re13el
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 114
bende chrome kullanınca firefoxun tasarımını özlüyorum
comodo dragonun teması bile chromeden güzel bana göre.

Chrome, Firefox makyajı yapsın. Hiçbir tarafı özelleştirilemeyen dandik bir tarayıcı.
facebookla bi sorunu yok firefoxun
Hangi sürüm bu?
Firefox 9 final sürümde öyle oluyordu 11de düzelirmi acaba diye 11 betası çıkınca bunu yükledim bundada aynı
user agent switcher yükle
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/user-agent-switcher/
oradan değiştir tarayıcını başka tarayıcı gibi göster, firefox olanlardan birini seçersen daha iyi olur sanırım, firefox kullanıyorken chrome gibi göstermekten iyidir
bir de buradan bakar mısın senin tarayıcının user agent nasıl gözüküyormuş
http://whatsmyuseragent.com/
[B]Your User Agent:[/B][COLOR=#000000][FONT=Helvetica] Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/535.11 (KHTML, like Gecko) Chrome/17.0.963.46 Safari/535.11[/FONT][/COLOR]
[B]Your User Agent:[/B]
user agent de bi problem var demek ki, user agent switcher ile seç bi tane firefox, düzelmesi lazım
Bu useragent denilen tarayıcı motoru galiba hangisinden girsem Mozilla 5/0 diyor Bi operadan Opera diye yazdı. Normalmi bu?
çok bilmiyorum ama sanırım mozilla 5/0 dedikleri mozilla tabanını kullananlardır
--- Mesaj Güncellendi ---
facebook sorunu düzeldi mi?
Aksini söyleme şansın yok ki, zira temayı değiştirebilme şansın yok. Güzellik görecelidir, Firefox'u istediğin şekle sokarsın. Chrome'u, Google nasıl istiyorsa öyle kullanmak zorundasın.
bülbülü altın kafese koymuşlar illede vatanım demiş:clap:espirini tututm :thumbup1:Afedersiniz sözüm meclisten dışarı;
Eşeğe altın semer vurmuşlar ama eşek yine eşektir...![]()
google arac cubugunu kaldıramadım:S
Aksini söyleme şansın yok ki, zira temayı değiştirebilme şansın yok. Güzellik görecelidir, Firefox'u istediğin şekle sokarsın. Chrome'u, Google nasıl istiyorsa öyle kullanmak zorundasın.
araç çubuğunu fareyle tutuyor, araç çubuğunu özelleştirme menüsünün üzerine sürüklüyorsun.
Eski bir tilkici olarak: Çok ram yiyor![]()