Bella Ciao
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3,193
1. bay efsanenin geri dönmesini isterim.
2. devopler insan mı ?
2. devopler insan mı ?
Hayır, robot.2. devopler insan mı ?
teşekkür ederimHayır, robot.
1. Kendi isteği ile forumu bıraktı sanırım.1. bay efsanenin geri dönmesini isterim.
2. devopler insan mı ?
1. Kendi isteği ile forumu bıraktı sanırım.
2.İnsan.
?Hayır, robot.
Şaka yapıyor. İnsan tabii...
aaaa.Şaka yapıyor. İnsan tabii...
Şaka yahu. Çok değerli bir abimizdir kendisi
Forumlarda yoksay ancak bu kadar olabiliyor. İlerisi olsa zaten sosyal medya olurdu, forum olmazdı.Merhaba sayın yöneticiler. Yok say seçeneğini biraz daha geliştirseniz olur mu?
Mesela ben bi ara bir kullanıcını yok say ettim.
O adam moderatör olunca yoksaydığım seçenek iptal oldu ve mesajlarını yeniden gördüm.
yoksa değil mi?Şaka yapıyor. İnsan tabii...
Yoksayın bu kadar olmasını anlıyorum fakat ben üyeyi engellemiştim.Forumlarda yoksay ancak bu kadar olabiliyor. İlerisi olsa zaten sosyal medya olurdu, forum olmazdı.
Kaldıki neden moderatör engellemek istiyorsun?
Basit. Moderatörü yoksay yapamazsın. Moderatör olunca da otomatikmen kalkmış oldu.Yoksayın bu kadar olmasını anlıyorum fakat ben üyeyi engellemiştim.
Moderatör olunca neden engel kalktı orası düşündürdü. Aklımda her hangi moderatörlere engel atma gibi şey yok.
En iyisi.Sorun değil anladım. o zaman o adama bişey yazmam.
Gerekli düzenleme yapıldı, teşekkürler.
Ben sormuştum da sabah saatlerinde yoğunluk olabiliyormuş.Arkadaş bu forumun yavaşlığı beni delirtecek amacım asla forumu kötülemek değil severim sdn'i ama saat gecenin 4'ü 300 aktif üye var bir konuya girip bakacağım yoğunluktan ulaşılamıyor diyor normal gün içinde de konular bazen çok yavaş açılıyor buna bir çözüm bulmalısınız
Arkadaş bu forumun yavaşlığı beni delirtecek amacım asla forumu kötülemek değil severim sdn'i ama saat gecenin 4'ü 300 aktif üye var bir konuya girip bakacağım yoğunluktan ulaşılamıyor diyor normal gün içinde de konular bazen çok yavaş açılıyor buna bir çözüm bulmalısınız
Merhaba @Assad Najjar ; bununla ilgili bir çalışmamız mevcut @Developer arkadaşımıza gereken bilgiyi verdim. Çözümleme sürecini bekliyorum.Bu kutuları daha görünür olsun diye hiç olmazsa beyaz yapamaz mısınız?
İlgilendiğiniz için teşekkür ederim Ufuk bey. Ben Frontend'e çok dikkat ederim, buna kendi yazdığım programlar da dahil.Merhaba @Assad Najjar ; bununla ilgili bir çalışmamız mevcut @Developer arkadaşımıza gereken bilgiyi verdim. Çözümleme sürecini bekliyorum.
teşekkürler abi bilgilendirdiğin içinEkli dosyayı görüntüle 144325
Söz konusu yavaşlık anlık olarak karşınıza çıkabilir. Yurtdışı kaynaklı olarak sürekli sunucuya saldırılar gerçekleştirilebiliyor, bunlardan birine denk gelmiş olabilirsiniz.
Ben anlamadım bu olayı. Donanım Arşivi'ne de günde 3 kere saldırı oluyor, kısa süreliğine kilitleniyor. Sonra kısa aradan sonra tekrar açılıyor, yağ gibi akıyor. Hatta saldırılardan dolayı güvenliği arttırdıklarını söylediler.Söz konusu yavaşlık anlık olarak karşınıza çıkabilir. Yurtdışı kaynaklı olarak sürekli sunucuya saldırılar gerçekleştirilebiliyor, bunlardan birine denk gelmiş olabilirsiniz.
Etme. ?@by efsane niye ceza aldı çok merak ediyorum.