- Reaksiyon puanı
- 16,127
siyah olmalı pembe ve mor olmasın...
Bu işlerle sanırım Ufuk değil de, @ForumTDK'sı mıydı nicki, tam hatırlayamıyorum, admin olan bir arkadaş vardı. Bi kaç kez geç saatlerde denk gelmiştim. Forumun şeklini değiştirmişti. Yaptığı değişiklik çok hoşuma gitti. Sekme başlıklarını açık maviden sarı'ya döndürmüştü. Lakin tekrar eski haline döndürdü ve gitti. Bazen böyle denemeler yapıp gidiyor.yakın zaman kadar yasaklılar kırmızı ile gözüküyordu şu an gri ye döndü
Ekli dosyayı görüntüle 108111
amma velakin onursalların da rengi gri olduğu için onursallar adına pek hoş durmuyor
Ekli dosyayı görüntüle 108112
o yüzden onursallarda renk değişikliği istiyorum
@Creative
Ufuk bilsin oluru varsa o yaptırır.Bu işlerle sanırım Ufuk değil de, @ForumTDK'sı mıydı nicki, tam hatırlayamıyorum, admin olan bir arkadaş vardı. Bi kaç kez geç saatlerde denk gelmiştim. Forumun şeklini değiştirmişti. Yaptığı değişiklik çok hoşuma gitti. Sekme başlıklarını açık maviden sarı'ya döndürmüştü. Lakin tekrar eski haline döndürdü ve gitti. Bazen böyle denemeler yapıp gidiyor.
@Forum Developer 'dir. O tema güzeldi ama eksiklikleri vardı biraz.Bu işlerle sanırım Ufuk değil de, @ForumTDK'sı mıydı nicki, tam hatırlayamıyorum, admin olan bir arkadaş vardı. Bi kaç kez geç saatlerde denk gelmiştim. Forumun şeklini değiştirmişti. Yaptığı değişiklik çok hoşuma gitti. Sekme başlıklarını açık maviden sarı'ya döndürmüştü. Lakin tekrar eski haline döndürdü ve gitti. Bazen böyle denemeler yapıp gidiyor.
Hah evet, Forum Developer. Çok yaşa Mustafa.@Forum Developer 'dir. O tema güzeldi ama eksiklikleri vardı biraz.
kırmızıdaki durumunu tahmin ediyordum söyleyecektim bir ara unuttum ama iyi oldu yasaklılardan kırmızının gitmesi en azından onursallar adına yapılabilecek farklı bir renk daha güzel olurdu. gri ne bileyim biraz emekli pasif gibi duruyor daha canlı bir renk tercih edilebilir pembe hariçSöz konusu tema üzerinde çalışmalar devam ediyor. Eksikleri tamamlandıktan sonra sunuma alacağız. Güzel bir tema şuan ki font ile de uyumluluk gösterdi.
@MrtAltg renk konusunda Onursal Üye koyu gri olduğu için ayırt edilebiliyor. Ancak kırmızı olduğu zaman her yerde kendimi görüyor gibi oluyorum..
İkisinden biri açık gri, diğeri tam siyah olabilir, bu belki daha iyi olabilir diye düşündüm.@MrtAltg renk konusunda Onursal Üye koyu gri olduğu için ayırt edilebiliyor. Ancak kırmızı olduğu zaman her yerde kendimi görüyor gibi oluyorum..
Zaten emekli olmuyor mu? Mantıksal olarak tamam işte..gri ne bileyim biraz emekli pasif gibi duruyor
O zaman yasaklilar pembis olsun [emoji23]Zaten emekli olmuyor mu? Mantıksal olarak tamam işte..
nasıl yani biraz açarmısınKategori arama gelsin.
Forumların olduğu yere gelince Ctrl+F yapın ve arayın.Kategori arama gelsin.
(Forumdan uzaklaştırılan üyeler) Kırmızı olduğunda admin gibi duruyordu, şimdi ise onursal gibi. Daha ayırt edici bir renk tonu kullanılmalı, bence de.yakın zaman kadar yasaklılar kırmızı ile gözüküyordu şu an gri ye döndü
Ekli dosyayı görüntüle 108111
amma velakin onursalların da rengi gri olduğu için onursallar adına pek hoş durmuyor
Ekli dosyayı görüntüle 108112
o yüzden onursallarda renk değişikliği istiyorum
@Creative
Onursal üye yönetimde belli bir süre görev yapmış ayrılmış kişiler oluyor.Onursal üye neye göre belirleniyor ki?
Çok sağol anladım.Onursal üye yönetimde belli bir süre görev yapmış ayrılmış kişiler oluyor.
Forumda acil diye başlık acanlara ve onlara yanıt verenlerede uygun ceza verilmesi lazım bu ne ya adam lar daha konu açmasını bilmiyor bu kadar basit şeyi beceremiyen yanıtlarıda anlamaz
@CreativeMümkünse başlıkta acil kelimesi geçiyorsa konu onaya düşse iyi olabilir.
Bu nasıl?(Forumdan uzaklaştırılan üyeler) Kırmızı olduğunda admin gibi duruyordu, şimdi ise onursal gibi. Daha ayırt edici bir renk tonu kullanılmalı, bence de.
Öncekilere kıyasla daha iyi duruyor.Bu nasıl?