- Reaksiyon puanı
- 6,518
Senin hesap güzel .Sahibinden satılık forum hesabı
Senin hesap güzel .Sahibinden satılık forum hesabı
Senin hesap güzel .
7 ay kullanılmış sıfır gibi moderatör hesabı satılır.
Forumda mod hesapları admin paneline girerken 2AD var diye biliyorum. Admin paneline girilemediği sürece bir şey olmaz.Bende, ama yaparlarsa söz dinlemez forumu ve yedekleri silerler
Ben kendi hesabimi koruyayımda sonra sana geçerimbenim hesap kesin 9 dolardır ve @_Zaur_ alır.
Aynı durum veya daha kötüsü benim hesabımda olursa benimki de çalınmış demektir.Ben söyliyim de ne olur ne olmaz.
Troll gibi bir şey asla yapmam ve yapmayacağım. Hesabımda öyle bir şey olursa çalınmış demektir.
Çalışmak önemli ??Aynı durum veya daha kötüsü benim hesabımda olursa benimki de çalışmış demektir.
50 veriyorum pazarlık sünnettir.Sahibinden temiz 1 yıllık moderatör hesabı satılır.
Orada 100 ise 75 te anlaşırız.
Ne ölücü çıktın öyle .50 veriyorum pazarlık sünnettir.
Özel mesajlar var fazlaca, onlar da çok önemli. Son 75 daha düşmem.50 veriyorum pazarlık sünnettir.
yaa 65 e anlaşalım pazarlık sünnetdir.Özel mesajlar var fazlaca, onlar da çok önemli. Son 75 daha düşmem.
Linke girmek tehlikelimi?Nasıl olabilir bilmiyorum, Creative ın hesabı satılıyor! Hatta 150$! Ve birde rapor çıkarttım.
Son 50.Özel mesajlar var fazlaca, onlar da çok önemli. Son 75 daha düşmem.
Kardeşim bu mesaj sayılarının önemi yok yenisini kurarlar bunca emek diyorsun ama mesaj falan önemli değil onlar hep istatistikBende, ama yaparlarsa söz dinlemez forumu ve yedekleri silerler
Satın alıcan galiba ? ?Linke girmek tehlikelimi?
Hayır antivirüsüm yok korkuyorum.Kardeşim bu mesaj sayılarının önemi yok yenisini kurarlar bunca emek diyorsun ama mesaj falan önemli değil onlar hep istatistik
Mesaj otomatik birleştirildi:
Satın alıcan galiba ? ?
niye korkuyon ki anlamadımHayır antivirüsüm yok korkuyorum.
Virüs olur.niye korkuyon ki anlamadım
girdiğin site onion sitesi bile değil normal bir site dark web ile alakası yokVirüs olur.
Gerçekten satılıyor mu diye bakacaktım.Virüs olur.
Troll konu gibi troll site açmışlar. ?girdiğin site onion sitesi bile değil normal bir site dark web ile alakası yok
? ?.Pardon,ön görücü açıktı yanlış yazmış. Fakında bile değildim yanlış yazdığımın?.Çalışmak önemli ??
cevap gelmediğine göre yok2 aşamalı doğrulama sistemi forumda var mı?