Öneri Forum Hakkında | Görüş - Öneri - Şikayetleriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Jarvisit

Tech is my home
SDN
Reaksiyon puanı
2,869
Hayır öyle değil. Bir konu açınca yanında yardım soru gibi bişiler çıkıyo ya orda satılık ta olsa "2.el konusu açıldığında yanına koyarız
Anladığım kadarı ile sadece ikinci el bölümü için geçerli satılık, takas vb etiketler diyorsun.
Bu konu dikkate alınıp sadece İkinci El bölümünde kullanılmak üzere Satılık, Alınık ve Takas ön ekleri eklenmiştir.

1626699393100.png

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,094
Moderatorlerin ve süper moderatorlerin siyaset bölümüne girmesi engellenmeli sadece rapor geldiği zaman girebilmeli ve sadece raporlanan mesajı gorebilmeli nedeni de şu herhangi bir modun siyasi görüş farklılıkları yüzünden olaylara objektif ve tarafsız bakamayabilir herhangi bir konuda
Bence getirilmeli modlar ve süper modlar siyaset bölümüne girememeli ve bunun haricinde üye olmayan kişilerde girememeli

Jarvisit

Tech is my home
SDN
Reaksiyon puanı
2,869
Moderatorlerin ve süper moderatorlerin siyaset bölümüne girmesi engellenmeli sadece rapor geldiği zaman girebilmeli ve sadece raporlanan mesajı gorebilmeli nedeni de şu herhangi bir modun siyasi görüş farklılıkları yüzünden olaylara objektif ve tarafsız bakamayabilir herhangi bir konuda
Bence getirilmeli modlar ve süper modlar siyaset bölümüne girememeli ve bunun haricinde üye olmayan kişilerde girememeli
Böyle bir durum söz konusu olamaz. Rapor gelmeden önce aksiyon almak için bu ekip var.

HP Kullanıcısı

Profesör
Reaksiyon puanı
1,272
Bence olmasın. Örneğin biri küfür etti biri rapor göndermediğinde ne olacak? Öyle kalacak mı?

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,094
Bence olmasın. Örneğin biri küfür etti biri rapor göndermediğinde ne olacak? Öyle kalacak mı?
Tamam da sdn forumdakiler raporlamaz mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Böyle bir durum söz konusu olamaz. Rapor gelmeden önce aksiyon almak için bu ekip var.
Peki moderatorlerin bir raporlamayi değerlendirirken yada bir olayı değerlendirirken işin içine siyaseti karıştırmayacagina 100 de 100 garanti verebilir misin

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,094
Diyelim raporlamadılar? Ona ne olacak?
Tamam sen herhangi bir modun bir olayı değerlendirmede veya bir raporu değerlendirmede işin içine duygularını katmayarak tamamen objektif ve tarafsız olabileceğini 100 de 100 garanti verebilir misin hayır veremezsin çünkü insan illa hata yapar ve siyaset bölümüne özel bir mod seçebilirler

Reaksiyon puanı
158
küfür hakaret kullanıcı tarafından raporlanmıyorsa . adminler neden var diye sorarım. öyle birşey olsa. sonrasında siyaset bu forumda yasaklı olmalı. çünkü sonrasında ana bacı muhabbeti gibi kavgalı biter. meclisde bile yumruk yumruğa giriyorlar. yani forumda siyaset yasak olacak. küfür edenlere kullanıcı raporlamazsa admin yapacak. görüşlerim bunlar.

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,094
küfür hakaret kullanıcı tarafından raporlanmıyorsa . adminler neden var diye sorarım. öyle birşey olsa. sonrasında siyaset bu forumda yasaklı olmalı. çünkü sonrasında ana bacı muhabbeti gibi kavgalı biter. meclisde bile yumruk yumruğa giriyorlar. yani forumda siyaset yasak olacak. küfür edenlere kullanıcı raporlamazsa admin yapacak. görüşlerim bunlar.
Dedim ya o bölüme özel bir mod sececekler

walledia

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,931
İşletim sistemleri kategorisindeki Mac OS X'i, macOS (yeni adı) ile değiştirsek? :)
1626709116093.png

Ayrıca Windows 11 kategorisinin Windows adı altında alt kategori olarak gözükmesi daha iyi olabilir. Windows ile ayrı gözükmesi pek de mantıklı olmamış.

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,387
VirtualBox, VMware, Microsoft Hyper-V vb. konuların tartışmalarının yapılabildiği bir kategori açılsa güzel olur. Diğer Yazılım Konuları bölümü veya İşletim Sistemleri bölümü bu kategori için uygun olabilir. Kategori ismi de Sanallaştırma veya Sanallaştırma Yazılımları olabilir mesela. :) (Sanallaştırma daha genel ve kapsayıcı bir ifade olduğu için daha uygun olur sanki.)

Ekli dosyayı görüntüle 159506

Ayrıca Windows 11 kategorisinin Windows adı altında alt kategori olarak gözükmesi daha iyi olabilir. Windows ile ayrı gözükmesi pek de mantıklı olmamış.

Windows 11
ve
Diğer Windows Sürümleri
şeklinde

veya

Windows alt forumunda bir Windows 11 kategorisi

şeklinde daha iyi bir sunum olabilir.

Jarvisit

Tech is my home
SDN
Reaksiyon puanı
2,869
VirtualBox, VMware, Microsoft Hyper-V vb. konuların tartışmalarının yapılabildiği bir kategori açılsa güzel olur. Diğer Yazılım Konuları bölümü veya İşletim Sistemleri bölümü bu kategori için uygun olabilir. Kategori ismi de Sanallaştırma veya Sanallaştırma Yazılımları olabilir mesela. :) (Sanallaştırma daha genel ve kapsayıcı bir ifade olduğu için daha uygun olur sanki.)

Windows 11
ve
Diğer Windows Sürümleri
şeklinde

veya

Windows alt forumunda bir Windows 11 kategorisi

şeklinde daha iyi bir sunum olabilir.
İşletim sistemleri kategorisindeki Mac OS X'i, macOS (yeni adı) ile değiştirsek? :)
1626727933748.png

Forum adları güncellenmiştir. Sanallaştırma için ek bir yer açmaya gerek yok bence. Windows altında açılırsa daha kolay bulunabilir.

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,602
Çekiliş konusundaki çoğu üye multi gibi duruyor hep yeni hesaplar :( .

Önceki çekilişlerde olduğu gibi mesaj ve konu sınırı gelmesini öneririm.

Örn: 100 mesaj altı üyeler giremez vb.

@Jarvisit

wittroc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11,229
Çekiliş konusundaki çoğu üye multi gibi duruyor hep yeni hesaplar :( .

Önceki çekilişlerde olduğu gibi mesaj ve konu sınırı gelmesini öneririm.

Örn: 100 mesaj altı üyeler giremez vb.

@Jarvisit
Üyeler denetimden geçerek alınıyor. IP çakışması durumunda gerekli işlem yapılacak / yapılıyor.

The Lord Vader

Öğrenci
Reaksiyon puanı
51
Arkadaşım neden bu reklamlar ile sorun yaşayanlara doğru düzgün cevap verilmiyor? Reklam engelleyicisi bir çözüm değil. Bu siteye ilk girdiğimde reklamlardan üye olmadım. Düzeltin artık. Düzelttik diyorsunuz, ben mi körüm?

Jarvisit

Tech is my home
SDN
Reaksiyon puanı
2,869
Arkadaşım neden bu reklamlar ile sorun yaşayanlara doğru düzgün cevap verilmiyor? Reklam engelleyicisi bir çözüm değil. Bu siteye ilk girdiğimde reklamlardan üye olmadım. Düzeltin artık. Düzelttik diyorsunuz, ben mi körüm?
Üslubunuzu değiştirmenizi tavsiye etmekle birlikte bazı değişimler yapıldı ve henüz tamamlanmadı. Öyle kolay değil bu işler.

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,387
Sanallaştırma için ek bir yer açmaya gerek yok bence. Windows altında açılırsa daha kolay bulunabilir.
Hyper-V sanallaştırma sistemleri ve bu sistemlere sahip Windows tabanlı ana bilgisayardaki sanal makineler (VM'ler) ile ilgili konular Windows başlıklarında tartışılabilir, evet. Yalnız Windows ve Windows dışında farklı işletim sistemleri üzerinde çalışan VirtualBox, VMware gibi üçüncü parti sanallaştırma programları ve bunlarla ilgili konuları da kapsayan ayrı bir kategori (Sanallaştırma) forumda olsa daha güzel dururdu sanki. Kolay bulunması açısından İşletim Sistemleri alt forumu kullanılabilir mesela. Bu konuda biraz ısrarcı gibi oldum ama naçizane düşüncemdir. Selamlar. :)

The Lord Vader

Öğrenci
Reaksiyon puanı
51
Üslubunuzu değiştirmenizi tavsiye etmekle birlikte bazı değişimler yapıldı ve henüz tamamlanmadı. Öyle kolay değil bu işler.

Kusura bakmayın. Ama toplu olarak reklamlardan bıktık. En azından soranlara ''Öyle kolay değil bu işler'' deseydiniz anlardık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...