Firefox'a Chrome makyajı!

ŦσявiddєN-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[h=1]Firefox'un ara yüzü, Chrome gibi tarayıcılar karşısında size eskimiş gibi geliyorsa, sizlerle paylaşacağımız bu 3 ipucu ile onu Chrome'adaha benzeyen bir hale getirebilirsiniz.[/h]
Gezinti çubuğunu ayarlayın: İlk olarak Firefox'un yer kaplayan araç çubuklarından kurtulabilirsiniz. Bunun için Görünüm > Araç Çubukları > Özelleştir (veya Firefox düğmesi > Seçenekler > Özelleştir) yolunu izleyerek araç çubuklarınızda gerekli değişiklikleri yapın.

Firefox'un daha çok Chrome gibi görünmesi için Google arama çubuğunu da kaldırabilir, yeniden yükle ve durdur düğmelerini adres çubuğunun sol tarafına taşıyabilirsiniz.

Menü çubuğunuz açık ise Görünüm > Araç çubuklarından Menü çubuğunu kapatabilirsiniz.

Taka99

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Valla bana gelmiyor,Firefox'un eklentileri yeter :)

ŦσявiddєN-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Firefox gercekten öncü bir tarayıcı ama chrome bu özelliği sayesinde çok şey kazandığı apaçık ortada. Internet te daha geniş ve rahat gezmek isteyen kişiler chrome seçiyordu. Firefox büyüklüğü ile onu yakalamaya çalışıyor. Chrome kısa sürede büyük işler yaptı gerçekten.

Reaksiyon puanı
2,148
Benim firefox :)

t70c36.jpg

Butonları sola almaya gerek yok sağına alınca adres satırıyla birleşiyor daha güzel oluyor.

Witcher

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Birazcık karıştırılınca çok güzel bir görünüm elde edilebilir Firefox'ta :)
Ayrıca fxChrome eklentisi kurarak Chrome`a benzetebilir isteyenler :)

TEGİN

Profesör
Reaksiyon puanı
99
Makyaj kesmez Fireofox'un estetik ameliyata ihtiyacı var.En azından detox iyi gelir :)

Longh0rn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bende chrome ye firefoxa benzetsinler diyorum chrome de hicbir ozellik yok görselinide beğenmiyorum ayrıca firefoxdaki tema olayı chromeye göre çok daha gelişmiştir

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
bunu önce firefox sitesinden chrome temalarını indiren milyonlarca firefox kullanıcısına anlatın sonra bize:)

micoli27

Doçent
Reaksiyon puanı
1
chrome makyajına gerek yok ya! kaldır firefoxu, yükle chrome olsun bitsin hemde sorunsuz...

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
Firefox tepedeki pencere ekranını vindowsta olduğu gibi linux içinde yapmadıkça (chrome da olduğu gibi sekmeler ve düğmeler aynı satırda) kullanmayacağım

mortality

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Benim firefox :)

t70c36.jpg

Butonları sola almaya gerek yok sağına alınca adres satırıyla birleşiyor daha güzel oluyor.

ben bu sekılde yapmak ıcın ne yapmalıyım öncelıkle mesela saffa sekmelerı sol tarafta arama cubgunun yanında ıyı durmus..ve sanırım yenı bir sekme actıgında artı bır yer kaplamamıs sekme olarak..tabı bırde hangi tema bu..bence çok ıyı durmus sıyh kombınasyonu nu severım herzaman..

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
ben bu sekılde yapmak ıcın ne yapmalıyım öncelıkle mesela saffa sekmelerı sol tarafta arama cubgunun yanında ıyı durmus..ve sanırım yenı bir sekme actıgında artı bır yer kaplamamıs sekme olarak..tabı bırde hangi tema bu..bence çok ıyı durmus sıyh kombınasyonu nu severım herzaman..
Tema bu

Bloomind FT DeepDark 2 2.4.4.1

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Opera : Ben İnternetin çocuğuyum.
Firefox : Benim öyle bir çocuğum yok.
Chrome : Haklısın karıcığım.

:D Chrome hala en hızlı ayrıca şu haberide es geçmek olmaz.

Reaksiyon puanı
2,148

adres çubuğuyla arama çubuğunun ortasına boş bi yere sağ tıkla özelleştir de, sonra istediğin öğeyi istediğin yere taşı :) yer imlerini adres satırının soluna al, yer imlerinin sadece simge olarak gözükmesi için sağ tıkla özellikler de adını boş bırak. olmazsa orjinal halinden bu haline adımları video yaparım :D

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
adres çubuğuyla arama çubuğunun ortasına boş bi yere sağ tıkla özelleştir de, sonra istediğin öğeyi istediğin yere taşı :) yer imlerini adres satırının soluna al, yer imlerinin sadece simge olarak gözükmesi için sağ tıkla özellikler de adını boş bırak. olmazsa orjinal halinden bu haline adımları video yaparım :D
Ali şu sol üstteki Firefox logosunu nasıl simge haline getiriyoruz eklentiylemi??...

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Firefox 9 ile %30 civarı hız artışı sağlanacak, bunun için bir konu hazırlayayım durun, kısa bilgi kesmez :D

mortality

Doçent
Reaksiyon puanı
9

Çok saol yaptım hepsını :D seni video derdinden kurtardım :D Caps Nasıl koyabılırım.Son Halını göstereyım bende.

Aprowler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eski bir tilkici olarak: Çok ram yiyor

En büyük sorunu bu, 8 GB Ramim var arada tamamen kapatmak gerekiyor çok kasıyor yoksa memnunuz ama kasması olmazsa daha iyi olacak özellikjle 64 bit işletim sisteminde..

Reaksiyon puanı
2,148
Resmin direct linkini img tagları arasına yapıştır.

İşte böyle :D

[img]http://i53.tinypic.com/t70c36.jpg[/img]