Öneri Forum Hakkında | Görüş - Öneri - Şikayetleriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,993
Forumda torpil var, adam beni tehdit ediyor banlamıyorlar. Biri geliyor kafasına göre rehber açıyor yanlış bilgi veriyor laf atıyor banlamıyorlar.
Sanırım 10980XE'den bahsediyorsun. Rehber açmak yasak değil, ancak forumda yanlış yönlendirme ve yanlış bilgi vermek yasak. Ki konu sahibi buna devam ediyor, neden işlem yapılmadığını ben de bilmiyorum.

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,993
Kategorilere "Tarih" kategorisi eklenmesi iyi olur bence. Çünkü bazen tarih ile ilgili konular açıldığında "Tarih" kategorisi yok. Bence eklenmesi iyi olur. :)

@Creative @Developer
Evet evet, bunu bende çok isterim. Kendim ders ile alakalı olmadan Tarihten bir bölüm anlattım ancak konu dışına açmak zorunda kaldım. Bu yüzden de neredeyse kimse görmedi :(

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,399

ExpertGamer90

Profesör
Reaksiyon puanı
2,702

The Punisher

Doçent
Reaksiyon puanı
606
Hocam konu açarken konu aramak zor oluyor, arama bölümü eklense iyi olur.
Mesaj yazarken Otomatik Düzeltme gelse iyi olur.
Bir konu çözüldüğünde, çözüldü şeklinde ifade gelse iyi olur.

@Creative @Developer

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,399

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,399
Şöyle ki; "başlık açmak istiyorum" diye yazsanız "Başlık Açmak İstiyorum" yada "BAŞLIK AÇMAK İSTİYORUM" diye yazsanız "Başlık Açmak İstiyorum" olarak değiştirecektir.

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,993
Şöyle ki; "başlık açmak istiyorum" diye yazsanız "Başlık Açmak İstiyorum" yada "BAŞLIK AÇMAK İSTİYORUM" diye yazsanız "Başlık Açmak İstiyorum" olarak değiştirecektir.
Aynısı peki normal konu metininde var mı? Aynı hata metin içinde de yapılıyor çünkü.

ExpertGamer90

Profesör
Reaksiyon puanı
2,702
Üstte yazdığım yazıya yanıtınızı bekliyorum. :)

Bence yine de Tarih kategorisi açılmalı ben bu yöndeyim. Kültür sanatta olabilir ama tarih daha uygun. Kültür Sanat'a bakınca genelde mesela Camii, Mimari vb. şeyler Kültür ve Sanat olabilir. Ama Tarih daha farklı. Ben bu yöndeyim. :)

berke0007777

Doçent
Reaksiyon puanı
654

The Punisher

Doçent
Reaksiyon puanı
606
Ctrl + F yaparak istediğiniz kategoriyi bulabilirsiniz.

Onu bende denedim ama şöyle bir sıkıntı var kategori açarken tam bir sayfa açılmıyor yarım sayfa gibi bir şey açılıyor o yüzden kategori dışında arkada bulunan kelimeler de taranıyor, tabii kelimeyi yazdıktan sonra kaydırma çubuğu ile kolayca bulunabilir ama arama özelliği gelse iyi olur.

wittroc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11,229
Hocam konu açarken konu aramak zor oluyor, arama bölümü eklense iyi olur.
Mesaj yazarken Otomatik Düzeltme gelse iyi olur.
Bir konu çözüldüğünde, çözüldü şeklinde ifade gelse iyi olur.

@Creative @Developer
Geçtiğimiz haftalarda Developer'a arama kısmı hakkında öneri ve örnek sunmuştum. Mümkün olduğunu söyledi ancak güncellenecek mi, bilmiyorum.

Reaksiyon puanı
10,327
@Developer, @Creative affetmek büyüklüğün şanındandır derler. Sizler de bu büyüklüğü gösterdiniz ya, Rabbim her ikinizden de şu mübarek Ramazan hürmetine ebeden razı olsun. İnanın şu gösterdiğiniz büyüklük ile benim SDN'ye olan sevgi ve bağlılığımı iki katına çıkardınız. Eğer affetmeseydiniz sizi anlardım, gönül komazdım belki ama yüreğimin bir tarafı kanardı hep. Neyleyim, yüce Mevlam beni böyle yaratmış işte! :) Ama şimdi bu kadar mutlu ettiniz ve kalpten, gönülden gelen dualarımla size ilanihaye teşekkür ediyorum. ?

S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
İnanın şu gösterdiğiniz büyüklük ile benim SDN'ye olan sevgi ve bağlılığımı iki katına çıkardınız.
"Gülü seven, dikenine katlanır!" demişler. Her ne kadar diğerlerinden fazla eleştirsem de -yapıcı veya yıkıcı- buranın gelişmesi içindir. Biz eleştirmezsek, her olayda "memnunum" dersek nasıl gelişecek bu platform?

De, bazen dozunu kaçırdığım doğrudur. Bu konuda biraz daha hassas davranmalıyım. Beni, foruma her gün girdiğimde aktif üye sayısı üzüyor. Bu da benim eleştirmemin en büyük nedenlerinden biridir!

Reaksiyon puanı
10,327
Bu arada sevgili @Creative kızmazsa, peşinen affına sığınarak bir anekdot anlatmak istiyorum... Ki, bu konu içindeki tartışmalar için son bir nokta olsun ve herbir genç kardeşim bundan ibret alsın.

Bir kral müthiş bir rüya görür. Korkar bu rüyadan ve bir tabirci çağırmalarını emreder. Gelir adam ve bu rüyayı şöyle yorumlar: "Kralım, gördüğünüz bu rüyaya göre sizin bütün sevdikleriniz öldürülecek, en sonunda da sizi öldürecekler!"

Kral bu tabircinin kellesini vurdurur ve başka bir tabirci çağırmalarını emreder. Başka bir tabirci gelir ve kralın daha öncekine anlattığı rüyayı ona da aynen anlatır. İkinci tabircinin yorumu da şöyle olur: "Kralım, sizin anlattığınız rüyadan çıkan yorum şu ki, siz sevdiklerinizden daha uzun yaşayacaksınız!"

Kral adama ağırlğınca altın verir ve yolcu eder, çok da mutlu olur.

Sonuç: Aslında her iki yorumcu da aynı kapıya çıkan yorumlar yapmıştı. Lakin, birinin üslubu canını alırken, diğerinin üslubu ağırlığınca altın gibi büyük bir servete kavuşturdu....

Evet gençler @Rchive kardeşimin özelinde hepinize hitap eden bir anekdottu bu, sürçi lisan ettikse affola, hepinize hayırlı sahurlar diliyorum, Allaha emanet olun.

Son düzenleme:
S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
@Creative İngilizce kalmış, düzeltilmeli. Bu arada şifreyi (Mevcut şifreniz) doğru girmeme rağmen hata veriyor. "Yeni şifre" ve "Yeni şifreyi onayla" yazılarının ikisi de aynı, neden hata verdiğini anlamadım.

1619002716233.png

1619002771817.png

1619003162828.png
1619002859639.png

DESLAER

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
öneri - Çok fazla eski konu çıkıyor

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,399
@Creative İngilizce kalmış, düzeltilmeli. Bu arada şifreyi (Mevcut şifreniz) doğru girmeme rağmen hata veriyor. "Yeni şifre" ve "Yeni şifreyi onayla" yazılarının ikisi de aynı, neden hata verdiğini anlamadım.

Türkçeleştirme gerçekleştirildi.

İçerik ekibi çoğunlukla haber üzerine konular açıyor. Teknololji ile ilgili olmayan haberler de. İçerik ekibi zaten internete girsek kendimizin okuycağı haberleri açmak yerine rehber vb. açarsa daha mantıklı olur.
Haber niteliği taşıyan her türlü materyali girebilirler. Evet burası bir teknoloji forumu olabilir, ancak adı üzerinde "forum" bunun için her türlü haberi girebilirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...