- Reaksiyon puanı
- 7,986
Burada mantık hatası var düzeltilmeli mesela şöyle olabilir ;
X profilinizdeki mesajınıza reaksiyon gösterdi Komik ?
Zaten bakıyor , etiketlemene gerek yok
Yada x profilinizdeki mesaja güldü ? olabilirEkli dosyayı görüntüle 159907
Sanırım sadece kişinin kendi profiline yazdığı mesajlara gösterilen reaksiyonların bildirimi bu şekilde. Garip. ?Ekli dosyayı görüntüle 159907
Zaten bakıyor , etiketlemene gerek yok
Buna gerek yok, özellik suistimal edilebilir.Onu anlatmıyorum size, örneğin birisi Excalibur iyi diyor. Bu herkes için değişir değil mi? Belki arkadaş yanlış biliyor, belki de direkt internete laptop yazıp önerdi. Bu anda devreye ''Beğenmedim'' giriyor.
Bu bir hata değil. Başlık kurallarının ihlal edilmesi sebebiyle önceki yönetim böyle bir düzenleme karar aldı. Geçtiğimiz günlerde kaldırıldı.Madem konu yukarilarda, bende bir hatayi belirteyim.
Başlıkların harfleri kendi kendine değişiyor
Mesela İ harfi I oluyor.
Mesela ben elementaryOS diye tanımlamak istiyorum ama Elementaryos diye yazıyor.
Yada "Şansa inanır mısınız?" yazınca başlığa "Şansa İnanır mısınız?" diye değiştiyor.
Bu eklentiyi devre dışı bıraktık birkaç gün oldu. Tekrar dener misin?Madem konu yukarilarda, bende bir hatayi belirteyim.
Başlıkların harfleri kendi kendine değişiyor
Mesela İ harfi I oluyor.
Mesela ben elementaryOS diye tanımlamak istiyorum ama Elementaryos diye yazıyor.
Yada "Şansa inanır mısınız?" yazınca başlığa "Şansa İnanır mısınız?" diye değiştiyor.
Güzel o zaman, banliydim ya ondan haberim yoktu.Bu bir hata değil. Başlık kurallarının ihlal edilmesi sebebiyle önceki yönetim böyle bir düzenleme karar aldı. Geçtiğimiz günlerde kaldırıldı.
Eklenti İngilizce alfabeye göre çalıştığından ve sadece baş harfleri etkilediğinden maalesef kötü sonuçlar verdi. Haklısınız.Güzel o zaman, banliydim ya ondan haberim yoktu.
Yalnız hatalı çalışan bir yöntemdi.
Meizu kategorisi kaldırılsa? En fazla 72 konu açılmış
Aynısını banada yaptılarAdmin az önce bir mesajım silindi sebebi ise "açılışından bu yana uzun zaman geçmesi"
O konuya benden önce birisi yazmış haliyle konu üste çıktı ben de konuyu görüp cevap yazdım. ŞU AN onun yorumu duruyor benim yorumum silindi
Şaka mı bu?
Bari uyarıların sonuna isim yazma zorunluluğu gelsin de itirazımızı yapalım resmen bi mod benim mesajları silmek için takip ediyor ya .d hepsini aynı kişi sildiyse @Jarvisit size ispiklerdim durumuEkli dosyayı görüntüle 160124
Aynı konuya benimde yazma yetkim bulunmuyor. Konuyu sxcu.net » file 55rdJfOfN.png şeklinde kapatmak yerine sxcu.net » file 55rdVvput.png şeklinde kapatmış olabilirler mi? ??
Konu'nun linkini atabilir misin? Bakalım ben yazabiliyor muyum?
Konu'nun linkini atabilir misin? Bakalım ben yazabiliyor muyum?
Bende yazılıyor.Süleyman Soylu'nun Kuzeni Sgk'ya 15 Tl'lik Ürünü 1000 Tl'ye Satmış!
Murat Emir Twitter'den yaptığı paylaşımda "Süleyman Soylu'nun kuzeni 15 TL'lik ürünü SGK'ya 1000 TL'ye mâl etmiş" iddiasına bulundu.Tweet'e ek olarak fotoğraflarla delil sunuldu.Aradan çok geçmeden haberlere erişim engeli getirildi.Ayrıca konuyka ilgili olarak Twitter de SGK'ya etikteti TT oldu...forum.shiftdelete.net
Burası soru sorma konusu mu?
Admin az önce bir mesajım silindi sebebi ise "açılışından bu yana uzun zaman geçmesi"
O konuya benden önce birisi yazmış haliyle konu üste çıktı ben de konuyu görüp cevap yazdım. ŞU AN onun yorumu duruyor benim yorumum silindi
Şaka mı bu?
Bari uyarıların sonuna isim yazma zorunluluğu gelsin de itirazımızı yapalım resmen bi mod benim mesajları silmek için takip ediyor ya .d hepsini aynı kişi sildiyse @Jarvisit size ispiklerdim durumuEkli dosyayı görüntüle 160124
Hiçbir moderatör arkadaşımız birine takmaz. Eğer böyle bir durum olduğunu düşünüyorsanız benimle iletişime geçebilirsiniz.Aynı şey bana da oluyor, moderatör size takıyor.
Zaten aşırı hata olmadığı sürece çoğunluk olarak konuların başlığını ve içeriğini biz düzenliyoruz. En azından ben dayanamayıp düzeltiyorum. Şu zamana kadar hiç yazım yanlışından dolayı konu kilitlemedim. Yeni yönetim ile birlikte yazım yanlışından dolayı konu kilitleyeni de görmedim.Başlığı yanlış atan kişilerin soruları kilitleneceğine modlar tarafından başlık düzenlense iyi olmaz mı? Sorunun kilitlenmesi çok sinir bozucu. 2 günde 4-5 tane soru kilitlendi
Hiçbir moderatör arkadaşımız birine takmaz. Eğer böyle bir durum olduğunu düşünüyorsanız benimle iletişime geçebilirsiniz.
Size takan filan yok. Herhalde konuya zahmet edip tekrardan bakmadınız. Ekran alıntılarına bakarsanız konu 13 şubatta açılmış ve en son mesaj aynı tarihte atılmış. Sonrasındaki tüm mesajlar tarafımdan silinmiştir. Normalde üzerinden zaman geçmiş konulara yazıldığında "Gereksiz konu hortlatma" olarak ceza veriyoruz. Size onu da vermedim.Admin az önce bir mesajım silindi sebebi ise "açılışından bu yana uzun zaman geçmesi"
Şaka mı bu?
Çok fazla boş konu göz önüne çıkar ve bu seferde burası teknoloji forumu olmaktan çıkar.Eğlence kategorisinden açılan konuları ana sayfaya çıkartılabilir.
Kimsenin kimseye taktığı yok. Gereksiz konu hortlatanların mesajları toplu bir şekilde silindi. Kural ihlali yaparsanız olacağı bu. Bunu "Moderatör takmış" diyerek yorumlamak hiç doğru değil ki ortada böyle bir durum yok.Takmak gibi bir şey bana oldu, kırmızı şortlu ya oldu, alxy vance'ye de oldu.