Forum gncellemesi

FY2005

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8
Güzel bir temayla Vbulletin ile devam edilmesi taraftarıyım. Tema yüzünden forum bazı arkadaşlara biraz itici gelmiş galiba. Ama forum gerçekten çok hızlanmış. Birkaç eklenti ile eskisinden bile daha güzel olacağı kanaatindeyim. Tabi birde SDN'nin her zamanki sadeliğini yansıtan güzel bir tema şart.

semih016

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bencede forum çok hızlı olmuş. Temadan dolayı itici gelmesinden dolayı değilde eski forumu çok beğendiğimden olabilir :D

StryKer

Doçent
Reaksiyon puanı
5
ARkadaşlar bence çok acelecisiniz. Herşey görüntü değildir. SDN ekibi neden vBulletin gibi profesyonel sistem varken SMF kullanıyor derdim. Sonunda doğru yolu bulmuşlar. Tema yüzünden öyle demeyin bu forum hertürlü ekle girer merak etmeyin. En kısa zamanda eski SMF temasını vBulletine uyarlıyacaklardır. SMF mi vBulletin mi anlamazsınız bile. Ama vBulletin hem hızlı hem lisanslı hemde en profesyonel dünyanın en çok tercih edilen forum sistemidir. Seo sayesindede forumun coşkusu artacaktır. Kolay gelsin. umarım bilgilendirici olmuştur...

semih016

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ARkadaşlar bence çok acelecisiniz. Herşey görüntü değildir. SDN ekibi neden vBulletin gibi profesyonel sistem varken SMF kullanıyor derdim. Sonunda doğru yolu bulmuşlar. Tema yüzünden öyle demeyin bu forum hertürlü ekle girer merak etmeyin. En kısa zamanda eski SMF temasını vBulletine uyarlıyacaklardır. SMF mi vBulletin mi anlamazsınız bile. Ama vBulletin hem hızlı hem lisanslı hemde en profesyonel dünyanın en çok tercih edilen forum sistemidir. Seo sayesindede forumun coşkusu artacaktır. Kolay gelsin. umarım bilgilendirici olmuştur...

saol açıklaman için :D

iyinet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
SDN ekibi ozverili, titiz ve uzun bir calismanin ardindan forumu vbulletin sistemine tasidilar. Bu surec aslinda yapilacaklarin baslangiciydi. Gorunum zamanla kullanicilarin da yonlendirmeleri ile istenildigi sekle girecektir. Birakalim SDN ekibi bugun biraz dinlensinler. Onumuzdeki hafta yavas yavas gelismeleri gorecegimize eminim.
Tum forum kullanicilari adina gelecege yapilan bu yatirim icin SDN ekibinin eline saglik diyorum.

centigrade

Doçent
Reaksiyon puanı
4
sdn ilk şoku atlatmış gibi duruyor.hadi bakalım hayırlısı.konu başlıkları yeniden anaysayfada görülyor.sabah göremeyince dedim amanın nereye gitti forum:)

Allah adamı mutlu etmek için önce malını yitittirir sonra geri buldururmuş.bizimkisi ona döndü.elimizdekilerin kıymetini yitirince anlıyoruz.

yanlız bi an önce şu görünümde düzelirse en azından yabancılaşma yaşamadan bu geçiş sürecini atlatırız.bide forumdan anasayfaya dönemiyoruz direk bi buton yok.daha önceden anasayfaya butonumuz vardı ,forumda kısılıp kalmıyoduk en son başlıkları direk görebiliyoduk..bu eksiğide en kısa zamanda giderirler eminim.
tabi emek verenlerinde bi anda herşeye yetişmesi mümkün değil.
bizimki lafla peynir gemisi yürütme hikayesi.

ne diyelim bizim elimizden anca izlenme oranını artırmak gelir.Allah kolaylık versin ekibe.

Son düzenleme:

*SiRiNe*

Dekan
Reaksiyon puanı
2
Eski foruma öyle alışmıştım ki dumur olmuş durumdayım Yeni bir iş yeni bir forum bu kadar değişikliği umarım kaldırabilirimmm :P

Çok yadırgadım ama en kısa sürede alışacağıma şüphemm yok :D

Biraz daha dolanayım forumda :ı

ilkercelik1990

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Neden Reklam yok. Ben eski teması özledim. Hadi bir iki üç.....Eski teması istiyoruz. SDN Forum betadan çıkmış.

ridvan1452

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
24
önceki daha iyiydi ya ne bu ya hisbiseye yapılamıyo resim konulamıyo hic kullanıslı degil bisey anlasılmıyo

chimera

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
577
önceki daha iyiydi ya ne bu ya hisbiseye yapılamıyo resim konulamıyo hic kullanıslı degil bisey anlasılmıyo

Zamanla herşey rayına oturacak sadece biraz sabır etmek lazım değil mi ;)

Avatar ekleyebilmen için profilinden Ayarlar ve Özellikler bölümünün altında yer alan Üye Resmini Değiştir' e tıklayarak oradan resim ekleyebilirsin. Kolay gelsin.

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38

Avatar kullanmak istemiyorum seçeneği seçili :D başka seçenek yok olsa seçicezde :D Ama bazı üyeler avatar koymuş onu çözemedim :D

byhck

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Eski tema ve SMF gayet güzeldi bence ama zamanla düzeleceğini ve daha da güzel olacağını umuyorum...

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
Cok güzel olacak cok merak etmeyin ;)

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
Eski kullanıcılar ve Vbulletin forumu olanlar için problem yok :)

Uzun süre girmeyiip yeni yeni girenler sürekli adres cubugunu kontrol edecekler doğru mu geldim diye :D

lafcanbazi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oh be en sonunda vbulletine gecildi :) impex asamasi zor olmustur insallah teknik bir sorun cikmadan forum duzene girer. Bu arada sizlere kod yardiminda bulunmak isterim nede olsa vbulletin kullanisiyiz:)

Tekrardan hayirli olsun...

Kriptograf

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Hani açık kaynak kod hani özgür yazılımlar hani smf ya hani :)
Ben inanıyordum smf de gelişecek ve ihtiyaçların hepsine cevap verecekti.

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
Hani açık kaynak kod hani özgür yazılımlar hani smf ya hani :)
Ben inanıyordum smf de gelişecek ve ihtiyaçların hepsine cevap verecekti.

halen daha ihtiyaçlara cevap veriyo.. vermekte ve vericek..

vbulletin kötü değil.. hatta smf'den daha fazla özelliği olabilir ama smfye alışan ve vbulletine aşina olmayanlar için zor olacak..
misal ; profil bölümü sanki admin panel gibi.. :S

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
Alışılır zamanlar arkadaşlar. Sıkıntı yapmayın kendinize ;)

enderknt

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Cidden nolmuş ya?
Eski hali daha güzeldi, şimdi klasik tüm forumların kullandığı bir şeye benzemiş?

Regionella

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Avatarları sadece Yöneticiler kullanabiliyor.Sizler kısıtlanmışsınız.