Öneri Forum Hakkında | Görüş - Öneri - Şikayetleriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Realhas the Great

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7,986
Eski rütbe sistemi geri gelsin veya yeni bir rütbe sistemi gelsin bu ne abi
1200 mesajı geçen herkesin rütbesi aynı oluyor eskisi çok daha iyiydi

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,569

wittroc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11,227
Kullanıcı grupları üzerine bir çalışma yapıyoruz. Ayrıca şu anda açmış olduğum konuda önerilerinizi yazabilirsiniz.

eren_e

If you fell down yesterday, stand up today
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,270
Konu açma'nın kişi onayından geçmesi gerektiğini düşünüyorum. Beni seviyor musunuz, babam beni dövdü, okulda beni istemediler gibi konudan bağımsız görece küçük arkadaşları ilgilendiren konular görmeye başladım.
Forumda bunlara uygun kategoriler var. Bunları görmeniz normal. Hem zaten yetkililer kontrol ediyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@wittroc benim eski 12 günlük banım ilk 3 gündü. Ardından ban 9 gün arttı ve 12 gün oldu. Bunun sebebi neydi?

wittroc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11,227
Konu açma'nın kişi onayından geçmesi gerektiğini düşünüyorum. Beni seviyor musunuz, babam beni dövdü, okulda beni istemediler gibi konudan bağımsız görece küçük arkadaşları ilgilendiren konular görmeye başladım.
Selamlar, şu anda akışın en yoğun olduğu kategorilerde onay sistemi bulunuyor. Konu Dışı bölümü için de onay sistemi düşünebiliriz. Ayrıca gece itibariyle şu düzenlemeyi yaptık:
Konu dışı bölümü ana akıştan kaldırılmıştır. Daha önce olduğu gibi yeni mesaj yazmanız veya konu açmanız hâlinde "Forumda neler oluyor?" kısmına düşmeyecek.

İyi forumlar.

@wittroc benim eski 12 günlük banım ilk 3 gündü. Ardından ban 9 gün arttı ve 12 gün oldu. Bunun sebebi neydi?
23. Forum kurallarına uymayan üyeler, aşağıda belirtilmiş Cezalandırma Sisteminde belirtildiği üzere cezalandırılabileceği gibi, moderatörlerin forum huzurunu bozacak bir durum gördüklerinde takdir yetkisi doğrultusunda gerekli ceza puanı verilebilir veya kalıcı olarak uzaklaştırılabilir.

35. Forum yönetimi gerektiğinde üyelere karşı özel uyarı kullanarak ceza verme insiyatifine sahiptir.
Bu madde forum yönetimi tarafından keyfi ceza vermek için değildir. Forum huzurunu ve düzenini bozacak bir durum,söylem vs. olduğu takdirde buna dair verilecek cezaya dair bir forum kuralı henüz yoksa, özel uyarı ile ilgili üyeye ceza vererek forumdaki huzur ve düzeni sağlamak içindir.

12 PUAN TOPLAYAN ÜYELERİMİZ 3 GÜN
25 PUAN TOPLAYAN ÜYELERİMİZ 7 GÜN
35 PUAN TOPLAYAN ÜYELERİMİZ 2 HAFTA
40 PUAN TOPLAYAN ÜYELERİMİZ 4 HAFTA
50 PUAN TOPLAYAN ÜYELERİMİZ SÜRESİZ !

eren_e

If you fell down yesterday, stand up today
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,270
Selamlar, şu anda akışın en yoğun olduğu kategorilerde onay sistemi bulunuyor. Konu Dışı bölümü için de onay sistemi düşünebiliriz. Ayrıca gece itibariyle şu düzenlemeyi yaptık:

23. Forum kurallarına uymayan üyeler, aşağıda belirtilmiş Cezalandırma Sisteminde belirtildiği üzere cezalandırılabileceği gibi, moderatörlerin forum huzurunu bozacak bir durum gördüklerinde takdir yetkisi doğrultusunda gerekli ceza puanı verilebilir veya kalıcı olarak uzaklaştırılabilir.

35. Forum yönetimi gerektiğinde üyelere karşı özel uyarı kullanarak ceza verme insiyatifine sahiptir.
Bu madde forum yönetimi tarafından keyfi ceza vermek için değildir. Forum huzurunu ve düzenini bozacak bir durum,söylem vs. olduğu takdirde buna dair verilecek cezaya dair bir forum kuralı henüz yoksa, özel uyarı ile ilgili üyeye ceza vererek forumdaki huzur ve düzeni sağlamak içindir.

12 PUAN TOPLAYAN ÜYELERİMİZ 3 GÜN
25 PUAN TOPLAYAN ÜYELERİMİZ 7 GÜN
35 PUAN TOPLAYAN ÜYELERİMİZ 2 HAFTA
40 PUAN TOPLAYAN ÜYELERİMİZ 4 HAFTA
50 PUAN TOPLAYAN ÜYELERİMİZ SÜRESİZ !
Teşekkür ederim.

kadirunlu9041

Asistan
Reaksiyon puanı
154
Forum yöneticilerinden şikayetçiyim uzun zamandır bu forumda bilgi alışverişi yaparım. Birşey almadan satmadan önce buraya bakarım fakat honor ile ilgili bir sayfa açılmasını talep ediyorum 8 gün oldu. Bunlar nasıl insan anlamıyorum

wittroc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11,227
Forum yöneticilerinden şikayetçiyim uzun zamandır bu forumda bilgi alışverişi yaparım. Birşey almadan satmadan önce buraya bakarım fakat honor ile ilgili bir sayfa açılmasını talep ediyorum 8 gün oldu. Bunlar nasıl insan anlamıyorum
Selamlar,

Daha öncesinde belirttiğim üzere konuyu değerlendiriyoruz. Bölüm açıldığında konu taşıma işlemleri olacağından dolayı süreç biraz uzun. Önem sırasına göre düzenleme sağlıyoruz.

İyi forumlar.

kadirunlu9041

Asistan
Reaksiyon puanı
154
Sayfa açabilirseniz eğer kullanıcılar buluşup belki bilgi akışı sağlarız diye düşünmüştüm. Meizu ile ilgili bile sayfa var farkında mısınız

wittroc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11,227
Sayfa açabilirseniz eğer kullanıcılar buluşup belki bilgi akışı sağlarız diye düşünmüştüm. Meizu ile ilgili bile sayfa var farkında mısınız
Dostum, üçüncü kez söylüyorum:

İlgili işlemin tamamlanması uzun sürmekte ve önem sırasına göre önerilerle ilgileniyoruz.

Reaksiyon puanı
1,617
1681899035893.png

Bu nedir yav?

Martin Archi

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,602
CSGO hilesinde virüs var gibi konular için bence 12. kurala bir ekleme yapılmalı.

12. Telif haklarını zedeleyen dosyalara (crack, serial, warez, hile) link verilmesi,sitede paylaşılması kesinlikle yasaktır. Forumda korsan yazılım,oyun vb. hakkındaki teknik sorunlar hakkında yardım istemek yasaktır. Torrent yardımı ile telif hakları bulunan dizi, film vb. yayınlar için yardım başlığı açmak yada paylaşımında bulunmak yasaktır. Online oyunlarda ban hakkında çözüm, rehber vb. konular açmak, bu tür sorunlar hakkında yöntem vb. gibi bilgiler vererek yardım etmek yasaktır. Telif hakkını zedeleyen herhangi bir program veya bu programların paylaşıldığı site ve forumlarla alakalı sorunlar için yardım istemek yasaktır.
Oyun hileleri hakkında yardım istemek ve yardım etmek yasaktır.

wittroc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11,227
CSGO hilesinde virüs var gibi konular için bence 12. kurala bir ekleme yapılmalı.

12. Telif haklarını zedeleyen dosyalara (crack, serial, warez, hile) link verilmesi,sitede paylaşılması kesinlikle yasaktır. Forumda korsan yazılım,oyun vb. hakkındaki teknik sorunlar hakkında yardım istemek yasaktır. Torrent yardımı ile telif hakları bulunan dizi, film vb. yayınlar için yardım başlığı açmak yada paylaşımında bulunmak yasaktır. Online oyunlarda ban hakkında çözüm, rehber vb. konular açmak, bu tür sorunlar hakkında yöntem vb. gibi bilgiler vererek yardım etmek yasaktır. Telif hakkını zedeleyen herhangi bir program veya bu programların paylaşıldığı site ve forumlarla alakalı sorunlar için yardım istemek yasaktır.
Oyun hileleri hakkında yardım istemek ve yardım etmek yasaktır.
Güncelleme sağlanmıştır.

xYavuz

Profesör
Reaksiyon puanı
1,289
Konulara konu için bir arama kutusu getirilmeli aradığımız üyenin adını yazınca mesajlarını hemen bulabilelim yoksa aradığımız üyenin mesajlarını bulmak eziyet oluyor

@wittroc

Miri_98

Asistan
Reaksiyon puanı
23
Biraz alakasız olacak ama şu Shiftdelete Android uygulaması tasarımı değişse iyi olurdu ya. Hiç beğenmiyorum bu tasarımı. Bence yalnızda değilimdir.

EMRE YONAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,446
ios 'da değişmeli
Bence iyi hocam, benim yaşadığım bir sorun var oda bildirimlere bakmak isterken yanlışlıkla karanlık modundan diğer moda geçmek oluyor. Gözüne ışık tutulmuş tavşan gibi hissediyorum.

ilkaybaki

Asistan
Reaksiyon puanı
97

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,569
Konu dışı tekrardan ana menüde görünebilir bence. Zamanında çok fazla saçma mesaj atıldığı için gözüküyordu ve mantıklı bir karardı ancak şimdilerde pek bir faydası yok. Aksine Söyle Rahatla gibi insanların çokça sevdiği bir konuyu arka plana atıyor, konu dışı tekrardan görüntülenebilir olmalı diye düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Veya Söyle Rahatla konu dışı kategorisinden taşınabilir ancak bu da o konuya yazılan mesajların profile yansımasına sebep olur. Sırf mesaj kasmak için yazan insanların olduğunu hatırlıyorum.

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,569
Allah aşkına şu girişteki video olayını kaldırın. Zaten SDN'i seven insan Youtube'da sub olup bildirimleri açmıştır. Şurada bari videosuz anasayfa olsun
Mobilde rahatsız etmiyorda bilgisayarda dümdüz çıkınca tasarımı mahvediyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...