Fırsat Siteleri Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Naaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fırsat Sitelerine Güveniyormusunuz

• Kullanılan toplam oy
    9

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Sehir fırsatları.. örneğin şurada yemek 150 tl yerine 30 tl tarzı kampanyalardan yararlandınız mı? güvenilirliği nedir ? bugün gördüm taksimde güzel bi otelde çift kişi konaklama 100 tl. alacaktım fakat güvenemedim. tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim.

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Anket seçenekleri yetersiz olmuş :) Ben çok fazla güvenmeyerek ve risk alarak alışveriş yaptım daha önce fakat herhangi bir sorunla karşılaşmadım.. Dikkat etmen gereken husus rezervasyonla çalışan yerlerde istediğin tarihlerde uygun oda yada masa bulamama tehlikesi!! Haftasonu ve özel günlerde çok yoğun talep oluyor ve bazen dolu diyerek rezervasyonunu kabul etmiyorlar, başka tarihler önerebiliyorlar.

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Anket seçenekleri yetersiz olmuş :) Ben çok fazla güvenmeyerek ve risk alarak alışveriş yaptım daha önce fakat herhangi bir sorunla karşılaşmadım.. Dikkat etmen gereken husus rezervasyonla çalışan yerlerde istediğin tarihlerde uygun oda yada masa bulamama tehlikesi!! Haftasonu ve özel günlerde çok yoğun talep oluyor ve bazen dolu diyerek rezervasyonunu kabul etmiyorlar, başka tarihler önerebiliyorlar.

işte benide düşündüren bu oldu.giderim o kadar yol ve mutluluk..orda dolu derler sonra haberlere çıkmak zorunda kalırım..! :)

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
işte benide düşündüren bu oldu.giderim o kadar yol ve mutluluk..orda dolu derler sonra haberlere çıkmak zorunda kalırım..! :)

:) öyle değil işte. Sen aldıktan sonra hangi tarihte gitmeyi düşünüyorsan arayıp oteli diyorsun böyle böyle fıratım var rezervasyon yaptırmak istiyorum şu tarihte diye :) boş oda varsa rezerve ediyorlar, gidip kuponunu veriyorsun çıkıyorsun odana. Rezervasyon yaptıktan sonra bir sorun yaşayacağını sanmam ama istediğin tarihte rezervasyon yaptırmak istiyorsan 1-2 hafta(yada duruma göre ay) önceden arayıp rezerve etmeni tavsiye ederim.

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
:) öyle değil işte. Sen aldıktan sonra hangi tarihte gitmeyi düşünüyorsan arayıp oteli diyorsun böyle böyle fıratım var rezervasyon yaptırmak istiyorum şu tarihte diye :) boş oda varsa rezerve ediyorlar, gidip kuponunu veriyorsun çıkıyorsun odana. Rezervasyon yaptıktan sonra bir sorun yaşayacağını sanmam ama istediğin tarihte rezervasyon yaptırmak istiyorsan 1-2 hafta(yada duruma göre ay) önceden arayıp rezerve etmeni tavsiye ederim.

bu dediğin sistemdeyse ben ona razıyım.. :) aklıma hep şu olay geliyor böyle durumlarda : okulla alanyaya tatile gitmiştik 3-4 günlük kampanya,baya ucuzdu da.. 8-9 tane otobüs ! bi gittik yer yok dediler.şaka gibi dimi:) bu oldu ve güç bela yerleştik ve örneğin 3 kişi kalınacak odalarda 4-5 kişi kaldık falan..

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
fırsat siteleri aracıdır. otel gibi yerler genelde en güzel yerlerinin fotoğraflarını paylaşıyor. birkaç kere rastladım böyle yerlere. fırsat sitesine en güzel 2-3 fotoğrafını koymuşlar ancak biraz detaylı araştırınca çok basit bir yer olduğunu görmüştüm. bunun gibi şeylere dikkat etmek lazım.

bunun dışında indirimlerin gerçek olduğu ürünler de var. örneğin bir fırsat sitesinde bursa iskender'den çok ucuza yemek yemiştim.

elektronik cihazlarda özellikle ceptelefonunda ithalatçı firmaya dikkat edildiği sürece sorun olmaz.

özetle fiyata aldanıp atlamamak lazım

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
bi fırsat sitesinin 300 liralık uçuş puanı = 50 tl kampanyası vardı.. hemen atladım, 5 kupon aldım ve 250 tl ödeme yaptım. hesaplarıma göre 1500 liralık uçak bileti alacak kuponum vardı. sitede de bunun aksini belirten herhangi bir madde yoktu. sonraki gün kampanya şartları değiştirildi, 300 tl lik kuponu 6 uçak biletinde 50 şer liralık indirim olarak kullanabileceğimiz söylendi.

benim 1500 tl'yi kullanabilmem için 6 ayda 30 uçuş yapmam gerekiyordu. para iadesi istedim ama ilgilenen olmadı, ancak 2-3 hafta sonra para iadesi yaptılar

o günden beri neredeyse hiç kullanmam, çok nadir kargo indirimleri falan olunca düşünürüm..

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
fırsat siteleri aracıdır. otel gibi yerler genelde en güzel yerlerinin fotoğraflarını paylaşıyor. birkaç kere rastladım böyle yerlere. fırsat sitesine en güzel 2-3 fotoğrafını koymuşlar ancak biraz detaylı araştırınca çok basit bir yer olduğunu görmüştüm. bunun gibi şeylere dikkat etmek lazım.

bunun dışında indirimlerin gerçek olduğu ürünler de var. örneğin bir fırsat sitesinde bursa iskender'den çok ucuza yemek yemiştim.

elektronik cihazlarda özellikle ceptelefonunda ithalatçı firmaya dikkat edildiği sürece sorun olmaz.

özetle fiyata aldanıp atlamamak lazım

katılıyorum.. demin yazan oteli araştırdımda.. hiç de öyle yazdığı gibi muhteşem residence değil. ayrıca çok az odası var.kesin hafta sonu da dolmuştur o kadar odaya normalde dolar zaten 1 ay sonraki haftasonu bile.
özet: kesinlikle net bi araştırma yapmak lazım almadan önce. bununla birlikte kredi kartıyla almak için güvenilirlik de tartışılır bence...

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Ben düzenli olarak kullanıyorum hiçbir sorun yaşadım.

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
sdn den fazla kullanan yok anlaşılan :)