mortality
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 9
önce imageshack tan ayarlamak lazım ama dımı.
İlk adımı anlamadım nasıl yapacagım.. ''Aşağıdaki klasörde userContent.css adında bir dosya oluşturun.'' bunu nasıl olusturcam ve nerede..
---------- Post added at 15:50 ---------- Previous post was at 15:47 ----------
aslında videolu anlatımı olasydı o tema nın çok ıyı olurdu.Bızım gıbı acemıler için![]()
%userprofile%\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\
oldu hatta sdn klasörünü bıle cıkarmaya gerek kaldı..ve çok saol yardımcı oldugun ıcın.ayrıca emeğine sağlık çok sağlam çalışma bence.
Anlamadım cümle çıkarmaya gerek kalmadı gibi gibiyor ama kaldı oluyor, çıkarmışsındır heralde yoksa resimler falan gelmezdi![]()
Sen de sağol![]()
ŦσявiddєN-;1971651 dedi ki:Gerek Kaldı dedi ztn adam![]()
@virtual worms Eyvallah sağolasın ama bu yer imleriyle adres çubuğunu birleştirme olayı bana pek cazip gelmedi abii alışmışım ben o yer imleri çubuğunun orda durmasına... Zevk meselesi biraz işte....:laugh:
Benim firefox![]()
![]()
Butonları sola almaya gerek yok sağına alınca adres satırıyla birleşiyor daha güzel oluyor.
Hacım Sık kullanılanları nasıl sadece simge yaptın bir türlü beceremedim
Çok Saol Nasıl düşünemedim yaaSağ tıkla boş bırakmak istediğini özellikler kısmına gel adını boş bırak sadece simge kalır geriye.
@virtual worms Eyvallah sağolasın ama bu yer imleriyle adres çubuğunu birleştirme olayı bana pek cazip gelmedi abii alışmışım ben o yer imleri çubuğunun orda durmasına... Zevk meselesi biraz işte....:laugh:
Ben böyle memnunum...:laugh: Ama logoyu simge haline getirmek çok hoş durdu...
![]()