem.
ben kabul ediyorum gel takas sen bana hesabı ver bende sana hesabımın şifresini veriyorumTakas usulü var mı ?
Bol Oyunlu Steam Hesabı ile takas. : )
İstatiklerinden bahsetmiyorum, sunuculardaki veriyi diyorum mesela logo konular mesajlar pfp tema vbKardeşim bu mesaj sayılarının önemi yok yenisini kurarlar bunca emek diyorsun ama mesaj falan önemli değil onlar hepsi istatik
76 veriyorum bana satÖzel mesajlar var fazlaca, onlar da çok önemli. Son 75 daha düşmem.
3 kuruş koydum, hodrimeydan!Ben açık arttırma yapıyorum. Kim en fazla para verirse hesap onun.
Özel mesajlarıma baktığınızda ölene kadar güleceğinizi garanti ediyorum ? ? ?
Ben @Hakkı Alkan'ın hesabı istiyorum. 200 gaymeye anlaşalım sar hemen. ?@Uchiha Sasuke adamım yakınlarda ifşalanacağız. Kimse almadan sen al.
İyi paraya bırakırım sana bak sonra deme neden böyle yaptın
Akşam akşam iyi geldi agsdfashgdfasBen @Hakkı Alkan'ın hesabı istiyorum. 200 gaymeye anlaşalım sar hemen. ?
1dk den sonrası asıl pazarlık. ?
Olur yapcam ama pembe yazar ? Sonra renk tartışmayalım. Premsesler gibi olacak profilin ?Akşam akşam iyi geldi agsdfashgdfas
Ama Hakkı abinin profilini alabilirsen varya beni Premium Üye yapacağına söz ver.
Çocukluk hayalim çünkü
Hadi be ordan. Bisikletim gibi altın sarısı talep ediyom. İleriye yatırım yapıcam altın üzerinden.Olur yapcam ama pembe yazar ? Sonra renk tartışmayalım. Premsesler gibi olacak profilin ?