Öneri Forum Hakkında | Görüş - Öneri - Şikayetleriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

The Punisher

Doçent
Reaksiyon puanı
606
Reklamlar konusunda düzenlemeler yapılıyor. Artık her konunun arasındaki mesajda reklam görmeyeceksiniz.

@Jarvisit

@The Lord Vader sadece biraz sabır gerek ama büyük bir sabır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1. Konu oluştururken arama bölümü, Ctrl + F ile yapın diyecekler olacak öyle yapınca Konu Oluşturma bölümü tam bir sayfa şeklinde gelmediği için yani yarım sayfa gibi geldiği için hızlı bir şekilde arayamıyoruz, ben bu öneriyi bildirdikten öncede bir arkadaş bildirmişti ama yapılmamış.
2. Otomatik metin içi mesaj Düzeltme.
3. 10 Resim yükleme sınırı.
4. Sol üst kısımdaki Forumlar kısmı sadece Forum olsa sonuçta tek bir Forum kullanıyoruz.
5. Öne çıkar butonu.
6. Ban yedikten sonra forum'da gezebilelim.
7. Banımızın neden atıldığını sorgulayabilelim.
8. Mail adresi sorununu daha öncede söylemiştim, siteye giriş yaparken mail adresini yanlış girdiğimiz zaman mail adresinin yanlış olduğunu söylüyor, şifreyi yanlış girdiğimiz zaman şifrenin yanlış olduğunu söylüyor. Hangi siteye girsem herhangi birini yanlış girdiğimde "Giriş bilgileriniz yanlış" diyor.
9. Sağ üstte bulunan Loading simgesi çok gri belli olmuyor bazen mesajlarımız gitmediği zaman neden gitmediğini göremiyoruz.
10. Yazılan mesajın sağ altında etiket kısmı gelmeli, bazen isimleri yazmak zor oluyor.
11. Alıntı mesajını düzenlemek istediğimiz zaman fare ile seçtiğimizde gözükmüyor, çok fazla gri bunu daha önce de bildirmiştim o zaman biraz gözüküyordu ama şimdi hiç göremiyorum.

Bunlardan hangisi zor, birkaçı zor olabilir ama hepsini yapmak çok kolay ve de gerekli.
Yazmadığım başka sorunlar da vardır belki.

Sütlü Köpüklü Kafası.

Edit: 12. İmza gelmeli.

@Berk, @Devoloper, @Emre Özdoğan, @Fakehero, @Hakkı Alkan, @Jarvist, @Koray Umut, @rise, @ThorJ
Benim şikayetlerim ile kim ilgilenecek.

Edit: 13. Bir moderatör Emektar olunca Profilinde gözüken simgesi tıpkı Cezalı gibi gözüküyor daha özel bir şey yapsanız.

Son düzenleme:

walledia

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,931
@The Lord Vader sadece biraz sabır gerek ama büyük bir sabır.

@Berk, @Devoloper, @Emre Özdoğan, @Fakehero, @Hakkı Alkan, @Jarvist, @Koray Umut, @rise, @ThorJ
Benim şikayetlerim ile kim ilgilenecek.

Edit: 13. Bir moderatör Emektar olunca Profilinde gözüken simgesi tıpkı Cezalı gibi gözüküyor daha özel bir şey yapsanız.
Yeni yönetim ile birlikte gerekli düzenlemeleri belirledik ve kesin bir değişikliğe gidilecek. Zaten baktığınız zaman artık konuların arasında reklam olmadığını göreceksiniz çünkü kaldırıldı. Burada size bir şey anlatmaya çalışıyoruz ve alaycı tavırla cevap veriyorsunuz.

Ayrıca emektar rolü gayet güzel duruyor. Düzenlemeye ihtiyaç olduğunu zannetmiyorum.

The Punisher

Doçent
Reaksiyon puanı
606
Yeni yönetim ile birlikte gerekli düzenlemeleri belirledik ve kesin bir değişikliğe gidilecek. Zaten baktığınız zaman artık konuların arasında reklam olmadığını göreceksiniz çünkü kaldırıldı. Burada size bir şey anlatmaya çalışıyoruz ve alaycı tavırla cevap veriyorsunuz.

Ayrıca emektar rolü gayet güzel duruyor. Düzenlemeye ihtiyaç olduğunu zannetmiyorum.

@akilli55 ve @Creative adlı 2 kullanıcının Profilindeki farklara bakarsak, "Cezalı" rolü kelimesi siyah renkli, "Emektar" rolü beyaz renkli ve arka planları aynı, daha güzel bir şey yaparsanız iyi olur.

Nisan ayından beri sabırla bekliyorum ama sorularıma hiçbir şekilde cevap gelmedi aynı şekilde diğer arkadaşlarında sorularına cevap gelmedi.

Reaksiyon puanı
1,768
@akilli55 ve @Creative adlı 2 kullanıcının Profilindeki farklara bakarsak, "Cezalı" rolü kelimesi siyah renkli, "Emektar" rolü beyaz renkli ve arka planları aynı, daha güzel bir şey yaparsanız iyi olur.

Nisan ayından beri sabırla bekliyorum ama sorularıma hiçbir şekilde cevap gelmedi aynı şekilde diğer arkadaşlarında sorularına cevap gelmedi.
Arka planlar aynı değil cezalı beyaz emektar gri

walledia

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,931

Gelmeyen cevapların sorumlusu biz değiliz. Gördüğün gibi şu an sana dönüt sağlamaya çalışıyorum ve reklamların da kalktığını söylüyorum. Yeni admin iki gün önce geldi ve biz de aynı şekilde yeni yönetime geldik. Öncesinde yapılanlar için yapılacak bir şey yok. Bunun tribini bize atman saçma olur.

Emektar konusunda da gerekli bilgiyi sağlarım ama değiştirileceğini zannetmiyorum. Bence gayet güzel duruyor.

The Punisher

Doçent
Reaksiyon puanı
606
Gelmeyen cevapların sorumlusu biz değiliz. Gördüğün gibi şu an sana dönüt sağlamaya çalışıyorum ve reklamların da kalktığını söylüyorum. Yeni admin iki gün önce geldi ve biz de aynı şekilde yeni yönetime geldik. Öncesinde yapılanlar için yapılacak bir şey yok. Bunun tribini bize atman saçma olur.

Emektar konusunda da gerekli bilgiyi sağlarım ama değiştirileceğini zannetmiyorum. Bence gayet güzel duruyor.

Gelmeyen cevapların sorumlusu nasıl siz olmuyorsunuz kardeşim, moderatör değilmisiniz.(!) Reklam sorununu çözdük diye düşünüyorum. 3 aydır tek moderatör Creative değil herhalde başka moderatörler de var, tribini sizlere atmaya çalışmıyorum, şu anki bulunan kadroda önceden bulunan moderatörler de var.

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
@The Punisher yönetim daha yeni değiştiğinden tam düzene girmesi için biraz zaman vermek gerekiyor. 1-2 gün sonra yine Jarvisit’i etiketleyip sorarsanız net cevaplar alabilirsiniz. Moderatörlere sitem etmek yanlış olur şu anlık.

The Punisher

Doçent
Reaksiyon puanı
606
@The Punisher yönetim daha yeni değiştiğinden tam düzene girmesi için biraz zaman vermek gerekiyor. 1-2 gün sonra yine Jarvisit’i etiketleyip sorarsanız net cevaplar alabilirsiniz. Moderatörlere sitem etmek yanlış olur şu anlık.

Yönetim 3 aydır değişim sürecinde değil onu belirtmek istiyorum, ayriyeten Berk kullanıcısı da yazdığı mesajları göndermeden önce okuyup gönderirse çok sevinirim, Bayram'dan sonra sorarım.

Reaksiyon puanı
158
reklamlardan sitenin bir kazancı varsa. forum içinde üstte teknoloji haberlerinin orda bir bağlantı verilebilir. konular arasında reklamlar alakasız oluyor. ve dünyada sevmediğim şeylerden biri reklam oldu:D

Jarvisit

Tech is my home
SDN
Reaksiyon puanı
2,869
Yönetim 3 aydır değişim sürecinde değil onu belirtmek istiyorum, ayriyeten Berk kullanıcısı da yazdığı mesajları göndermeden önce okuyup gönderirse çok sevinirim, Bayram'dan sonra sorarım.
Agresiflikle yazdığın mesajları takip ettim. Henüz 2 günlük bir yeni yönetimin üstüne gereksiz gidiyorsun. Ani bir değişim oldu herkes adapte olmaya çalışıyor.

Emektar ve Cezalı rollerine gelene kadar bir sürü şeyin yapılması lazım. Kimseyi de şu anda suçlamaya hakkın yok. Forum admini olarak yol haritası oluşturacağım ve gerekeni yapacağız. Bu konu hakkında tartışma yaratmamanı ve yetkili gibi davranmaya devam etmemeni rica ediyorum.

İyi forumlar.

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Evet aşırı reklam var forumda ama reklam engelleyici de var. Hem mobil tarayacılarınıza hem masaüstüne reklam engelleyici koyabilirsiniz bilginiz olsun.

Jarvisit

Tech is my home
SDN
Reaksiyon puanı
2,869
Bir süredir gelen taleplere baktık ve forumumuzda Kripto Para ana kategorisi ve alt kategorilerini açmış bulunmaktayız.

1626601874028.png

Bitcoin, Ethereum, Ripple, Dogecoin ve diğer altcoinler hakkında konuşabileceğimiz ortam hayırlı olsun! :)

Not: SDN Forum üzerinde açılan hiçbir kripto para konusu yatırım tavsiyesi değildir. :)

yusufege

servet sayar
Müdavim
Reaksiyon puanı
848
Olmaz ama reklamları direkt ortaya değil sağdaki boş kısma koyulabilir , sonuçta taş yemiyecekler değil mi?

Sayfa Kasmasın diye.
Sayfa kasmasın diye ama istediğmiz pp yi koyamıyoruz

Reaksiyon puanı
158
ben de sandım ki konu açıp reklam yayınlayanlar. ben sitede gram reklam görmüyorum. u block origin- privacy badger-https everwhere-no script . kullanın. sonuçta sitede kenarından sağdan soldan reklam çıkar.adamlar para kazanıyor.

tabi mobile uygulama için reklam olmasın varsa. çünkü onlara eklenti yükleyemiyoruz.küçük ekranda sırıtıyor reklam:D

Son düzenleme:

Alyx Vance

Profesör
Reaksiyon puanı
1,609
Valla ben sitede hiç reklama rastlamadım arkadaşlar. Reklam engelleyici kullanın rahatlayın ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...