Hepsini sölemişin banada bırak bende önereyimKaldir at yaKullanmadigin gereksiz programlari kaldir.. Disk birlestiriciyi calistir.. CCleaner gibi bir program calistir.. C'yi fazla doldurma. D'ye yuklen.. C'de windows old diye bi klasor varsa sil..
Hepsini sölemişin banada bırak bende önereyim
Windows Xp kullanıyosan ilk önce 7 ye geçmeye bak çünkü microsoft windows xp ye desteğini çekti güncellemeler durdu, bu da demek oluyor ki her yeni bi siteye girdiğinde windows bunu zararlı yazılım olarak algılamayıp bilgisayarına yavaşlama olarak geri dönecektir . Daha 1000 lercesi var ama yorulurumbunu bi dene
ccleaner var,defragmentieren yaptim,temizlik yaptim +Program olarak CCelaner'ı kullanırsın,performans olarak dersen donanım olarak yenilemek gerekir.
Windows 7 kullaniyorum hepinize tesekkürler
- - - Mesaj Güncellendi - - -
ccleaner var,defragmentieren yaptim,temizlik yaptim +
SISTEMIN KAPANIS HIZINI ARTIMA
Baslat Çalistir Regedit Enter.
HKEY LOCAL MACHINE \\ System \\ CurrentControlSet \\ Control tiklayin.
Sag penceredeki { WaitTokillServiceTime Out } degerini yariya düsürün
+SISTEM AÇILIS HIZINI ARTIRMA
Baslat Çalistir Regedit Enter.
HKEY LOCAL MACHINE \\ System \\ CurrentControlSet \\ Control \\ Session Manager \\ Memory Manager \\ PrefetchParameters tiklayin.
Sag penceredeki { Enabled Prefetch } degerini 5 yapin ve altindaki tüm dosyalari silin
bunu yaptim
ve bir de flas playeri güncelle diyor durmadan galiba onu da yaptim ama hala diyor
Donanım özelliklerini yazar mısın?
Bilgisayari almanca kullaniyorum,sirf yardim alirken kolaylik olsun diye türkceye cevirdim,yönlendirisen donamim özelliklerine nerden ulasa bilirim ya da neleri iceriyor,nerde bulunuyor
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Bellek kapasitesini arttırabilirsin.
Bir de yüklü anti vir programı varsa kaldır gitsin o da hızlandırır epeyceRisk almadan kazanç olmaz, ne kadar ekmek o kadar köfte..
![]()
SSD al tak bilgisayarına attan inip uçağa binmiş gibi olursun
@melis72
Sen @Liweru arkadasimizin sorusuna cevap vermemissin
Donanim özelliklerini yazarsan iyi olur. Ayrica hangi konuda veya ne yaparken bilgisayarin sana muhalefet oluyor belirtirsen hic fena olmaz.
Örnek: Internette gezerken sorun mu cikariyor? Sayfalarimi yavas aciyor? Bu tarz bilgiler lazim bize.
@melis72
"Schief gelaufen" bir seylerin ters gittigi, yolunda olmadigi anlamina geliyor. Explorer yanit vermiyor sorununun bircok nedeni var. Donanim özellikleri derken: Islemci, bellek, ekran karti gibi bilgilere ihtiyacimiz var. @Liweru arkadasimin vermis oldugu linklerden programlari indirip bu dediklerimi tespit edebilirsin.
Bu isin en kolay yolu ise bilgisayara temiz format atmak olacaktir. Ugrasmaya degmez![]()