Firefox'da Sürüm Bilgisi Olmayacak

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
baktılar 3 te 5 te 8 te bir fark yok firefox aynı firefox bari gösteripde kendimizi rezil etmyelim dediler herhalde , nasıl olsa hep başa dönüyor.. :D

noname82

Asistan
Reaksiyon puanı
8
isabetli karar olmuş.. haftada bir sürüm çıkarmaya başladı.. hadi şimdi neyse de 3-5 sene sonra "firefox 187 çıktı" derler..

raxetul

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Amcadaki tip iyiymiş. Sürüm numarası bilgisini kaldırmak en saçma hareket. Ben kullandığım şeyin neyi desteklediğini bilmeliyim. Ubuntu mu diyecem sadece ya da sadece windows mu kullanıyorum diyeceğim? Sonra kasayım mı bu uygulama niye çalışmıyor diye? Açık kaynakçıların kafası nedense iyi çalışmıyor, ha kızmayın ben de açık kaynak severim ve bir iki açık kaynak projesi oluşturmak veya bir iki projeye katkıda bulunmak istiyorum ama malesef durum bölye.

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Baktılar 3.6 yı halen öldüremiyorlar en iyisi sürüm bilgisini göstermeyelim.

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Firefox neydi ya ? :mrgreen: (Chrome <3 )

xmRipper

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Çok mantıklı olmuş. Chrome 18. sürüme geldi bile. Firefox da bundan sonra hızlı gideceği için sürüm göstermemenin daha iyi olacağını düşünmüş :)

shakal

Profesör
Reaksiyon puanı
29
aslinda bir anlamda okadar önemli degil ,rnegin kullandiginiz isletim sistemi sürekli güncelleniyor fakat hic sürüm numarasi degisiyormu örnegin windows 7.5.3 gibisinden buda öyle olacak hem bence uygulamalariylada uyum sorunu olmayacak en azindan her daim otomatik güncelleme yapar

xmRipper

Doçent
Reaksiyon puanı
0
aslinda bir anlamda okadar önemli degil ,rnegin kullandiginiz isletim sistemi sürekli güncelleniyor fakat hic sürüm numarasi degisiyormu örnegin windows 7.5.3 gibisinden buda öyle olacak hem bence uygulamalariylada uyum sorunu olmayacak en azindan her daim otomatik güncelleme yapar
Değişiyor sürekli ama Microsoft ta göstermiyor :)
Windows 7 için 7000 den başladı 7601 e kadar geldi sürümler. 600 sürüm :D