- Reaksiyon puanı
- 14
Hızlı cevap kısmına mesaj yazmadan önizlemeye tıkladığımızda Türkçe olarak mesajınızı yazmadınız diye bir mesaj kırmızı yazıyordu şimdi bu mesaj ingilizce olmuş duyurulur.
Tanshaydar dedi ki:keşke normal SMF'lerde de böyle çevrilse (bağlı - bağlı değil) şimdi dil dosyasını açıp düzenlemeye üşeniyorum
resident dedi ki:birisinin profiline baktığımızda son konularını görebiliyorduk işe yarıyordu. gitti mi o?
edit:
kolay gelsin ^^
Elmacik dedi ki:TuningMert, sen tecrübeli bir üyesi sen de mi okumuyorsun mesajları? :I
Day_Walker, haklısın, o benim de dikkatimi çekti, düzelteceğiz inşallah.
Yok canım ne demek.Elmacik dedi ki:Tamam frei, birazdan senin mesaj kutusundaki problemi tespit edip gidermeye çalışacağım. Kusurumuza bakma. Ve hiç bir mesajını silmeyiz, silsek de önce yedeğini alırız, ancak bir hata oluşursa şimdiden hakkını helal et.
konu doldurulmadı diyor, muhtemelen konu açarken önizleme yapmışsındır ama konu başlığı yazmamışsındır. sonra yazdığında da bi problem çıkmamıştırRadoN dedi ki:yeni konu açarken konu başlığını yazmaayınca böyle yazıyor
No subject was filled in.
evet hatanın konu başlığını yazmadığımdan kaynaklandığını biliyorum..resident dedi ki:konu doldurulmadı diyor, muhtemelen konu açarken önizleme yapmışsındır ama konu başlığı yazmamışsındır. sonra yazdığında da bi problem çıkmamıştırRadoN dedi ki:yeni konu açarken konu başlığını yazmaayınca böyle yazıyor
No subject was filled in.
Aynı sorun benim de başıma gelmişti. Web tarayıcısı kilitleniyordu. Arkadaşlar çözecekti ama ses çıkmadı ben de kendim hallettim. Sayfa açılınca hemen durdur. Sonra sol tarafta "İletileri İmha Et" var(!). Ona tıkla.resident dedi ki:troy beyfendinin 30 bin kişiye birden gönderdiği mesaj yüzünden mesaj gelen kutum açılmıyor o mesajı acil siler misiniz ^^
troy tüm üyelere ö.m mi gönderdi ?.. bana niye gelmedi..resident dedi ki:troy beyfendinin 30 bin kişiye birden gönderdiği mesaj yüzünden mesaj gelen kutum açılmıyor o mesajı acil siler misiniz ^^
hiç bende onlar yok hatta bazı butonlar değişik.DoktorTR dedi ki:" in-TEST-Index-383 "
Sitenin Her tarafı bunlarla dolu
Dil dosyalarında önemli eksikler var sanırım..
http://img48.imageshack.us/img48/6608/adszid4.jpg
DoktorTR dedi ki:" in-TEST-Index-383 "
Sitenin Her tarafı bunlarla dolu
Dil dosyalarında önemli eksikler var sanırım..
http://img48.imageshack.us/img48/6608/adszid4.jpg