Öneri Forum Hakkında | Görüş - Öneri - Şikayetleriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,409
Merhaba sayın yöneticiler. Yok say seçeneğini biraz daha geliştirseniz olur mu?

Mesela ben bi ara bir kullanıcını yok say ettim.
O adam moderatör olunca yoksaydığım seçenek iptal oldu ve mesajlarını yeniden gördüm.

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,399
Sevgili @_Zaur_, Forum üzerinde bulunan yetkili bir arkadaşımızın mesajlarını engellemek nedir ben bunu tam olarak anlayamadım. Şimdi bu moderatör arkadaşımız sizi sözlü olarak uyarsa görmeyecek ve uyarıyı görmediğiniz için yönetici arkadaşımızı takmamış olacaksınız.

Durum böyle olunca gerekli uyarı yapıldığı için siz devamını getirdiğiniz için uyarı puanı alacaksınız, peki sonrasında itiraz hakkınızı nasıl kullanacaksınız?

Little Cat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,459
Merhaba sayın yöneticiler. Yok say seçeneğini biraz daha geliştirseniz olur mu?

Mesela ben bi ara bir kullanıcını yok say ettim.
O adam moderatör olunca yoksaydığım seçenek iptal oldu ve mesajlarını yeniden gördüm.
Forumlarda yoksay ancak bu kadar olabiliyor. İlerisi olsa zaten sosyal medya olurdu, forum olmazdı.

Kaldıki neden moderatör engellemek istiyorsun?

mertbaba41

Doçent
Reaksiyon puanı
572
resim_2021-03-10_142145.png
forum açıkçası iyi şuraya şu hatayı bırakıyorum düzeltirler diye düşünüyorum hatayı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şaka yapıyor. :D İnsan tabii...
yoksa değil mi?

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,409
Forumlarda yoksay ancak bu kadar olabiliyor. İlerisi olsa zaten sosyal medya olurdu, forum olmazdı.

Kaldıki neden moderatör engellemek istiyorsun?
Yoksayın bu kadar olmasını anlıyorum fakat ben üyeyi engellemiştim.
Moderatör olunca neden engel kalktı orası düşündürdü. :) Aklımda her hangi moderatörlere engel atma gibi şey yok.

Little Cat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,459
Yoksayın bu kadar olmasını anlıyorum fakat ben üyeyi engellemiştim.
Moderatör olunca neden engel kalktı orası düşündürdü. :) Aklımda her hangi moderatörlere engel atma gibi şey yok.
Basit. Moderatörü yoksay yapamazsın. Moderatör olunca da otomatikmen kalkmış oldu.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,409
Sorun değil anladım. o zaman o adama bişey yazmam.

selimaksungur1

Doçent
Reaksiyon puanı
689
Arkadaş bu forumun yavaşlığı beni delirtecek amacım asla forumu kötülemek değil severim sdn'i ama saat gecenin 4'ü 300 aktif üye var bir konuya girip bakacağım yoğunluktan ulaşılamıyor diyor normal gün içinde de konular bazen çok yavaş açılıyor buna bir çözüm bulmalısınız

Little Cat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,459
Arkadaş bu forumun yavaşlığı beni delirtecek amacım asla forumu kötülemek değil severim sdn'i ama saat gecenin 4'ü 300 aktif üye var bir konuya girip bakacağım yoğunluktan ulaşılamıyor diyor normal gün içinde de konular bazen çok yavaş açılıyor buna bir çözüm bulmalısınız
Ben sormuştum da sabah saatlerinde yoğunluk olabiliyormuş.

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,399
karsilastirma.jpeg

Söz konusu yavaşlık anlık olarak karşınıza çıkabilir. Yurtdışı kaynaklı olarak sürekli sunucuya saldırılar gerçekleştirilebiliyor, bunlardan birine denk gelmiş olabilirsiniz.

Alois Alzheimer

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,315
S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
1616345415827.png

"sohbette" yerine sohbet olarak düzeltin.
1616345588822.png

1616345643877.png

"ASLA tekrar sorma" butonuna tıklıyorsun ama yarın hesaba girdiğinde yine aynı uyarıyı veriyor. Bunu düzeltin artık, ASLA diyor ama her gün soruyor maşallah.

Söz konusu yavaşlık anlık olarak karşınıza çıkabilir. Yurtdışı kaynaklı olarak sürekli sunucuya saldırılar gerçekleştirilebiliyor, bunlardan birine denk gelmiş olabilirsiniz.
Ben anlamadım bu olayı. Donanım Arşivi'ne de günde 3 kere saldırı oluyor, kısa süreliğine kilitleniyor. Sonra kısa aradan sonra tekrar açılıyor, yağ gibi akıyor. Hatta saldırılardan dolayı güvenliği arttırdıklarını söylediler.

Yani orası daha 1 yıllık forum ve şimdiden kendilerini korumaya almışlar. Burası kurulalı 15 seneden fazla oldu ama yavaşlığı saldırıya bağlıyorsunuz. O zaman güvenlik önlemlerini arttırın? Demek ki saldırı büyüklüğü artsa forum pert olacak.

Son düzenleyen moderatör:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...