- Reaksiyon puanı
- 15,467
Beğeni dışındaki reaksiyonlar sayılmıyor.Benim forum hakkında ki şikayetim Engellediğim üyenin mesajımın altına ifade attığında altında görünüyor engellenmiş üyenin mesaja ifade atması veya ifade atsa bile bende görünmemesi sağlanabilir mi ?
Çünkü çocuk gibi ne yazarsam yazayım içeriğe bakmadan istisnasız sürekli Kızgın surat atan birisi var. ( Ayrıca engellenmiş üyenin bana attığı ifadeler reaksiyon puanına ekleniyor mu?)
Not: Bu arada gelen gideni harbi aratıyorHiç aramam derdim ama insan arıyor gene de
![]()
Bir zamanlar ofiste SDN Cevaplıyor serisi vardı. Forumda ve sosyal medyadan alınan sorularla keyifli vakit geçiriyorduk. Üstelik bu yayının forumun hitine çok faydası vardı.Ufuk Abi, forumun hiti aşırı düşük. O hit siyasetle toparlanmaya çalışıyor, tabii ki kapatılmaz. Şaşırmadım.
Sitenin performansını düşürüyordu. Geçenlerde aktif edilip yine kapatılmıştı. Sonra yönetim tarafından vazgeçildi.Foruma giriş yapmadan çevrimiçi kullanıcıları görüntüleyebiliyorduk. Forum güvenliği, sayfa performansı ve tema açısından sorun olmazsa bu özellik geri getirilebilir mi? Selamlar.
Bence daha çok konu başladıklarında kelime filtresi getirilmeli. "Yardım, Acil, lütfenn" vs gibi kelimelerin konu başlığında kullanımı kısıtlanmalı.Toplantıda "Ailem telefon , tablet , bilgisayar almıyor ne yapmalıyım" tarzında konu açanlar hakkında yaptırım uygulama konuşulsa çok iyi olur. Ana forum ekranında o konular gözüküyor , nedense o konuların hiti de çok yüksek oluyor sürekli tepede, ve gerçekten yardıma ihtiyacı olan konular altta kalıyor.
Daha geçen gün babam imam xbox aldırır mı diye konu açtılar cidden forum kalitesini düşürüyor. SDN gibi bir şirketin forumuna yakışmayan kalite.
Forumun uzun zamandır ana kategorisi mobil dünya ve bilgisayar olduğu için öne çıkması daha normal.