- Reaksiyon puanı
- 11,230
Konuların görüntülenme sayısı bilgisayardan giriş yapıldığında gözüküyorAslında sitede istatistik ve görüntülenme sayımızı görsek çok güzel olur
Konuların görüntülenme sayısı bilgisayardan giriş yapıldığında gözüküyorAslında sitede istatistik ve görüntülenme sayımızı görsek çok güzel olur
Aslında telefondada böyle bir uygulama olsa çok faydalı olabilir diye düşünüyorum peki kullanıcı adıma ve şifreme nasıl ulaşabilirim teşekkürler saygılarKonuların görüntülenme sayısı bilgisayardan giriş yapıldığında gözüküyor
Masaüstü modundan olur belki.Aslında telefondada böyle bir uygulama olsa çok faydalı olabilir diye düşünüyorum peki kullanıcı adıma ve şifreme nasıl ulaşabilirim teşekkürler saygılar
Zaten burası teknoloji forumu. 7/24 siyaset yok.siyaset bölümü kapatılsın sadece teknoloji işlensin.
içine trump kaçmışlar var...Zaten burası teknoloji forumu. 7/24 siyaset yok.
Tp'nin çeyreği kadarız ama biz bizeyiz. Az toksik insan var burada.foruma yeni katıldım. büyük hevesle ama hiç kimse konulara cevap yazmıyor buranın kitlesi bi donanım arşivi yada teknopatın yarısı kadar yok galiba cevap gelmeyince.
Az ama öz iyidir hocam, bence böyle daha iyi.Tp'nin çeyreği kadarız ama biz bizeyiz. Az toksik insan var burada.
James Howlett kod adlı üye siyaset bölümüne moderatör yapılmıştı diye hatırlıyorum. Tartıştığımız konuda troll diye hakaret edip konuyu da kilitlemiş. Moderatör yetkilerini böyle mi kullanıyor?
Açıklama için teşekkür ederim. Hakaret içeren bu tür iletileri de silmenizi umuyorum.Konuyu ben kilitledim ve gerekli uyarıyı verdim.
Açıklama için teşekkür ederim. Hakaret içeren bu tür iletileri de silmenizi umuyorum.
James bırakalı çok oldu?James Howlett kod adlı üye siyaset bölümüne moderatör yapılmıştı diye hatırlıyorum. Tartıştığımız konuda troll diye hakaret edip konuyu da kilitlemiş.
Olabilir. Foruma bazen alakasız yere uyarı aldığımdan veya cloudflare sebebiyle giremediğimden uzun fasılalarla giriş yaptığım oluyor. Belki hatırlarsınız başka birinin 6 aydan eski konuya yazdığı iletiyi gündemde görüp cevap yazdığım için bana da uyarı vermiştiniz. O arada kim moderatör oldu, kim bıraktı haberim yok.James bırakalı çok oldu?
Bende çok nadir açılıyor o videolar. Açıldığında korkuyorum ama ses nereden geliyor diye. Sizde siteyi her yenilediğinizde mi açılıyor?şu videoların otomatik olarak başlaması artık sona erse mi? 1999 yılında hissediyoruz. aranızda kodlamayı bilenler vardır sanırım.
Kurallar böyleydi, 6ayı geçen her konuya (Forum oyunları vb hariç) mesaj yazar iseniz uyarı alırsınız.Belki hatırlarsınız başka birinin 6 aydan eski konuya yazdığı iletiyi gündemde görüp cevap yazdığım için bana da uyarı vermiştiniz
Merhabalarsite yönetiminde kodlamayı bilen programcı var mı? 2023 yılında otomatik başlayan ses ve videoya maruz kalıyoruz.
@Developer
@EFI Shell @bud @CandlemassDeğerli forum kardeşliği ve Sayın yöneticiler hepinize iyi çalışmalar ve başarılar dilerim site olarak güzel bir site ancak sizden bilgi almak istiyorum daha önce hangi YouTube kanallarını izliyorsunuz başlıklı bir konu açmıştım ve 280 . Mesajdan sonra alakâsız mesaj denilerek kapatıldı ilk mesajdan itibaren bu başlık altında YouTube videoları paylaştım yani konu ile ilgili alâkasız içerik uyarısının ilk mesajdan itibaren verilmesi gerekmez mi ?
Konu kilitlenmelerinin ağır bir karar olduğunu düşünüyorum misal açılan konular kilitlenmese daha iyi olur düşüncesindeyim saygılar ve iyi çalışmalar
Merhabalar,Değerli forum kardeşliği ve Sayın yöneticiler hepinize iyi çalışmalar ve başarılar dilerim site olarak güzel bir site ancak sizden bilgi almak istiyorum daha önce hangi YouTube kanallarını izliyorsunuz başlıklı bir konu açmıştım ve 280 . Mesajdan sonra alakâsız mesaj denilerek kapatıldı ilk mesajdan itibaren bu başlık altında YouTube videoları paylaştım yani konu ile ilgili alâkasız içerik uyarısının ilk mesajdan itibaren verilmesi gerekmez mi ?
Konu kilitlenmelerinin ağır bir karar olduğunu düşünüyorum misal açılan konular kilitlenmese daha iyi olur düşüncesindeyim saygılar ve iyi çalışmalar
Çok güzel açıklama yapmışsınız teşekkür ederim ancak şunu anlamadım anlamamda yardımcı olursanız sevinirim evet öncelikle ben konu ile ilgisiz ve alâkasız mesaj yazdığımı düşünmüyorum evet mesaj yazmayı paylaşmayı seviyorum amacım mesaj yazmak ve paylaşım yapmak bunda herhangi bir hata olduğunu düşünmüyorumMerhabalar,
Açmış olduğunuz konular, daha önce de belirtmiş olduğum üzere başlık ve içerikten bağımsız bir şekilde ilerlemesinden dolayı kilitlenmiştir. Basit bir örnek verecek olursak "En çok hangi film türünü seversiniz?" başlıklı konunuzda üyelerin beğendiği tür değil, sizin paylaşmış olduğunuz film ve film tanıtımları yer alıyor. Yine aynı şekilde "Hangi Youtube Kanalını Takip Ediyorsunuz?" başlığına baktığımızda üyelerin takip etmiş olduğu kanallar değil, yine sizin belli açıklamalarla paylaştığınız YouTube videoları yer alıyor.
Bu tür paylaşımlar yapmayı ve kendinizi ifade etmeyi sevdiğinizi biliyorum ancak bunu konu dışına çıkarak yapmanız kurallara aykırı. Bu tür paylaşımları "Söyle Rahatla" başlıklı konuda yapabileceğiniz gibi, konu dışına çıkmayacak şekilde, kurallara uygun bir şekilde açabileceğiniz bir konudan devam edebilirsiniz.
İyi forumlar.
![]()
Söyle Rahatla V.2
O an söylemek istediklerinizin devamı burada. Söyle Rahatla 8000 sayfa ve 159.987 yorum ile 13 yıllık ömrünü doldurdu, soluğu versiyon ikide alıyoruz. Herkese bol rahatlamalar :) // 28.04.2024 herkese selam :cool:forum.shiftdelete.net
Tabii ki konuyu kendiniz devam ettirebilirsiniz ancak dediğim gibi başlık ve içerikle bağlantılı olmalı. "En çok hangi film türünü seversiniz?" başlıklı konuya baktığımızda durum film türünden çıkmış vaziyette. Kesitler, bir sahnenin kaç kez çekildiğine dair not, devrimciye dair bir anma videosu gibi farklı mesajlar bulunmakta.Çok güzel açıklama yapmışsınız teşekkür ederim ancak şunu anlamadım anlamamda yardımcı olursanız sevinirim evet öncelikle ben konu ile ilgisiz ve alâkasız mesaj yazdığımı düşünmüyorum evet mesaj yazmayı paylaşmayı seviyorum amacım mesaj yazmak ve paylaşım yapmak bunda herhangi bir hata olduğunu düşünmüyorum
Evet birlikte paylaşalım diye konu açıyorum ancak hiç kimseden beğeni ilgi ve alâka beklemiyorum kendi konunuzu devam ettiremezsiniz diye bir uyarıda yok bildiğim kadarı ile yani hangi YouTube kanalını izliyorsunuz adlı konuda YouTube videolarını paylaşmamın nesi aykırı ve alâkasız içerik oluyor yada ne tür filmler izliyorsunuz konusunun altında belgesel videosu paylaşmak niçin uygunsuz
Siz şunu mu demek istiyorsunuz insanlara soru soruyorsan eğer bu konuya sen değil insanlar mesaj yazmalı eğer sen cevap yazarsan uygunsuz olur