Forum gncellemesi

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14
Hızlı cevap kısmına mesaj yazmadan önizlemeye tıkladığımızda Türkçe olarak mesajınızı yazmadınız diye bir mesaj kırmızı yazıyordu şimdi bu mesaj ingilizce olmuş duyurulur. ;)

hatalp1.jpg

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178
Erthon, "Diğerleri çevrimiçi olduğunuzu gördün mü?" yazan yeri ben düzeltmiştim dün, sayfanı CTRL+F5 ile yenileyip deneyebilir misin?

Bazıları özel mesajların okunup okunmadığını sormuş. Ben ve Arbalot biliyorsunuz SMF'in resmi sitesinde de çalışıyorduk, hatta Arbalot hala devam ediyor. Bize orada da soruluyordu ve biz SMF'in resmi sitesinin moderatörleri olarak PMSpy ve benzeri modlarla ilgili konu açılmasına bile müsade etmiyorduk. Paylaşımı bile yasaktı. Dolayısıyla gittiğimiz hiç bir yerde de bu tür modların kullanılmasını onaylamayız.

Frei, senin mesaj kutundaki mesaları müsade edersen kontrol edeyim? Söylediğin şey normalde bir hata değil, ancak üyelerin tümüne birden mesaj göndermek için farklı bir uygulama yapıyoruz, bu uygulamada eskiden hata vardı, eğer o tarihlerden kalma eski bir mesaj aldıysan bu problem olabilir. Eğer müsade edersen mesaj kutunu kontrol eder ve sorunu tespit etmeye çalışırım.

Tonce, işaret ettiğin çeviri problemi için teşekkürler.

Çeviriyi neden baştan yaptığımızı ben konunun ilk mesajında açıklamıştım. Biz çalışırken henüz resmi dil paketi yoktu. Biz de zaten kendimize özel daha Türkçe, daha anlaşılır bir dille yeniden çevirmek istiyorduk bu da bahanemiz oldu. Dikkat ederseniz "mesaj" yerine "ileti", "online" yerine "bağlı" gibi ifadeler kullandık. Merak etmeyin, zaman geçtikçe "online-offline" olayına alıştığını gibi "bağlı-bağlı değil" olayına da alışırsınız. Ve Reallist, "online" tam olarak "hatta" offline ise tam olarak "hatta değil" anlamına gelir. Yani İngilizce orijinali de "şudur-şu değildir" şeklinde. :)

Butonlar; evet bazı yerlerde eski butonlarımızı, bazı yerlerde ise SMF'in varsayılan temasındaki menü sistemini kullanıyoruz.

Tanshaydar

Doçent
Reaksiyon puanı
0
keşke normal SMF'lerde de böyle çevrilse (bağlı - bağlı değil) şimdi dil dosyasını açıp düzenlemeye üşeniyorum :P

resident

Asistan
Reaksiyon puanı
0
birisinin profiline baktığımızda son konularını görebiliyorduk işe yarıyordu. gitti mi o?

edit:

kolay gelsin ^^

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178
Tanshaydar dedi ki:
keşke normal SMF'lerde de böyle çevrilse (bağlı - bağlı değil) şimdi dil dosyasını açıp düzenlemeye üşeniyorum :P

Evet, ben SMF ekibine 2005'te girdiğimde bunu dile getirdim, beni dinleyen olmadı. Zaten oradan buna benzer nedenlerle ayrıldım.

resident dedi ki:
birisinin profiline baktığımızda son konularını görebiliyorduk işe yarıyordu. gitti mi o?

edit:

kolay gelsin ^^

Haklısın, güzel bir özellikti, işte bu yüzden yeniden yapacağız. :)

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Mesajlarıma yazılan cevapları göster bölümünde seçilen iletilerin birdaha görünmemesini sağlayabiliyorduk.O ekstra butonu tekrar eklerseniz tam süper olur...

DaY_WalkeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Avatarlar ortalanmasını kötü olmuş. Nick'ten sağa doğru dışarı taşıyor. Birde Kullanıcı Bilgilerinde daralma olmuş.

Mesela önceden Yer:İSTANBUL yan yana yazarken şimdi İSTANBUL alta kaymış..

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178
TuningMert, sen tecrübeli bir üyesi sen de mi okumuyorsun mesajları? :I

Day_Walker, haklısın, o benim de dikkatimi çekti, düzelteceğiz inşallah.

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Elmacik dedi ki:
TuningMert, sen tecrübeli bir üyesi sen de mi okumuyorsun mesajları? :I

Day_Walker, haklısın, o benim de dikkatimi çekti, düzelteceğiz inşallah.

:^) :I

frei

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Tamam bakabilirsiniz. Ama okumadığım bir mesaj vardı o silinmezse sevinirim.

frei

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Tamam kontrol edebilirsiniz. Yalnız okunmamış bir mesajım var o silinmezse sevinirim.

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178
Tamam frei, birazdan senin mesaj kutusundaki problemi tespit edip gidermeye çalışacağım. Kusurumuza bakma. Ve hiç bir mesajını silmeyiz, silsek de önce yedeğini alırız, ancak bir hata oluşursa şimdiden hakkını helal et. :)

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
yeni konu açarken konu başlığını yazmaayınca böyle yazıyor

No subject was filled in.

frei

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Elmacik dedi ki:
Tamam frei, birazdan senin mesaj kutusundaki problemi tespit edip gidermeye çalışacağım. Kusurumuza bakma. Ve hiç bir mesajını silmeyiz, silsek de önce yedeğini alırız, ancak bir hata oluşursa şimdiden hakkını helal et. :)
Yok canım ne demek.

resident

Asistan
Reaksiyon puanı
0
RadoN dedi ki:

konu doldurulmadı diyor, muhtemelen konu açarken önizleme yapmışsındır ama konu başlığı yazmamışsındır. sonra yazdığında da bi problem çıkmamıştır

mesajlarda da mı reklam var artık :(

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
resident dedi ki:
RadoN dedi ki:

konu doldurulmadı diyor, muhtemelen konu açarken önizleme yapmışsındır ama konu başlığı yazmamışsındır. sonra yazdığında da bi problem çıkmamıştır
evet hatanın konu başlığını yazmadığımdan kaynaklandığını biliyorum..
bile bile konu başlığını yazmadım.. ingilizce kalan yerleri göstermek için.. :)

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Günaydınlar :)

Yaa abicim (elmacık) ben de bu aralar foruma girdiğimde çok yavaş daha doğrusu gönder diyorum bişe yazıyorum bir anda pc kilitleniyorum. Forumdan başka bir yere girmediğim için :P Benden mi kaynaklandı anlamadım ??? Acaba böyle bir sorun herkezde mi var yoksa sadece bende mi ???

Teşekkürler

Erthon

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Kimler Burada'da

Şiir bölümü için= Şiir panosunu görüntülüyor

Yazıyor.

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Birde yeni üye olunurken kullanıcı sözleşmesi ingilizce halde. Sonra üye olanlar bizim ingilizcemiz yok biz bunları kabul etmedik demesinler :D

resident

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kim neredeye baktığımızda üyeler bir sayfada ayrı ve üstte ziyaretçiler ayrı ve alt gruptaydı. o özellik yine olursa çok güzel olur

resident

Asistan
Reaksiyon puanı
0
troy beyfendinin 30 bin kişiye birden gönderdiği mesaj yüzünden mesaj gelen kutum açılmıyor o mesajı acil siler misiniz ^^

frei

Doçent
Reaksiyon puanı
1
resident dedi ki:
troy beyfendinin 30 bin kişiye birden gönderdiği mesaj yüzünden mesaj gelen kutum açılmıyor o mesajı acil siler misiniz ^^
Aynı sorun benim de başıma gelmişti. Web tarayıcısı kilitleniyordu. Arkadaşlar çözecekti ama ses çıkmadı ben de kendim hallettim. Sayfa açılınca hemen durdur. Sonra sol tarafta "İletileri İmha Et" var(!). Ona tıkla.

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
resident dedi ki:
troy tüm üyelere ö.m mi gönderdi ?.. bana niye gelmedi.. :D
puhhahhha

resident

Asistan
Reaksiyon puanı
0
mesajın konusu aklınıza ilk gelen pc markasıydı ^^

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
heee.. o mesaj mı ?.. geldi o ama çok önceden..
bende yeni gönderdi sandım..