The Lord Vader
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 51
Ağır ol evlat, yakında cevap yazacaklar.
Yeterince ağır olduk zaten. Forum reklam dolu ne zamandır. Şimdiye kadar hiçbir şey yapmadılar.
Ağır ol evlat, yakında cevap yazacaklar.
Yeterince ağır olduk zaten. Forum reklam dolu ne zamandır. Şimdiye kadar hiçbir şey yapmadılar.
Reklamlar konusunda düzenlemeler yapılıyor. Artık her konunun arasındaki mesajda reklam görmeyeceksiniz.Biraz daha ağır ol sonra hafiflersin merak etme...
Reklamlar konusunda düzenlemeler yapılıyor. Artık her konunun arasındaki mesajda reklam görmeyeceksiniz.
@Jarvisit
1. Konu oluştururken arama bölümü, Ctrl + F ile yapın diyecekler olacak öyle yapınca Konu Oluşturma bölümü tam bir sayfa şeklinde gelmediği için yani yarım sayfa gibi geldiği için hızlı bir şekilde arayamıyoruz, ben bu öneriyi bildirdikten öncede bir arkadaş bildirmişti ama yapılmamış.
2. Otomatik metin içi mesaj Düzeltme.
3. 10 Resim yükleme sınırı.
4. Sol üst kısımdaki Forumlar kısmı sadece Forum olsa sonuçta tek bir Forum kullanıyoruz.
5. Öne çıkar butonu.
6. Ban yedikten sonra forum'da gezebilelim.
7. Banımızın neden atıldığını sorgulayabilelim.
8. Mail adresi sorununu daha öncede söylemiştim, siteye giriş yaparken mail adresini yanlış girdiğimiz zaman mail adresinin yanlış olduğunu söylüyor, şifreyi yanlış girdiğimiz zaman şifrenin yanlış olduğunu söylüyor. Hangi siteye girsem herhangi birini yanlış girdiğimde "Giriş bilgileriniz yanlış" diyor.
9. Sağ üstte bulunan Loading simgesi çok gri belli olmuyor bazen mesajlarımız gitmediği zaman neden gitmediğini göremiyoruz.
10. Yazılan mesajın sağ altında etiket kısmı gelmeli, bazen isimleri yazmak zor oluyor.
11. Alıntı mesajını düzenlemek istediğimiz zaman fare ile seçtiğimizde gözükmüyor, çok fazla gri bunu daha önce de bildirmiştim o zaman biraz gözüküyordu ama şimdi hiç göremiyorum.
Bunlardan hangisi zor, birkaçı zor olabilir ama hepsini yapmak çok kolay ve de gerekli.
Yazmadığım başka sorunlar da vardır belki.
Sütlü Köpüklü Kafası.
Edit: 12. İmza gelmeli.
Yeni yönetim ile birlikte gerekli düzenlemeleri belirledik ve kesin bir değişikliğe gidilecek. Zaten baktığınız zaman artık konuların arasında reklam olmadığını göreceksiniz çünkü kaldırıldı. Burada size bir şey anlatmaya çalışıyoruz ve alaycı tavırla cevap veriyorsunuz.@The Lord Vader sadece biraz sabır gerek ama büyük bir sabır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Berk, @Devoloper, @Emre Özdoğan, @Fakehero, @Hakkı Alkan, @Jarvist, @Koray Umut, @rise, @ThorJ
Benim şikayetlerim ile kim ilgilenecek.
Edit: 13. Bir moderatör Emektar olunca Profilinde gözüken simgesi tıpkı Cezalı gibi gözüküyor daha özel bir şey yapsanız.
Yeni yönetim ile birlikte gerekli düzenlemeleri belirledik ve kesin bir değişikliğe gidilecek. Zaten baktığınız zaman artık konuların arasında reklam olmadığını göreceksiniz çünkü kaldırıldı. Burada size bir şey anlatmaya çalışıyoruz ve alaycı tavırla cevap veriyorsunuz.
Ayrıca emektar rolü gayet güzel duruyor. Düzenlemeye ihtiyaç olduğunu zannetmiyorum.
Arka planlar aynı değil cezalı beyaz emektar gri@akilli55 ve @Creative adlı 2 kullanıcının Profilindeki farklara bakarsak, "Cezalı" rolü kelimesi siyah renkli, "Emektar" rolü beyaz renkli ve arka planları aynı, daha güzel bir şey yaparsanız iyi olur.
Nisan ayından beri sabırla bekliyorum ama sorularıma hiçbir şekilde cevap gelmedi aynı şekilde diğer arkadaşlarında sorularına cevap gelmedi.
Arka planlar aynı değil cezalı beyaz emektar gri
Gelmeyen cevapların sorumlusu biz değiliz. Gördüğün gibi şu an sana dönüt sağlamaya çalışıyorum ve reklamların da kalktığını söylüyorum. Yeni admin iki gün önce geldi ve biz de aynı şekilde yeni yönetime geldik. Öncesinde yapılanlar için yapılacak bir şey yok. Bunun tribini bize atman saçma olur.@akilli55 ve @Creative adlı 2 kullanıcının Profilindeki farklara bakarsak, "Cezalı" rolü kelimesi siyah renkli, "Emektar" rolü beyaz renkli ve arka planları aynı, daha güzel bir şey yaparsanız iyi olur.
Nisan ayından beri sabırla bekliyorum ama sorularıma hiçbir şekilde cevap gelmedi aynı şekilde diğer arkadaşlarında sorularına cevap gelmedi.
Gelmeyen cevapların sorumlusu biz değiliz. Gördüğün gibi şu an sana dönüt sağlamaya çalışıyorum ve reklamların da kalktığını söylüyorum. Yeni admin iki gün önce geldi ve biz de aynı şekilde yeni yönetime geldik. Öncesinde yapılanlar için yapılacak bir şey yok. Bunun tribini bize atman saçma olur.
Emektar konusunda da gerekli bilgiyi sağlarım ama değiştirileceğini zannetmiyorum. Bence gayet güzel duruyor.
@The Punisher yönetim daha yeni değiştiğinden tam düzene girmesi için biraz zaman vermek gerekiyor. 1-2 gün sonra yine Jarvisit’i etiketleyip sorarsanız net cevaplar alabilirsiniz. Moderatörlere sitem etmek yanlış olur şu anlık.
Agresiflikle yazdığın mesajları takip ettim. Henüz 2 günlük bir yeni yönetimin üstüne gereksiz gidiyorsun. Ani bir değişim oldu herkes adapte olmaya çalışıyor.Yönetim 3 aydır değişim sürecinde değil onu belirtmek istiyorum, ayriyeten Berk kullanıcısı da yazdığı mesajları göndermeden önce okuyup gönderirse çok sevinirim, Bayram'dan sonra sorarım.
O olaya bir düzenleme gelmesi lazım.Forum çok cansız, 2010 yılında konu açılmış diye aynı konuyu açamıyoruz. Bu olayda forumun canlılığını bitiriyor.
Sayfa kasmasın diye ama istediğmiz pp yi koyamıyoruzOlmaz ama reklamları direkt ortaya değil sağdaki boş kısma koyulabilir , sonuçta taş yemiyecekler değil mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sayfa Kasmasın diye.
Mustafa Kemal Atatürk kategorisi açılsın. xd
Safari tarayıcısına ekleniyor reklam engelleyici. O olmasa mobilden girilmez foruma ?tabi mobile uygulama için reklam olmasın varsa. çünkü onlara eklenti yükleyemiyoruz.küçük ekranda sırıtıyor reklam
Tlf için önerdiğin reklam engelleyici varmıValla ben sitede hiç reklama rastlamadım arkadaşlar. Reklam engelleyici kullanın rahatlayın ?
Opera'nın kendi engelleyicisi var.Tlf için önerdiğin reklam engelleyici varmı
Operanın kendisinde var dene bence pişman olmıcaksınTlf için önerdiğin reklam engelleyici varmı
Burası bu konunun yeri değil. Sizi ilgili kategorilere alabiliriz.Operanın kendisinde var dene bence pişman olmıcaksın